Beauty Video: Η «δική» μας Stella και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα 100% φυσικά προϊόντα Stella’s Recipy.

 

 

 

 

Τα χειροποίητα προϊόντα αρωματοθεραπείας Stella’s Recipy – Your “sur mesure” beauty είναι, μια κατηγορία από μόνα τους ανάμεσα στα φυσικά καλλυντικά.  Δεν είναι μόνο η απόλυτα αγνή και φυσική σύνθεση τους, η φρεσκάδα της 100% χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα σύστασης τους, ούτε αποκλειστικά οι αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες.

 

Reviews καταναλωτριών για τα Stella’s Recipy

 

 

 

Αυτό που κάνει τα Stella’s Recipy one of a kind, είναι η “sur mesure” εξατομικευμένη συνταγή τους! Η Stella σας προτείνει πάντα τα κατάλληλα προϊόντα, εξετάζοντας διεξοδικά κάθε τύπο επιδερμίδας, αναγκών, ηλικίας και εποχής που διανύουμε. Τα φυσικά και αιθέρια έλαια της τελικής, δικής σας συνταγής και οι αναλογίες, επιλέγονται, προτείνονται και προσαρμόζονται σε αυτό που εσείς χρειάζεστε σε σχέση με την κοινή βάση, της συνταγής κάθε σειράς.

 

Reviews καταναλωτριών για τα Stella’s Recipy

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα αυτά μοναδικά και φρέσκα, χρειάζονται την κατάλληλη χρήση, συντήρηση και οδηγίες για να αποδώσουν το μέγιστο των ιδιοτήτων τους.

 

Reviews καταναλωτριών για τα Stella’s Recipy

 

 

 

Έτσι, φτιάξαμε αυτό το βίντεο για να απαντήσουμε σε όλα όσα θέλετε, να μάθετε για τα προϊόντα Stella’s Recipy και πως μπορεί η ομορφιά, να είναι στα «μέτρα σας»!

 

 

 

 

 

Stay tuned!

 

12 Σχόλια
  1. Στελλα=γκουρού ομορφιάς ❤️.. Κοιτάζω πάντα τα reviews σε διάφορα προϊόντα και πολλές φορές, τις περισσότερες μάλιστα, “πέφτουν” μέσα!

  2. Παρακολούθησα το βίντεο με τεράστια προσοχή γιατί η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν ένα τέτοιο βίντεο για όλες εμάς που είχαμε πολλές απορίες για το κάθε ένα προϊόν. Φυσικά θα περιμένω οπωσδήποτε κ ένα εκτενέστερο βίντεο για τα προϊόντα μαλλιών κ σώματος. Θα ήθελα να ρωτήσω το sos hair serum Στέλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο στις άκρες ή το συγκεκριμένο κάνει καλύτερη δουλειά σε στεγνό μαλλί κ θα πρότεινες σε νωπό το άλλο που μας έδειξες?

  3. Τόσο το SOS HAIR THERAPY όσο και όλα τα υπόλοιπα έλαια μαλλιών χρησιμοποιούνται και με τους δυο τρόπους.

  4. Δεν χορταίνω να σε βλέπω 💖
    Μουτςς 💋💋💋

  5. Καταπληκτικό βίντεο Στέλλα μου! Είσαι υπέροχη και τα προϊόντα σου είναι μοναδικά! Να’σαι καλά που μας φροντίζεις με τα φυτικά καλλυντικά σου! Ότι καλύτερο σου εύχομαι, φιλιά! 🥰😘

  6. Εξαιρετικό βίντεο, @Stella, super, σε όλα!
    xx

  7. Τα καλλυντικά σας, κα Στέλλα, είναι εξαιρετικά! Σας ευχαριστούμε και για το βίντεο!

  8. Σας ευχαριστώ όλες για τα σχόλια και την στήριξη σας! Αλλά πιο πολύ οφείλω, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Τζούλια και το ΒΒ!!!!!

  9. Ενδιαφέρουσες σειρές προϊόντων!μου αρέσει που είναι φυσικά, βιολογικά αλλά και προσεγμένα παράλληλα!

  10. Πολύ όμορφη είσαι Στέλλα μου και δερματάκι super!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.