Δυο ειδικές θεραπείες για το καλοκαίρι για ομορφιά χωρίς… φθορά!

 

 

 

To καλοκαίρι είναι μια εποχή που όσο κι αν προσπαθήσουμε, αναπόφευκτα τα μαλλιά και το δέρμα μας θα ταλαιπωρηθούν. Η συνεχής έκθεση στον ήλιο είτε στην πόλη, είτε στις διακοπές, η θάλασσα, η αλμύρα, ο αέρας, ο καύσωνας, τα συνεχή λουσίματα ή τα ανοιχτά ρούχα, όλες αυτές οι συνθήκες φθείρουν μαλλιά και δέρμα.

 

Ας βοηθήσουμε λοιπόν δυο από τα πιο ευαίσθητα και εκτεθειμένα σημεία, να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να έχουν τις λιγότερες δυνατές φθορές, αλλά και να τις επανορθώσουν άμεσα, εφ΄όσον συμβούν.

 

 

To απόλυτα green & clear S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY 

 

Το στήθος, ο λαιμός, όπως και τα μπράτσα είναι το σημείο που όλες θέλουμε να αναδεικνύουμε, αλλά και όλες προσέχουμε και οφείλουμε να προσέχουμε, τόσο από θέμα υγείας, όσο και αισθητικής.   Ειδικά, όσο ανοίγει ο καιρός, φοράμε πιο ανοιχτά ντεκολτέ κι ελαφριά ρούχα, που τονίζουν τις περιοχές και δίχως άλλο, θέλουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα!

 

Επειδή οφείλουμε, να προσέχουμε πλέον πάρα πολύ τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σε αυτά τα ευαίσθητα σημεία, εμπιστευόμαστε μόνο την ασφάλεια του φυσικού και των αγνών βιολογικών συστατικών. Τα Stella’s Recipy, δημιούργησαν με την ασφάλεια της φύσης και την δύναμη της κάνναβης, ένα 100% φυσικό και εξειδικευμένο προϊόν: το απόλυτα green & clear προϊόν, το σέρουμ S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY χωρίς χημικά πρόσθετα και με τις καλύτερες ποιοτικά φυσικές πρώτες ύλες, είναι ιδανικό για την φροντίδα της περιοχή του στήθους, του ντεκολτέ και του λαιμού, όπως και των μπράτσων.

 

 

 

 

 

Η στοχευμένη σύνθεση του σέρουμ S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY, με τον αξεπέραστο συνδυασμό της βιολογικής κάνναβης και δραστικών αντιγηραντικών φυτικών και αιθέριων ελαίων και αλόης είναι, ότι πιο αγνό και φυσικό, αλλά και δραστικό για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, την επιβράδυνση της δερματικής γήρανσης, την ομοιογένεια του χρώματος της περιοχής, την αναδόμηση και βελτίωση του περιγράμματος. Ενυδατώνει, ανορθώνει, συσφίγγει, καταπραΰνει από ερεθισμούς, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενεργοποιεί μέσω των αιθέριων ελαίων, τη σύνθεση του κολλαγόνου από το ίδια τα κύτταρα, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα  του δέρματος. Χρησιμοποιείται με απαλές κινήσεις μασάζ, μόνο το βράδυ.

 

 

ΔΥΝΑΤΑ, ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ S.O.S HAIR THERAPY

 

Η άνοιξη, όπως και το φθινόπωρο, είναι οι εποχές που παρατηρείται η μεγαλύτερη τριχόπτωση.  Έπεται όμως κι ένα καλοκαίρι που αναπόφευκτα τα μαλλιά θα ταλαιπωρηθούν, πολύ δε περισσότερο, όταν έχουν υποστεί χημικές διεργασίες ή τις συνέπειες ορμονικών μεταβολών όπως η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση, ίσως ένα μεγάλο στρες ή καθημερινό άγχος και άλλες πιεσμένες καταστάσεις.

 

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την δύναμη της κάνναβης για γερά, πυκνά, δυνατά, πλούσια, λαμπερά μαλλιά! Το πιο θαυμαστό φυσικό συστατικό για τόνωση, θρέψη και επανόρθωση των μαλλιών.

