Greek Island Beauty: Οι «θησαυροί» των ελληνικών νησιών εντάσσονται στα φυσικά προιόντα Stella’s Recipy

 

 

 

Ή άνοιξη βρίσκεται στο μεγαλείο της, η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα κι είναι ώρα, ν’ αλλάξουμε την ρουτίνα ομορφιάς μας, με προϊόντα ιδανικά για τις συνθήκες του ελληνικού καλοκαιριού και τις ανάγκες που διαμορφώνονται στο δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα.

 

Με προϊόντα που μοσχοβολούν ελληνικό καλοκαίρι, δροσερό αεράκι που χαϊδεύει το πρόσωπο, ευωδιές από βοτάνια και ξερόχορτα που φυτρώνουν σ’ απόκρημνες βραχοπλαγιές, πριν βυθιστούν στο Αιγαίο. 

 

Η Greek Island Beauty είναι η τέλεια σειρά γιατί έχει τα ιδανικά συστατικά για την Ελληνίδα! Η καλοκαιρινή σειρά που αγαπήθηκε πολύ από γυναίκες κάθε ηλικίας και  απογειώνει τις ιδιότητες της χιώτικης μαστίχας, του κρητικού δίκταμου και του βασιλικού. Μια σειρά, που μας γεμίζει εικόνες από ελληνικά νησιά και μας ομορφαίνει με τους ανεκτίμητους θησαυρούς, που φυτρώνουν στη γη τους.

 

 

 

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

Τρεις 24ωρες κρέμες προσώπου και ματιών,  κάθε μία για διαφορετική ηλικία και ανάγκες.

 

Greek Island Beauty

Greek Island –Youth- Beauty

Greek Island –Mature- Beauty

 

Η  ύφη και η συνταγή τους είναι βασισμένη στις καλοκαιρινές ανάγκες του δέρματος,  αλλά και αργότερα στην επιστροφή από τις διακοπές, όταν το δέρμα χρειάζεται πιο εντατική περιποίηση. Περιέχουν φυτικά και αιθέρια έλαια που αντιμετωπίζουν όχι μόνο την ανάγκη ενυδάτωσης και την αντιγήρανση, αλλά στοχεύουν στην ανάπλαση και την επανόρθωση από την πολύωρη έκθεση στην ακτινοβολία και τις συνθήκες του καυτού ελληνικού καλοκαιριού.

 

Το δίκταμο και η μαστίχα, είναι δυο θαυμάσια αιθέρια έλαια ιδανικά για αντιγήρανση,  ανάπλαση, σύσφιξη, επανόρθωση και ταυτόχρονα για θέματα δερματικά, λιπαρότητας, ακμής, εξισορρόπησης. Ο βασιλικός είναι εξαιρετικό καλλυντικό για το δέρμα, με αγχολυτικές ιδιότητες.

 

 

 

 

Greek Island Beauty Face & Eye Cream

 

Aπευθύνεται στα δέρματα που χρειάζονται επιπλέον σύσφιξη και αντιγήρανση.  Εκτός των εξειδικευμένων για το καλοκαίρι αναπλαστικών και επανορθωτικών συστατικών, περιέχει και έλαιο ροδιού. Δυναμικό έλαιο αντιγηραντικό, αντιοξειδωτικό, συσφικτικό, που μειώνει την απώλεια του κολλαγόνου.  Το έλαιο ροδιού είναι ένα πλούσιο και πολύτιμο έλαιο με σπάνια στοιχεία.  Έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση,  προλαμβάνει τις ρυτίδες, δίνει βαθιά ενυδάτωση, αναγεννά και  επουλώνει το δέρμα,  διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων.  Καταπραΰνει το δέρμα από την φθορά των εξωτερικών και κλιματικών παραγόντων και δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στο εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα και την περιοχή των ματιών.   Μειώνει επίσης τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης.

