Επέτειος: η essence γιορταζει 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά.

 

 

“Να τους κάνουμε όλους να νιώθουν πιο όμορφα”. Από την αρχή, η βασική ιδέα πίσω από την Cosnova ήταν να προσφέρει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα σε μία δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης.

 

Αυτό ακριβώς το κενό παρατήρησε η Ιδρύτρια Christina Oster-Daum στην αγορά και ξεκίνησε την πρώτη της μάρκα essence. “Είμαι πεπεισμένη ότι αυτή η ανάγκη υπάρχει και ότι πολλές γυναίκες αναζητούν μία μάρκα ομορφιάς την οποία να μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν την ποιότητα, την καινοτομία και το design. Προϊόντα για τα οποία να είναι περήφανες που τα έχουν στην τσάντα τους”.

 

Προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτό το όραμα, κάθε μέρα απασχολούνται στη γερμανική εταιρεία 650 εργαζόμενοι παγκοσμίως, από τους οποίους περίπου οι 450 βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της cosnova στο Sulzbach, κοντά στην Φρανκφούρτη. Οι καινοτομίες ομορφιάς της cosnova δεν είναι διαθέσιμες μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Βόρεια και Νότια Αμερική, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και την Αφρική. 90% από την παραγωγή λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη – κυρίως στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Πολωνία και την Ιταλία.

 

 

 

 

ΤΑ 20 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ESSENCE

 

20 χρόνια – 20 πρόσωπα:

Τα πρόσωπα της επετειακής καμπάνιας είναι τόσο διεθνή όσο και η ίδια η μάρκα. Το 2022, η essence γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία της με μια μεγάλη digital καμπάνια σε συνεργασία με 20 Γερμανούς και διεθνείς influencers: τα “20 πρόσωπα της essence” αντιπροσωπεύουν πολύ διαφορετικούς, θεματικούς κόσμους και μοιράζονται τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες που τους έκαναν αυτές τις δυναμικές προσωπικότητες που είναι σήμερα. Και βέβαια σαν πρεσβευτές της μάρκας, κάνουν πράξη το επετειακό μότο “κάνε την ομορφιά διασκέδαση”. Για να γιορτάσει την επέτειο, η essence σχεδιάζει την πολύ ξεχωριστή Συλλεκτική Σειρά “essence Anniversary”, καθώς και events και δράσεις με  influencers καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Από το ξεκίνημά της, όλα τα προϊόντα essence παράγονταν 100% χωρίς δοκιμές σε ζώα και επιπλέον, από τη βασική σειρά Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και μετά, ολόκληρη η σειρά αποτελείται από 100% vegan συστατικά. Η essence, πέρα από τα υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα, αντιπροσωπεύει επίσης και αξίες, όπως ο σεβασμός και η ανεκτικότητα: ο καθένας πρέπει να είναι περήφανος γι’ αυτό που είναι και για τον τρόπο που εκφράζει την ατομικότητά του.

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Να τα 100 στήσουν και να συνεχίσουν να μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοτερα με τα ποιοτικά και οικονομικα προϊόντα τους που τα τιμώ εδώ και πολλά χρόνια!

  2. Να τα εκατοστησουν κ ο,τι καλύτερο γιατί πραγματικά το αξίζει κ με το παραπάνω!! Πολύ αγαπημένη εταιρεία για πολλές από μας!!!

  3. Το έχω γραψει ξανά και θα το ξαναγράψω… μαζι με την Catrice τις θεωρώ τις περισσότερο ποιοτικο-οικονομικές εταιρείς…value for money…

  4. Μπράβο, Essence!!! Χρόνια Πολλά και Όμορφα ❣️
    xx

  5. Πολύ καλό που δεν κάνουν δοκιμές σε ζωάκια. Μπράβο στην εταιρία και καλή συνέχεια

  6. Τέλειες συσκευασίες και πολύ προσιτές τιμές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.