Le Petit Marseillais: Νέα αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής για όλη την οικογένεια.

 

 

 

Η νέα σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής, με μόλις 10 συστατικά και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι κατάλληλη ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

Για πρώτη φορά, το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής για όλη την οικογένεια. Εμπνευσμένα από τη φύση, τα αφρόλουτρα Le Petit Marseillais με βιολογικό άνθος αμυγδαλιάς, βιολογική κυανή κενταύρια και βιολογικό έλαιο κάνναβης, είναι ιδανικά για όλα τα μέλη της οικογένειας, ενήλικες και παιδιά, παρέχοντας την απαραίτητη ενυδάτωση και φροντίδα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

Η απαλή σύνθεσή τους, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς θειικά άλατα και χρωστικές, φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα διαθέτει ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία. Η πρωτοποριακή σύνθεσή τους, προσαρμόζεται και αγκαλιάζει την επιδερμίδα των μωρών από τριών μηνών, παρέχοντας την απαραίτητη φροντίδα ακόμη και για τα πιο μικρά μέλη της οικογένειας.

 

Αφρόλουτρο Υψηλής Ανοχής με βιολογικό άνθος αμυγδάλου

Το αφρόλουτρο Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais με βιολογικό άνθος αμυγδάλου για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει απαλά και να καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα χαρίζοντας μοναδικό άρωμα που ξεχωρίζει, τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.

 

 

Αφρόλουτρο Υψηλής Ανοχής με βιολογική κυανή κενταύρια

Το αφρόλουτρο Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais με βιολογική κυανή κενταύρια είναι σχεδιασμένο να καταπραΰνει και να ενυδατώνει κάθε τύπο επιδερμίδας, μικρών και μεγάλων.

 

 

 

 

Αφρόλουτρο Υψηλής Ανοχής με βιολογικό έλαιο κάνναβης

Το αφρόλουτρο Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais με βιολογικό έλαιο κάνναβης για την ευερέθιστη επιδερμίδα, προστατεύει από την ξηρότητα, τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ό,τι πρέπει για τη φάση μετάβασης που βρισκόμαστε, από τα παιδικά προϊόντα στα ήπια προϊόντα ενηλίκων.

  2. Το αφρόλουτρο με το βιολογικό άνθος αμυγδάλου πρέπει να μυρίζει τέλεια!

  3. Αγαπημένα αφρολουτρα από όλη την οικογένεια τα Petit Marseilles. Στέκομαι στο ότι είναι με συστατικά βιολογικής προέλευσης, πολύ σημαντικό αυτό, άρα θα τα αγοράσω.
    xx

  4. Θα πάρω σίγουρα αυτό με το έλαιο κανναβης! Έχω δοκιμάσει και τα σαμπουάν τους μοσχοβολανε!

  5. Απο τα αγαπημένα αφρόλουτρα τα PM…ποτέ δεν λείπουν από το μπάνιο…

  6. Από le petit έχω δοκιμάσει μόνο προϊόντα μαλλιών αλλά δεν μου άρεσαν, αφρόλουτρα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ίσως κάποια στιγμή, αν κ έχω

  7. Αν κ έχω 2-3 σταθερές μάρκες που χρησιμοποιώ κ είμαι ευχαριστημένη

  8. Δοκίμασα αυτό με την κάνναβη, αλλά δεν τρελάθηκα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.