«Νυφικό» και όχι μόνο, μακιγιάζ προτείνει η Catrice για την Άνοιξη 2022.

 

 

Cloud N°9. Αυτό είναι το όνομα της νέας Kaviar Gauche Wedding Collection by Catrice, μια συνεργασία του brand με το σχεδιαστικό δίδυμο Kaviar Gauche από το Βερολίνο.

 

 

KAVIAR GAUCHE FACE PALETTE 10,49Ε

H παλέτα συνδυάζει ένα highlighter, ένα bronzer και δύο ρουζ σε λαμπερές αποχρώσεις που εναρμονίζονται με διαφορετικούς τόνους δέρματος και αναμειγνύονται εύκολα – για φυσική εμφάνιση με απόλυτη λάμψη.

 

Love Letters

 

 

 

 

KAVIAR GAUCHE GLOSSY LIP BALM 4,70Ε

Το Kaviar Gauche Glossy Lip Balm δίνει στα χείλη ένα γυαλιστερό φινίρισμα σε φρέσκο κοραλί με χρυσή λάμψη. Η ημιδιάφανης υφή με θρεπτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα ανάλαφρη στα χείλη και ενισχύει το φυσικό τους χρώμα.

 

Cloudy Blossom

 

 

 

 

KAVIAR GAUCHE GLOW FIXING SPRAY 5,69Ε

Το Kaviar Gauche Glow Fixing Spray επεκτείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ ενώ η χρυσή του λάμψη εξασφαλίζει φρέσκια όψη και λαμπερή επιδερμίδα. Η υφή είναι μη κολλώδης και έχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.

Touch Of Love

 

 

 

 

KAVIAR GAUCHE NAIL LACQUER 3,39Ε

Τα βερνίκια νυχιών Kaviar Gauche σε δύο νέες αποχρώσεις Η «θολή» λευκή απόχρωση με χρυσό shimmer χαρίζει ένα διαφανές φινίρισμα, ενώ η φρέσκια κοραλί απόχρωση προσφέρει υψηλή κάλυψη.

 

Over The Sky  

 

 

 

 

KAVIAR GAUCHE EYESHADOW PALETTE 6,99Ε

Τέσσερις, πουδρένιες σκιές ματιών ταιριάζουν  αρμονικά μεταξύ τους, αλλά και σε κάθε χρώμα ματιών, με τις απαλές ροζ και nude αποχρώσεις τους. Τα διάφορα εφέ με ματ, αστραφτερά ή γυαλιστερά φινιρίσματα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από  looks. Η υψηλής ποιότητας συσκευασία, σε ένα κομψό σχέδιο εμπνευσμένο από τη μητέρα του μαργαριταριού, χωράει και στο μικρότερο τσαντάκι και είναι ιδανική για γρήγορες πινελιές εν κινήσει χάρη στον ενσωματωμένο καθρέφτη που περιέχει.

 

Heaven Sent

 

 

 

 

 

Η συλλεκτική συλλογή CATRICE Kaviar Gauche θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα μέσα στον  Μάιο 2022.

 

 

7 Σχόλια
  1. Τι ωραίες παλέτες, τι υπέροχα χρώματα! Πολύ ωραία συλλογή από την Catrice.
    xx

  2. Πόσο ωραία minimal συλλογή αυτή 💕η τελευταία παλέτα όμως αλλά κ το glow fixing spray υπέροχα!

  3. Πολύ ωραία η παλέτα με τις σκιές και τέλειο το κοραλλί λιπ μπαλμ.

  4. Αυτό το KAVIAR GAUCHE GLOW FIXING SPRAY το ακούω που φωνάζει το όνομά μου….θα πω για πολλοστη φορά πως catrice και essence εχουν τα περισσότερο value4money προ’ι’όντα…

  5. Και εγώ το glow fixing spray είναι το πρώτο που θα αγοράσω όταν έρθει στα καταστήματα.. Πολύ όμορφα, διακριτικα και λαμπερά χρώματα, η Catrice ειναι από τις πιο αγαπημένες μου μάρκες!

  6. Μύρισε καλοκαίρι!!! Πάμε να στείλουμε Love Letters!

  7. Τα χρώματα στα βερνίκια νυχιών μου άρεσαν πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.