 

 

Greek Island – Youth – Beauty  Face & Eye Cream

 

H κρέμα για όλα τα νεανικά δέρματα, αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες, ειδικά εάν υπάρχει θέμα έντονης λιπαρότητας ή ενήλικης ακμής.  Κάνει για όλες τις επιδερμίδες που δεν έχουν σημαντική φθορά από τον χρόνο, μεικτές, κανονικές, ευαίσθητες.  Βασισμένη στο σταφυλοκουκουτσέλαιο, αγνή μορφή της ρεσβερατρόλης της εκπληκτικής ουσίας με την αντιοξειδωτική δράση, που αποκαθιστά τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.  Το σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι επίσης πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Linoleic Acid), το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α, Β1,Β2,Β6 και Ε που περιέχει.

 

 

 

 

 

Greek Island – Mature – Beauty  Face & Eye Cream

 

Είναι η κρέμα που λατρεύουν τα «χρυσά κορίτσια».  Περιέχει το αναντικατάστατο για την γυναικεία ομορφιά, φυσιολογία και οργανισμό το αβοκάντο.  Ένα δώρο της φύσης στις γυναίκες,  ότι καλύτερο υπάρχει για τις ηλικίες άνω των 45 και για τις καλοκαιρινές κρέμες.  Περιέχει στερολίνες που βοηθούν, να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, οι ουλές, οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες που δημιουργούνται με το χρόνο.  Φιλτράρει προστατεύει και επανορθώνει από την ηλιακή ακτινοβολία, με φυσικό δείκτη προστασίας SpF 4, ενώ είναι απίστευτα ευεργετικό για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες που δημιουργούνται. Χαρίζει ελαστικότητα και σύσφιξη.

 

Greek Island Beauty Face and Eye Night Serum

 

Τελειοποιεί τη φροντίδα για το βράδυ, σε συνέργεια με την κατάλληλη για σας κρέμα Greek Island Beauty.  Ένας συνδυασμός από αναπλαστικά, επανορθωτικά κι αντιγηραντικά φυτικά κι αιθέρια έλαια, ενισχύουν τη δράση της κρέμας για όλη τη νύχτα και δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο για την ομορφιά σας το καλοκαίρι.  

 

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

SUMMER SEDUCTION ELIXIR Hair & Body Oil

 

To απόλυτα Αfter Sun καλοκαιρινό φυσικό, πολύτιμο και ευωδιαστό έλαιο για τα μαλλιά και το σώμα, που έγινε αφιέρωμα στην Ελληνική fragrantica την μεγαλύτερη παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων.

 

 

 

 

Μελετημένο ειδικά για την απαραίτητη επανόρθωση μετά τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας των διακοπών, αλλά και τη συνεχή έκθεση στον σκληρό ήλιο και τις συνθήκες της πόλης.  Φτιαγμένο για κείνες τις ρομαντικές και σέξυ νύχτες των ελληνικών νησιών κάτω απ΄τ’ αυγουστιάτικο φεγγάρι ή για όλες εκείνες τις νύχτες που θέλετε να νοιώσετε την αίσθηση των διακοπών.

 

Εκμεταλλευόμαστε τις ανεξάντλητες ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και δημιουργούμε ένα πολυδραστικό έλαιο μαλλιών και σώματος.

 

Στο σώμα προσφέρει εντατική αντικυτταριδική δράση, βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, ευεξία, φροντίδα και επανόρθωση μετά την ηλιοθεραπεία, αλλά και κάθε στιγμή του καλοκαιριού.  Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στις ραγάδες τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου για να μην στερείστε ούτε στιγμή την ειδική φροντίδα του σώματος σας.  Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, ευωδιαστό, χωρίς σημεία ξηρότητας.  Όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

 

Στα μαλλιά, τα αναδομεί και τα θρέφει, σα να μην ταλαιπωρήθηκαν ούτε μια μέρα από την ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα. Τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα, τιθασευμένα κι  ευωδιάζουν ανεπανάληπτα.

 

Μυρίζει αισθησιακά, θεσπέσια, αποπλανητικά, ερωτικά.  Άρωμα που σας βάζει σε mood διακοπών κι αναδεικνύει την ξέγνοιαστη, ανέμελη θηλυκή πλευρά σας. Εμπνευσμένο από την νυχτερινή αύρα των ελληνικών νησιών! Το φοράτε και δεν χρειάζεστε κανένα άλλο άρωμα, κανένα άλλο προϊόν.