Μαλλιά ξηρά, ατίθασα, ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, εύθραυστα από τις χημικές διεργασίες ή τις ορμονικές διαταραχές; Μαλλιά με ψαλίδα, τριχόπτωση ή πιτυρίδα; Θα βρουν στο S.O.S HAIR THERAPY το μεγάλο γιατρικό τους.

 

 

 

 

Το έλαιο κάνναβης που περιέχει, συγκρατεί την υγρασία, λειτουργώντας σαν ένας φυσικός «φράχτης». Αποτρέπεται η εισχώρηση στους θύλακες της τρίχας των βλαβερών ουσιών από το περιβάλλον, τη μόλυνση ή τις καιρικές συνθήκες. Τα μαλλιά γίνονται δυνατά και ανθεκτικά.  Διατηρείται και ενισχύεται η φυσική λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής και η φυσική ανάπτυξη και πύκνωση της τρίχας.

 

Το S.O.S HAIR ΤHERAPY, είναι το απόλυτα στοχευμένο προϊόν με μια σύνθεση από κορυφαία φυσικά συστατικά, που ενισχύουν τις δράσεις της κάνναβης στα μαλλιά.

 

Με πανθενόλη-προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει και διατηρεί την τρίχα λεία, απαλή και εύπλαστη στο χτένισμα και το φορμάρισμα. Ομορφαίνει τα μαλλιά, χωρίς λιπαρότητα και κατάλοιπα, δίνοντας όγκο, λάμψη, ελαστικότητα, τιθάσευση, «νεύρο».

 

Με πρωτεΐνες ρυζιού που έχουν εντυπωσιακές αντιγηραντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Με έναν ακαταμάχητο σε ιδιότητες συνδυασμό, βιολογικών αιθέριων και φυτικών ελαίων και βιταμινών. Ένα μοναδικό απόλυτα αγνό σέρουμ, χωρίς ίχνος χημικών πρόσθετων ή σιλικόνων, που δεν βαραίνει τα μαλλιά.

 

 

 

 

Το S.O.S HAIR ΤHERAPY, χρησιμοποιείται ως δραστική μάσκα για ενδυνάμωση και θρέψη, ειδικά σε περιόδους που τα μαλλιά είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα ή άτονα, από χρόνιες χημικές διεργασίες ή αντιμετωπίζουν τριχόπτωση ή πιτυρίδα. Ειδικά σε δύσκολες περιόδους που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως συμβαίνει σε παρατεταμένες περιόδους στρες, ανάρρωσης, ορμονικών μεταβολών, εγκυμοσύνης, εμμηνόπαυσης. Απλώνοντας πριν το λούσιμο το S.O.S HAIR THERAPY, σε όλο το μήκος και κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στις ρίζες, βελτιώνεται άμεσα και ορατά, η υγεία και η ομορφιά των μαλλιών, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και παρέχονται, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά Ω3 και Ω6, που βελτιώνουν άμεσα την υφή τους.

 

 

 

Το S.O.S HAIR ΤHERAPY χρησιμοποιείται και ως καθημερινό σέρουμ. Αρκούν μόνο δυο, τρεις σταγόνες στις άκρες, μετά το λούσιμο και όσο τα μαλλιά είναι νωπά, για να γίνουν απαλά, λαμπερά, τιθασευμένα, χωρίς φριζάρισμα. Δε συγκρίνεται με κανένα κοινό προϊόν μαλλιών!

 

Με τα προϊόντα S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY και S.O.S HAIR ΤHERAPY των Stella’s Recipy, το καλοκαίρι θα αφήσει πίσω του, μόνο ομορφιά και απόλαυση.

 

Review για τα προιόντα S.O.S ΤHERAPY

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Σημαντικο που τα προϊόντα περιέχουν έλαιο κανναβης που είναι τόσο πλούσιο σε αντιοξειδωτικα και έχει απίστευτα καταπραυντικη δράση σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις του δέρματος..

