Βella Hadid: το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Swarovski

 

 

 

Ένα πολύπλευρο πορτρέτο της Bella Hadid, αποτυπώνεται στη νέα καμπάνια της Swarovski σχεδιασμένη από τη δημιουργική διευθύντρια Giovanna Engelbert και φωτογραφημένη από τους Mert Alas και Marcus Piggott.

 

Τα πορτρέτα της νέας καμπάνιας αποτυπώνουν τη μεταμορφωτική και ευέλικτη φύση των κρυστάλλων Swarovski μέσα από διαφορετικές εκφράσεις του στυλ. Πρόκειται για μια σύγχρονη ποιότητα που παίρνει μορφή μέσα από την Bella Hadid – το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Swarovski –  η οποία ενσαρκώνει μια ελεύθερη και ρευστή προσέγγιση στο ντύσιμο που αψηφά τους κώδικες της παράδοσης με ανέμελη και νεανική λάμψη.

 

Κίτρινο: Sporty Bella

 

 

 

Έξι πρόσωπα της Bella Hadid που αντιπροσωπεύονται από έξι χρώματα κρυστάλλινων κοσμημάτων. Συμβολίζοντας ένα παράθυρο στον κόσμο της Swarovski, κάθε πορτραίτο πλαισιώνεται από ένα χρωματιστό κρυστάλλινο άνοιγμα, κομμένο στο οκταγωνικό σχήμα του λογότυπου, της συσκευασίας και της υπογραφής της μάρκας Millenia Family.

 

Ροζ: Sweet Bella

 

 

 

Πράσινο: Cool Bella

 

 

 

 

«Η Bella Hadid συνοψίζει την ατομικιστική και μεταμορφωτική στάση μιας νέας παγκόσμιας γενιάς. Είναι ένας πολύπλευρος χαρακτήρας που αποφεύγει το πλαίσιο των κανόνων και της συμμόρφωσης. Πηγαίνει από το σπορ στο λαμπερό, ενώ παραμένει το ίδιο κορίτσι – η ίδια Bella – με αυτοπεποίθηση και κύρος. Υπό αυτή την έννοια, μεταφέρει τις αξίες της Swarovski στο έπακρο. Σήμερα, οι κρύσταλλοι αποτελούν ένα δυναμικό μέρος της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας: μπορείτε να τονίσετε το προσωπικό σας στυλ με τρόπο που να είναι τόσο casual όσο και περίτεχνος. Η Bella είναι η αφίσα αυτής της κατάστασης». -Giovanna Engelbert, δημιουργική διευθύντρια της Swarovski.

 

 

Μεταλλικό: Sunshine Bella

 

 

 

Μπλε: Bohemian Bella

 

 

 

 

Διάφανα Λευκό: Glam Bella

 

 

 

«Ήμουν ήδη πολύ εξοικειωμένη με τη Swarovski. Είναι πραγματικά μια διαχρονική και εμβληματική μάρκα. Λατρεύω τις νέες συλλογές και ό,τι έχει κάνει η μάρκα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια υπό το δημιουργικό όραμα της Giovanna, πραγματικά βλέπω τη Swarovski ως τη σύγχρονη μάρκα κοσμημάτων του μέλλοντος. Τα κοσμήματα έχουν να κάνουν με την έκφραση και τον εορτασμό της ατομικότητας – η Swarovski γιορτάζει όλες τις προσωπικότητες και την ιδέα της σύγχρονης γοητείας και αυτό μου αρέσει πολύ» – Bella Hadid.

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Επειδη λατρεύω τα υπερμεγέθη κοσμήματα, αυτο το δαχτυλίδι με τον πράσινο κρύσταλλο, πολύ θα το ήθελα!!!

  2. Ποιο δαχτυλίδι λες Στέλλα; Το τετράγωνο; Εμένα μ’ άρεσαν τα ίσια κρεμαστά σκουλαρίκια με τις πράσινες χάντρες, το μπλε μακρύ κολιέ και το πράσινο παντατίφ, (έτσι δεν λέγεται αυτό που στην αλυσίδα έχει μια μόνο πέτρα); Ωραίο επίσης, αν και πιο κοριτσίστικο είναι το λεπτό κολιεδάκι με τις χρωματιστές πετρούλες που φοράει στην ροζ φωτογραφία. Στην πραγματικότητα, με ενέπνευσαν να φτιάξω κάτι παρόμοιο.
    Πολύ ωραία και πολύχρωμη καμπάνια πάντως, μ’ άρεσε!

  3. Θεά η Bella Hadid στην καμπάνια, ιδιαίτερα στη φωτογραφία Διάφανο λευκό με αυτα τα εντυπωσιακοτατα κοσμήματα σε λαιμό, χέρια και αυτιά, πέρα για πέρα Glam!!

  4. @ΒΑΓΙΑ Το τετράγωνο πράσινο στην φωτογραφία με το κίτρινο πλαίσιο.

  5. Kαλημερα …τα Swarovski μου αρεσαν παντα
    Δεν βρισκω γοητευτικα τα υπερμεγεθη κοσμηματα, ομως αναγνωριζω οτι η εταιρεια παντα ειναι συγχρονη και ακολουθει τις τασεις

  6. H Bella και πετραδάκια απο την παραλία να φορεσει, εντυπωσιακη θα ειναι…
    Κι εμενα μου αρεσουν τα υπερμεγεθη κοσμηματα αλλα νομιζω πως δεν μου ταιριαζουν….

  7. Εξαιρετική η ιδέα της Swarovski, αυτό το λανσάρισμα με το ίδιο πρόσωπο, να μεταμορφώνεται ανάλογα τα χρώματα των κοσμημάτων. Η Bella το υποστηρίζει μια χαρά. Τα κοσμήματα μου αρέσουν όλα, ειδικά αυτά με το διάφανο και πράσινο κρύσταλλο.
    xx

  8. Τα ροζ κολιέ αλλά κ τα πράσινα μακριά σκουλαρίκια είναι απίστευτα φανταστικά όμως…

  9. Τα σκουλαρίκια είναι πολύ ιδιαίτερα! Φανταστικά!

  10. πανεμορφη οντως αν και την πλαστικουλα την εχει κανει

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.