Micro Essence Treatment Lotions. Nέο  λανσάρισμα από την Estée Lauder.

 

 

 

 

 

Με εξειδίκευση στην έρευνα ζύμωσης για πάνω από 30 χρόνια, οι επιστήμονες της Estée Lauder αποκαλύπτουν μία νέα προηγμένη προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας, αξιοποιώντας νέα ευρήματα στην έρευνα της μεταβιοτικής ζύμωσης.

 

Οι νέες συνθέσεις των Micro Essence Treatment Lotions ενισχύουν σημαντικά το φραγμό της επιδερμίδας με νέα διπλή δράση. Αιχμαλωτίζοντας την υγρασία και καταπολεμώντας τον ερεθισμό, μεταμορφώνουν την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την κρυστάλλινη και διαυγή όψη της.

 

 

 

 

 

Οι Micro Essence Treatment Lotions θρέφουν την επιδερμίδα με τα απαραίτητα συστατικά και διεισδύουν ραγδαία για ανανέωση και εξισορρόπηση, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη φυσική της αντίσταση στα ορατά σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και λεία, νεανική, υγιής και λαμπερή.

 

ΟΦΕΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Micro Essence Treatment Lotions παρέχουν οφέλη πολλαπλών δράσεων

 

 

  • Ενδυναμώνουν με Διπλή Δράση— Συμβάλλουν σημαντικά στην ενδυνάμωση του φυσικού και βιοδυναμικού φραγμού της επιδερμίδας για τη βελτιστοποίηση της εγγενούς δύναμης και σταθερότητας της επιδερμίδας για υγιή και ισορροπημένη όψη.

 

  • Καταπολεμούν τους Ερεθισμούς: Καταπολεμούν άμεσα τους ορατούς ερεθισμούς και την ερυθρότητα. Παράλληλα, καταπραΰνουν και δροσίζουν κατά 5F/3C την επιδερμίδα με μια μόνο εφαρμογή. Η κρυστάλλινη καθαρή όψη της επιδερμίδας αποκαλύπτεται.

 

  • Θρέφουν με Ενυδάτωση Διαρκείας: Εντατική θρέψη με ενυδάτωση μακράς διάρκειας που αποκαλύπτει μια σφριγηλή, λεία και λαμπερή όψη.

 

 

 

 

Χρήση: Μετά από τον καθαρισμό, εφαρμόστε με τα χέρια ή με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, πρωί και βράδυ. Ακολουθήστε με τον ορό σας και την ενυδατική σας κρέμα. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τη λοσιόν στο δίσκο ντεμακιγιάζ, πιέστε το στα ζυγωματικά, στην περιοχή του μετώπου και στο πηγούνι και αφήστε το για 3-5 λεπτά.

 

 

Θα τις βρείτε σε δυο τύπους,  για κανονική και ξηρή επιδερμίδα, καθώς και για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα

 

7 Σχόλια
  1. Σίγουρα θα δοκιμάσω αυτήν για την μεικτή επιδερμίδα.

  2. Πολύ ενδιαφέρον και καινοτόμο προϊόν από την Estée Lauder. Και οι συσκευασίες σε λευκό, ροζ/γαλάζιο, μου αρέσουν πολύ.
    xx

  3. Πολύ ωραίες συσκευασίες και πολύ ενδιαφέροντα νέα, αναρωτιέμαι είναι για όλες τις ηλικίες ή μήπως τις νεότερες?

  4. Πολύ ωραίο προϊόν αυτό για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα θα είναι σούπερ για το καλοκαίρι ειδικά μετά τις ατελείωτες ώρες στην παραλία..

  5. Ωραίο προιόν φαίνεται, δεν αντιλέγω, αλλά νομίζω ότι και η λοσιόν ροδόνερου ή ανθόνερου λεβάντας κάνουν πολύ καλή δουλειά στη μούρη. Δεν είναι ανάγκη να δώσει κάποια τόσα λεφτά και να είναι τίγκα και στο χημικό.
    Γνώμη μου, χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτές που τους αρέσουν. Λέω τι με βόλεψε εμένα.

  6. Ενδιαφέρον προϊόν,θα ήθελα να το δοκιμάσω.

  7. Γενικά στην Estée Lauder μου αρέσει που πάντα στο επ΄ίκεντρο είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που θα ικανοποιούν τον κάθε πελατη ανάλογα με τις ιδιαίτερες άναγκές της επιδερμίδας του, και η εξέλιξη των προϊόντων να φτάνουν αυτόν τον στόχο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.