Καλοκαίρι με τη νέα συλλογή Essie Summer 2022

 

 

 

Eπιτέλους. Πριν από λίγες μέρες αποχαιρέτησα το σκούρο βερνίκι νυχιών (σχεδόν μαύρο, ενώ το Πάσχα το είχα σκούρο βυσσινί) και επέλεξα ένα ζωηρό, καλοκαιρινό καρπουζο- κόκκινο.

 

Τώρα να σας πω την αλήθεια, κάπως μου φάνηκε μετά από σχεδόν 8 μήνες αυτό το έντονο χρώμα στα νύχια μου (δηλαδή μου παρά-φάνηκε έντονο…) αλλά νισάφι πια με τα σκούρα! Θα το συνηθίσω!

 

 

Για δείτε το και εσείς…

 

 

 

 

Θα μου πείτε θα μπορούσα να κάνω κάτι σε πιο απαλό και παστέλ, αλλά ούτε και γι αυτό ήμουν έτοιμη. Αυτό πάλι, μετά τα σκούρα μου πάρα – φάνηκε αχνό… (τι εννοείτε, δεν ξέρω το θέλω; Αααα σας παρακαλώ!)

 

Τεσπά, αρκετά με μένα,  πολύ ωραία και τα φετινά καλοκαιρινά χρώματα της Essie- έτοιμο για διακοπές το brand και στο επόμενο ραντεβού, νομίζω θα ζητήσω την απόχρωση “Coconuts for you”. Ούτε πολύ “ζωηρή”, ούτε πολύ παστέλ.

 

 

 

 

 

 

Για δείτε τα:

 

Coconuts For You

 

 

 

 

 

 

 

Isle See You Later

 

 

 

 

 

 

 

Revenge’ s a  Beach

 

 

 

 

 

 

 

Tropic Low

 

 

 

 

 

 

 

Break it Sundown

 

 

 

 

 

 

Set the Tiki Bar High

 

 

 

 

 

 

 

Εσείς ποια απόχρωση θα ζητήσετε;

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Τέλειο το κόκκινο στα νύχια σου Τζούλια μου, πάει πολύ με την απόχρωση του δέρματος σου. Και δεν είναι καθόλου αχνό, είναι εντυπωσιακό! Τα καλοκαιρινά χρώματα της Essie είναι Super, για εμένα θα διάλεγα το isle you later & το set the tiki bar high!

  2. Kαλησπερα…χθες εκανα το πεντικιουρ μου για το καλοκαιρι. Εβαλα λοιπον το Set the Tiki Bar High Λιγο σκουρο βεβαια αλλα μου αρεσει

  3. Μου αρεσει και αυτο…. Isle See You Later …..αλλα σε 15 μερες που εχω να παω σε γαμο θα το προτιμησω

  4. Δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά τα συγκεκριμένα;

  5. Ωραίο το χρώμα που έκανες στα νύχια Τζούλια, ούτε αχνό ούτε έντονο, ότι πρέπει. Όσον αφορά τα χρώματα που μας δείχνεις, θα διάλεγα το ροζ isle you see later και το μωβάκι set the tiki bar high, το οποίο βέβαια είναι λίγο σκούρο, αλλά πολύ ωραίο για βράδυ φαίνεται.

  6. Και το πορτοκαλί Break it Sundown μ’ αρέσει αρκετά, τώρα που το ξαναβλέπω

  7. Τέλεια καλοκαιρινά χρώματα που θα αναδείξουν υπέροχα το καλοκαιρινό μαύρισμα! Δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω, για αρχή θα πω το Set the Tiki Bar High !

  8. Θέλω καλοκαιρινό χρώμα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

  9. @Julia πολύ καλοκαιρινό και όμορφο το νέο σου μανικιούρ! Πήγα χθες στα Zara γιατί ήθελα να κάνω μια ανανέωση στην καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα. Δίπλα ακριβώς, βγαίνοντας με τα νέα μου φορέματα, είναι το κέντρο αισθητικής, για μανικιούρ – πεντικιούρ και διάλεξα φυσικά τα αγαπημένα μου βερνίκια Essie στην καλοκαιρινή απόχρωση Revenge’ s a Beach και είναι τε λει ο! Μου άρεσαν πολύ κι άλλες αποχρώσεις, όπως το Isle See you later και το Coconuts for you. Νομίζω πως βάζοντας χρώμα στην ζωή μας, είναι σαν να ανοίγουμε ένα παράθυρο στο καλοκαίρι, σε μια πιο χαρούμενη διάθεση.
    xx

  10. Σταθερή αξία η Essie.. αν κ δεν βάφω τα νύχια μου γιατί τα προτιμώ μικρά κ δεν τα μακραινω ποτέ, μου αρέσει να τα βλέπω ! Οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι φυσικά οι παστέλ για καλοκαίρι

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.