H Mac συνεργάζεται με το Netflix στη νέα συλλογή μακιγιάζ “Stranger Things”

 

 

Από εδώ το έφερε, από εκεί το πήγε, κατάφερε να «εισχωρήσει» και στο Netflix η αγαπητή Mac. Οπότε εσείς μπορείτε να ανακαλύψτε τη νέα σειρά μακιγιάζ,  μια αποκλειστική συνεργασία εμπνευσμένη από τη σειρά του Netflix Stranger Things.

 

«Μεταφερθείτε στους διαδρόμους του Hawkins High ή κάντε ένα απόκοσμο ταξίδι μέσα από την ξεχωριστή αυτή συλλογή εμβληματικών αποχρώσεων για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο. «Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στη δεκαετία του ’80, ταυτίζομαι απόλυτα με την ατμόσφαιρα και τους χαρακτήρες του Stranger Things» σχολιάζει η Fatima Thomas, Senior Αrtist της M·A·C. «Αυτή η συνεργασία αποτυπώνει τέλεια την ενέργεια της εποχής: ζωντανή, περιπετειώδης και διασκεδαστική»

 

 

 

 

Η συλλεκτική συλλογή σκοπεύει να σας βυθίσει στην πραγματικότητα της cult αυτής σειράς, από τα χαρακτηριστικά ονόματα των σκιών τα οποία οι fans θα αναγνωρίσουν αμέσως, μέχρι τις limited-edition συσκευασίες, όλα εμπνευσμένα από τους συναρπαστικούς κόσμους της σειράς του Netflix Stranger Things που φέρνουν τις δύο διαστάσεις – τον πραγματικό κόσμο και το Upside Down – σε μια συλλογή.

 

 

 

 

 

Μεταμορφώστε τα χείλη σας με το Lipglass / M· A·C x Stranger Things σε φωτεινές και σαγηνευτικές αποχρώσεις, έτοιμες να σας χαρίσουν μια διακριτική, δροσερή λάμψη και μια αιθέρια στιλπνότητα – ή βυθιστείτε σε μια άλλη διάσταση με μια σειρά από απαλές ροζ και burnt red αποχρώσεις ρουζ. Μπορείτε να αναδείξετε το σχολικό σας πνεύμα με το Hawkins Class of 1986 Palette ή να βρεθείτε στο Upside Down με την The Void Eye Palette η οποία δανείζεται στοιχεία από το ίδιο το βασίλειο του Mind Flayer.

 

 

 

 

 

 

Hawkins Class of 1986 Palette

 

 

 

 The Void Eye Palette

 

 

 

 

 

H Human World συλλογή είναι ιδανική για όσους είναι έτοιμοι «να αναβιώσουν το 80’s στυλ τους», αναφέρει ο Dominic Skinner, Global Senior Artist της M·A·C. «Χρησιμοποιώντας την Hawkins Class Of 1986 Eye Palette, ξεκινήστε εφαρμόζοντας την απόχρωση Starcourt Mall σε όλο το βλέφαρο και στη συνέχεια απλώστε την Palace Arcade στην κόγχη του ματιού, κάνοντας blending προς την εξωτερική γωνία. » συμβουλεύει ο Skinner. «Αναμείξτε την απόχρωση Powder Blush / M·A·C x Stranger Things με τη Friends Don’t Lie και απλώστε με φόρα από τα ζυγωματικά στους κροτάφους και πάνω από τo κόκκαλο των φρυδιών και στη συνέχεια ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με οποιοδήποτε Lipglass/ M·A·C x Stranger Things επιλέξετε. H αγαπημένη μου απόχρωση, Eerie El, είναι σίγουρο πως θα κάνει το δικός σας Mike να σας ερωτευτεί παράφορα»

 

 

Powder Blush / M·A·C x Stranger Things

 

Friends Don’t Lie

 

 

 

 

 

He likes it Cold

 

 

 

Προτιμάτε να εξερευνήσετε τοn κόσμο του Upside Down; «Βυθιστείτε στο κενό και ασπαστείτε την Upside Down πραγματικότητα με χρώματα που θα σας δώσουν τη δύναμη να τα βάλετε με κάθε Demogorgon» αναφέρει ο Skinner. «Απλώστε το Powder Blush / M·A·C x Stranger Things με το He Likes It Cold στα μάγουλα με φορά προς τους κροτάφους και απαλά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας.» επισημαίνει.

 

«Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την The Void Eye Palette, εφαρμόστε την απόχρωση Code Red στα βλέφαρα, σβήστε προς την κατεύθυνσή των φρυδιών και τονίστε το περίγραμμα το ματιών με την απόχρωση Demogorgon. Δώστε την αίσθηση μιας άλλης πραγματικότητας χρησιμοποιώντας γύρω από τα μάτια τη σκιά The Void – πιο έντονη στη βάση της – σβήνοντάς την απαλά κατά το τελείωμα των φρυδιών. Ολοκληρώστε αυτή την εκρηκτική εμφάνιση συνδυάζοντας τις αποχρώσεις Lipglass / M·A·C x Stranger Things Marvelous Max και Rockin’ Robin.»

 

Lipglass / M·A·C x Stranger Things

 

Marvelous Max

 

 

Rockin’ Robin

 

 

 

 

Μείνετε πιστοί σε έναν κόσμο ή αφεθείτε στη σύγκρουση ζωηρών αποχρώσεων και ξεδιπλώστε τα πιο ανατρεπτικά σας looks με τα ειδικά πινέλα 217SES και 140SES από τη συλλογή.

 

Ποιος κόσμος από το Stranger Things αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας;

 

 

6 Σχόλια
  1. Αναμφίβολα έντονα χρώματα! Μου αρέσουν, αλλά δεν ξέρω αν μου πάνε τόσο έντονα χρώματα. Μεμονωμένα, από την πρώτη παλέτα η μωβ σκιά είναι φανταστική και η δεύτερη παλέτα , η void eye palette είναι σούπερ. Νομίζω πως ο κόσμος του Upside Down με εκφράζει πιο πολύ.
    xx

  2. Πάντα ξεχωριστη η Mac και πρωτοποριακή! Μου αρέσουν όλα τα παραπάνω έντονα χρώματα, τα βρίσκω χαρούμενα και καλοκαιρινά και θα διάλεγα τη Human World συλλογή.

  3. Αχ!!Αυτή η Mac ποτέ δεν απογοητεύει ,μόνο γοητεύει!Τα ρουζ είναι ένα όνειρο!!!!

  4. Τι ωραία χρώματα! Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στις δυο παλέτες. Πιο ωραία μου φαίνονται τα χρώματα του κάτω κόσμου, αλλά μου άρεσαν τρελά το γαλάζιο και το μωβ από τη σχολική παλέτα. Και το σκούρο κόκκινο ρουζ του κάτω κόσμου φαίνεται τέλειο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.