Απολέπιση τώρα με BABY SKIN by Stella’s Recipy

 

 

 

Η απολέπιση είναι μια διαδικασία αποβολής των νεκρών κυττάρων που ειδικά στις ενδιάμεσες εποχές όπως η άνοιξη και το φθινόπωρο επιβάλλεται, ως μία βασική προετοιμασία υποδοχής και αντιμετώπισης των σκληρών συνθηκών που περιμένουν το δέρμα, σε εποχές όπως το καλοκαίρι και ο χειμώνας.

 

Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η αποβολή έτσι του θαμπού δέρματος  είναι απαραίτητη διαδικασία αυτή την εποχή, για να έχουμε δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό, αλλά και για να προστατευθεί, από την αφυδάτωση, την έκθεση στον ήλιο και το μαύρισμα των διακοπών που θα ακολουθήσει.

 

Ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμετολογίας για απολέπιση που δεν τραυματίζει το δέρμα, στα Stella’s Recipy δημιουργήσαμε τα Baby Skin. Δυο scrub νέας γενιάς, δύο φυσικά spa προϊόντα προσώπου και σώματος, με ενισχυμένες δράσεις 3 σε 1. Είναι φτιαγμένα από απαλούς, στρογγυλεμένους, φυσικούς σπόρους, για ήπια απολέπιση, χωρίς να προκαλούν εκδορές.

 

 

 

Η κρεμώδης υφή τους, όχι μόνο βοηθά σε αυτό, αλλά λειτουργεί ως ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν μεταφέροντας με τη διαδικασία της απολέπισης όλα τα ωφέλιμα, φυσικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.  Η κρεμώδης σύνθεση των Baby Skin αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ενισχυμένο με αντιγηραντικούς παράγοντες, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον η χρήση κρέμας.

 

Κάντε δικό σας το spa της φύσης, με όλη την αγνότητα και την εγγυημένη δράση των πολύτιμων συστατικών της!

 

BABY SKIN BODY SCRUB & BUTTER

 

3 ταυτόχρονες δράσεις σε 1 προϊόν:

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΣΥΣΦΙΞΗ – ΡΑΓΑΔΕΣ – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Ένα πολύ μελετημένο κρεμώδες απολεπιστικό προϊόν για το σώμα.  Χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε στεγνό ή ελάχιστα νωπό δέρμα (σε περίπτωση πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας).  Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει ευεξία, αντιγήρανση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει κόκκους καφέ και ελιάς, ενώ κατά τη διαδικασία απολέπισης βοηθούν παράλληλα με την αποβολή των νεκρών κυττάρων, να εισχωρήσουν βαθιά τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά, τα βούτυρα, οι βιταμίνες, τα φυσικά και αιθέρια έλαια όπως το σανδαλόξυλο, η λεβάντα, το υλάγκ υλάγκ, το τζίντζερ.   Εμπλουτισμένο με αλόη για φρεσκάδα, καταπράυνση και βαθιά ενυδάτωση.

Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποιο body lotion, γιατί το δέρμα μένει απαλό κι ενυδατωμένο, σφριγηλό νεανικό και λαμπερό σαν μωρού! Τέλειο και για μανικιούρ και πεντικιούρ.

 

 

 

 

 

BABY SKIN FACE SCRUB & CREAM

 

 

3 ταυτόχρονες δράσεις σε 1 προϊόν:

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΛΑΜΨΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Πολύτιμα φυσικά συστατικά που καθαρίζουν βαθιά τους πόρους, ενυδατώνουν, θρέφουν, προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου. Κρεμώδες και απαλό, προσφέρει παράλληλα σύσφιξη, μοναδική λάμψη, αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση.  Σπόροι raspberry και κόκκοι μπαμπού για ουσιαστική φροντίδα, σε συνδυασμό με αντιρυτιδικά φυτικά κι αιθέρια έλαια, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά.  Εμπλουτισμένο με αλόη για καταπράυνση, φρεσκάδα, ενυδάτωση.

Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποια κρέμα (εκτός ίσως από 2-3 σταγόνες σέρουμ Stella’s Recipy σε ξηρά, ευαίσθητα, κουρασμένα ή αφυδατωμένα δέρματα).  Το δέρμα μένει βελούδινο, λαμπερό, σφριγηλό, νεανικό και φρέσκο σαν μωρουδιακό.

 

Reviews για το Baby Skin by Stella’s Recipy

 

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Σίγουρα τα προϊόντα είναι το τέλειο spa, φαντάζομαι δε πώς θα ευωδιάζουν!!

  2. Στοχευμένες συνθέσεις όλα σε 1 προϊόν πολύ καλή επιλογή, για όσες βαριόμαστε τα πολλά προϊόντα περιποίησης. Φοβερά τα reviews

  3. Πρέπει να μυρίζει τέλεια αυτό το scrub! Ειδικά το καλοκαίρι δεν ανέχομαι τις ενυδατικές σώματος όποτε ακούγεται τέλειο το ότι μπορεί και λειτουργεί χωρίς τη χρήση κάποιας κρέμας μετά!

  4. 🧡💜🧡💜💙💜💙💛💙💚🧡💚🧡💚❤️💛❤️💜❤️💜❤️🧡💜💜💙💙💜💙💜💙💜

  5. Η απολέπιση είναι ένα βήμα που οι περισσότερες -κακώς- το ξεχνάμε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.