  2. Το sos hair therapy όντως είναι τόσο θαυματουργό προϊόν?? Τόσο σημαντικό συστατικό με τόσα οφέλη η κανναβη για τα μαλλιά?Δεν το γνώριζα..Δεν το έχω συναντήσει ποτέ σε κανένα προϊόν μαλλιών

  3. @TZENH και να περιέχεται σε άλλα προιόντα έχει να κανει με την ποσόστωση, αλλά και την μορφη που το βρίσκουμε. Εδω μιλάμε για απόλυτα καθαρό, βιολογικό 100% τόσο σε φυτικό έλαιο, όσο και σε αιθέριο έλαιο. Οχι μονο μια σταγόνα για να ‘χαμε να λέγαμε… Αυτο το κανει θαυματουργό!

  4. @ Stella επειδή μετά το λούσιμο χρησιμοποιώ κ μάσκα σε σπρέι μορφή ,αυτό είναι καλύτερο να μπει μετά το σπρέι ή αφού στεγνώσουν ως ένα βαθμό?

  5. @ Stella κ άλλη μια ερώτηση εσύ κ οι υπόλοιπες πελάτισσες σου που το έχουν χρησιμοποιήσει με ποιον από τους 2 τρόπους το χρησιμοποιείτε ποιον προτιμάτε?

  6. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Οπως έγραψα και σε άλλο ποστ, που με είχες ρωτήσει χρησιμοποιείται και με τους δυο τρόπους. Ετσι το έχουν χρησιμοποιησει όλες και ως μάσκα και ως σερουμ. Ως μασκα χρησιμοποιεται πριν το λουσιμο αφ΄νοντας για όσες περισσότερες ώρες μπορεις, ακομα και ολη τη νυχτα και λουζεσαι την επομενη μερα π.χ.
    Ως σερουμ σε νωπα μαλλια, πριν το στεγνωμα. Δες και στο site https://stellasrecipy.gr/s-o-s-cannabis-therapy/

  7. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Δεν θα βαλεις και άλλη μάσκα, δεν χρειάζεται! Ειναι αυτο και μάσκα.

  8. Αυτό με την κάνναβη για τα μαλλιά είναι θαυματουργό! Ακόμη και για λεπτά μαλλιά κάνει, δεν τα βαραίνει καθόλου. Βέβαια, εγώ το βάζω σαν μάσκα πριν το λούσιμο, αλλά να φανταστείτε, το ρούφηξαν τα μαλλιά, η μάνα μου δεν κατάλαβε ότι είχα βάλει λάδι.

  9. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και τα 2 προϊόντα!

  10. Στην τριχόπτωση σε λιπαρή ρίζα βοηθά; Γιατί διαβάζω για εφαρμογή στις άκρες.
    xx

  11. @Sofia Marga Το S.O.S HAIR ΤHERAPY, χρησιμοποιείται ως δραστική μάσκα για ενδυνάμωση και θρέψη, ειδικά σε περιόδους που τα μαλλιά είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα ή άτονα, από χρόνιες χημικές διεργασίες ή αντιμετωπίζουν τριχόπτωση ή πιτυρίδα. Ειδικά σε δύσκολες περιόδους που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως συμβαίνει σε παρατεταμένες περιόδους στρες, ανάρρωσης, ορμονικών μεταβολών, εγκυμοσύνης, εμμηνόπαυσης.
    Απλώνοντας πριν το λούσιμο το S.O.S HAIR THERAPY, σε όλο το μήκος και κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στις ρίζες, βελτιώνεται άμεσα και ορατά, η υγεία και η ομορφιά των μαλλιών, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και παρέχονται, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά Ω3 και Ω6, που βελτιώνουν άμεσα την υφή τους.
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα λιπαρά μαλλιά

  12. 💙💜💚💛💚♥️♥️♥️💚❤️🧡💜🧡💜💙💜💙💙💜💛💜💙💙❤️🧡❤️💚❤️💚❤️💚💚❤️💚❤️♥️❤️♥️

  13. Πολλά υποσχόμενα προ’ι’όντα και όχι μόνο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.