 

Φτιαγμένο αποκλειστικά, με τα πιο αγνά συστατικά, βιολογικά φυτικά και αιθέρια έλαια, βιταμίνες και ενεργά συστατικά. Χωρίς χημικά, συντηρητικά, φοινικέλαιο ή σιλικόνες.

 

 

 

 

 

 

Greek Island Beauty Body Butter

 

Δραστικά αντικυτταριδικό, αντιγηραντικό, συσφικτικό και βαθιά ενυδατικό, αλλά κι ένα εξαιρετικό after sun με επιλεγμένα φυσικά βιολογικά συστατικά που χαρίζουν ευεξία κι αγνή φροντίδα, το Greek Island Beauty Body Butter, συμπληρώνει την καλοκαιρινή σειρά των Stella’s Recipy.  Mοναδική επανόρθωση από την ηλιοθεραπεία με αλόη, καρύδα, αβοκάντο, μάνγκο, μαστίχα, βασιλικό, αλλά και πολλά άλλα πολύτιμα και δραστικά συστατικά, βγαλμένα απ΄την ελληνική χλωρίδα και την μοναδική μας φύση.  Το άρωμα του Greek Island Βeauty έχει την ευωδιά του ελληνικού καλοκαιριού από βότανα, μαστίχα και βασιλικό!

 

Δεν είναι απλά ένα ενυδατικό προϊόν, ούτε μόνο ένα Αfter Sun, δεν είναι καν ένα οποιοδήποτε προϊόν για την κυτταρίτιδα… Είναι ένα πολυχρηστικό Body Butter που φοριέται οποιαδήποτε στιγμή και δρα στα πολλαπλά θέματα, που όλες μας θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την εποχής.  Όλα όσα έχουμε ανάγκη, με μόνο μια κίνηση, με ένα μόνο προϊόν!

 

Το άρωμα των ελληνικών νησιών και το δέρμα που όλες λαχταράμε!

 

Reviews καταναλωτριών για τη σειρά Greek Island Beauty by Stella’s Recipy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Εντάξει, θέλω οπωσδήποτε το μαστιχένιο λάδι σώματος, να το χω το καλοκαίρι να αλείβομαι! Πολύ καλοκαιρινό και ωραίο φαίνεται. Μου αρέσει που στις καλοκαιρινές σειρές βάζεις βότανα και μυριστικά του ελληνικού καλοκαιριού! Δυστυχώς, κρέμα προσώπου έχω ακόμη, οπότε θα περάσει καιρός μέχρι να πάρω από αυτά της Στέλλας.

  2. Αγαπάω τη μαστίχα στα καλλυντικά προϊόντα και ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα μου, ενώ η ευωδιά της ανεβάζει άμεσα τη διάθεση μου.. Και βλέποντας ότι αρκετές κρέμες από τις παραπανω περιέχουν μαστίχα, κατατάσσονται στα αντικείμενα πόθου😉❤️

  3. @MARYL ολα τα προιόντα της σειράς, περιέχουν μαστίχα.

  4. Το hair and body oil elixir φαίνεται πολύ ενδιαφέρον προϊόν! Κυρίως για τα μαλλιά που στην παραλία γίνονται θαμπά,ξηρά κ δυσκολοχτένιστα 😉

  5. Αγαπημένο Ελληνικό Καλοκαίρι! Καταπληκτική η ιδέα της ανάδειξης των θησαυρών των Ελληνικών Νησιών, των μοναδικών συστατικών που μόνο εκεί μπορείς να βρεις, σε φυσικά καλλυντικά!

  6. Το καλοκαίρι αγαπώ ακόμα πιο πολύ τα πολυδραστικα προϊόντα! Και ιδιαίτερα όταν ειναι τόσο ευωδιαστά όπως περιγράφονται στο post!
    xx

  7. 💚💜💛💜💛💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💛💜💛💙💛💙💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚💚🧡💚🧡💛💙💛💜💛💜❤️💜❤️😚💜😚

  8. Πραγματικά το καλοκαίρι μαλλιά και δέρμα χρειάζονται πιο στοχευμένη κι εντατική φροντίδα….τα προ’ι’όντα της Στέλλας ακούγονται πολλά υποσχόμενα….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.