H Gigi Hadid έβαψε τα χείλη της με το Maybelline Super Stay Vinyl Ink στο Met Gala 2022.

 

 

Η Erin Parsons, Global Brand Ambassador της Maybelline New York, ήταν η makeup expert που επιμελήθηκε και δημιούργησε το σαγηνευτικό makeup look της Gigi Hadid στο Met Gala 2022 με hero προϊόν το νέο Maybelline SuperStay Vinyl Ink κραγιόν σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

 

Η Erin Parsons εμπνεύστηκε από το γυαλιστερό vinyl σύνολο της Hadid, εστιάζοντας σε ένα λαμπερό, ombre και δίχρωμο αποτέλεσμα στα χείλη, διατηρώντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα της σε φυσικούς τόνους.

 

 

 

 

 

«Θέλαμε πολύ να διατηρήσουμε την καθαρή, φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα της Gigi, ως ένα statement στο φετινό θέμα του Met Gala: Gilded Glamour, σε εκείνη την εποχή που το μακιγιάζ περιελάμβανε μόνο έντονο ρουζ και κόκκινο κραγιόν. Φυσικά, για να δώσουμε και μια μοντέρνα πινελιά στο makeup look  έπρεπε να προσθέσουμε και gloss», δήλωσε η Parsons.

 

 

 

 

 

 

 

Το μακιγιάζ της Gigi Hadid αναλυτικά:

 

ΠΡΟΣΩΠΟ:

 

Για να δημιουργήσει μια φυσική και λαμπερή επιδερμίδα, η Parsons χρησιμοποίησε το SuperStay Longwear Liquid Foundation στην απόχρωση 10 Ivory σε συνδυασμό με το SuperStay Active Wear Concealer στην απόχρωση 11.

 

Το ρουζ που χρησιμοποίησε ήταν το Fit me Blush στην απόχρωση Wine  . Συνέχισε με το Master Strobing Stick Illuminating Highlighter στην απόχρωση Light και τέλος εφάρμοσε την Fit Me Matte and Poreless Pressed Powder στην απόχρωση 120 ακριβώς πριν την εμφάνιση του μοντέλου στο κόκκινο χαλί.

 

ΜΑΤΙΑ:

 

Η Erin χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα της σκιάς ματιών Heroine από την παλέτα Nudes of New York στο κόκκαλο των βλεφάρων και κάτω από τα μάτια για ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα.

 

Για eyeliner, η Parsons χρησιμοποίησε τη σκιά Self-Starter από την παλέτα σκιών Nudes of New York με ένα πινέλο για να σχηματίσει σωστά τη γραμμή και στη συνέχεια έδωσε ένταση στις βλεφαρίδες με Falsies Lash Lift Mascara.

 

Στα φρύδια της χρησιμοποιήθηκε το Tattoo Studio Brow Lift Stick στην απόχρωση 01 Blonde ώστε να είναι πυκνά και καλοχτενισμένα.

 

ΧΕΙΛΗ:

 

Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το make up look ήταν αφιερωμένο στα χείλη! Η Parsons χρησιμοποίησε το Color Sensational Shaping Lipliner στην απόχρωση 110 Wine για να περιγράψει τα χείλη και στη συνέχεια εφάρμοσε το νέο Super Stay Vinyl Ink Liquid Lip Color στην απόχρωση Wicked στα εξωτερικά σημεία και την απόχρωση Red-Hot στο κέντρο. Όπως και το ντύσιμο της Hadid, το lip look ήταν λαμπερό, πολυτελές και ανθεκτικό για έως και 16 ώρες -ιδανικό δηλαδή για τις απαιτήσεις του κόκκινου χαλιού.

 

 

CREDITS:

Photo Credit: Getty Images (Red Carpet)

Photo Credit: Alana O’Herlihy – Lil Mami Lani (BTS)

 

 

 

 

To Νέο Super Stay Viny lInk:

 

Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη και εξασφαλίζει έντονο χρώμα με ανάλαφρη αίσθηση.

Διαρκεί έως και 16 ώρες.

Έχει λαμπερό τελείωμα που διαρκεί.

Δε μεταφέρεται.

Το καινοτόμο Flocked Tip πινέλο εφαρμογής προσφέρει έντονο χρώμα και λάμψη στα χείλη με μία μόνο κίνηση.

Διατίθεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Πανέμορφη η Ggi Hadid και τέλειο το μακιγιάζ της! Το κραγιόν της ακριβώς σαν το όνομα του, στο χρώμα του κόκκινου κρασιού, της πάει πολύ, υπέροχο θηλυκό και λαμπερό χρώμα💋

  2. Υπέροχο μακιγιάζ… Αλλά μ’αυτο το πρόσωπο, δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι άλλο! Κούκλα η Gigi Hadiid!
    xx

  3. Πανέμορφη η Gigi Hadid το κραγιόν τα σπάει εξαιρετικό, μου αρέσει η περιγραφή του μένει να κοιτάξω τις υπόλοιπες αποχρώσεις ..

  4. Θεά η Gigi ,θεϊκό και το χρώμα του κραγιόν!

  5. Πανέμορφη!!!! 😍😍😍😍❤️💙🧡💚💜💛❤️🧡💛💙💜💚💛❤️🧡💛💙💜💚❤️💛🧡💜💙💚💛❤️💙💛🧡💜💚💛❤️🧡💙💚💛💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.