Bronze Goddess “Nuit” και το καλοκαίρι είναι εδώ!

 

 

Καλημέρα και καλό μήνα και… ναι! Καλό μας καλοκαίρι και επίσημα πλέον. Το ημερολόγιο δείχνει 1 Ιουνίου και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο καλοκαιρινό «ποδαρικό» στο bb αφού σήμερα θα δούμε μαζί τη νέα σειρά Bronze Goddess – μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του bb και του καλοκαιριού.

 

Φέτος η Estée Lauder πάντως, πήγε ένα βήμα παραπάνω με  ιδιαίτερες και πολυτελείς συσκευασίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας και το χρυσαφένιο φως του ήλιου.

 

Limited Edition Bronze Goddess Nuit Παλέτα σκιών

Ανεβάστε την θερμοκρασία, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, με 9 μεταξένιες σκιές ματιών. Τονίστε τα μάτια σας, χαρίστε τους αισθησιασμό και δημιουργήστε το look που ταιριάζει στο προσωπικό σας ύφος. Εμπνευσμένες από το ρομαντισμό του μεσονύκτιου ηλίου, οι αποχρώσεις «κόσμημα» της παλέτας, συνδυάζουν διαχρονικούς τόνους μαζί με λαμπερές και μεταλλικές υφές. Χρησιμοποιήστε την κεντρική απόχρωση σε μάτια και ζυγωματικά, προσθέτοντας περισσότερη λάμψη οπουδήποτε επιθυμείτε.

 

 

 

 

To NEO Bronze Goddess Healthy Glow Bronzer

Το μεταξένιο και λείο bronzer, ρουζ και highlighter προσφέρει τρία σε ένα και φωτίζει την εμφάνισή σας στη στιγμή. Η κρεμώδης σύνθεση πούδρας χαρίζει ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα που σας συνοδεύει από την παραλία και την πισίνα μέχρι και την βραδινή σας έξοδο. Εφαρμόστε ξεχωριστά ή αναμίξτε για μία φυσική και υγιή όψη.

 

  • Διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις:
  • Sunrise: Terracotta bronzer, peach blush, rose gold highlighter
  • Sunset: Sienna bronzer, tangerine blush, yellow gold highlighter

 

 

 

 

 

 

To NEO Bronze Goddess AllOver Face & Body GlossΈνα πολυτελές υγρό highlighter για αστραφτερή και ακτινοβόλο λάμψη. Ιδανικό για τα ζυγωματικά, το ντεκολτέ και τα πόδια – απλώστε το σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε και αποκτήστε λάμψη στη στιγμή.

 

 

 

 

Last but not least…

 

 

 

 

Limited-Edition Bronze Goddess Nuit Eau de Parfum

 

Ένα πολυτελές άρωμα λουλουδιών από κεχριμπάρι παραπέμπει στον εμβληματικό γυναικείο αισθησιασμό που αποπνέει το Bronze Goddess, με έναν αέρα ζεστασιάς και κομψότητας.  Εκθαμβωτικές αντανακλάσεις από Έλαιο Περγαμόντου χορεύουν πάνω στα εύθραυστα πέταλα του Ylang-Ylang – οι πικάντικες λουλουδένιες πτυχές τους ενισχύονται με μια υποψία από Πιπέρι.  Το Γιασεμί Sambac συναντά τις νότες Ορχιδέας Βραδινής Άνθησης και μαζί δημιουργούν ένα εξαίσιο φεγγαροφώτιστο μπουκέτο που ανθίζει μέσα στην ένταση της νύχτας. Οι νότες αλμυρής καρύδας είναι η τελική πινελιά που θυμίζει το άρωμα του κλασσικού Bronze Goddess.

 

 

 

 

Νότες από σκούρη Tonka που μαγνητίζουν και κρεμώδη Ξύλα Κασμίρ προσδίδουν μία βαθιά γοητεία στη βάση του αρώματος, ενώ το πολυτελές και αστραφτερό Ambrox® χαρίζει λάμψη παντού.

 

 

Aχ, καλοκαιράκι.

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλό μήνα bbgirls! Η παλέτα φανταστική, το μπουκάλι όμως του αρώματος Goddess nuit και οι νότες του, με κάνουν απλά να θέλω να το αποκτήσω!
    xx

  2. Καλό μήνα, καλό καλοκαίρι, η πιο αγαπημένη εποχή ❤️❤️!! Τι πειρασμός το Godess, οι νότες Tonka είναι από τις πιο αγαπημένες μου!

  3. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!! Δυστυχώς είναι ολόιδιο με το womanity του mugler!!!

  4. Χωρίς τη θρυλική σειρά Bronze Goddess και ειδικά το all time classic bronzer της, καλοκαίρι δε νοείται! Αυτή η νέα παλέτα σκιων δείχνει υπέροχη! Καλό μήνα!!!

  5. Ωραία η παλέτα σκιών, το άρωμα όμως, αν κι έχει ωραίο μπουκάλι, δεν με εμπνέει. Η καρύδα δεν μου πολυαρέσει και το αλμυρό σε τόσο πλούσιο άρωμα θα είναι μπουκωτικό. Γενικά, ο συνδυασμός με όλα αυτά τα ξύλα και τα υλάγκ-υλάγκ μου φαίνεται πολύ μπουκωτικό για καλοκαίρι, ακόμη και βράδυ.

  6. Καλοκαίρι και bronze goddess είναι συνώνυμες έννοιες.Το άρωμα bronze goddess το έχω στα must-have του καλοκαιριού.Μπήκα στον πειρασμό να το αλλάξω φέτος αλλά θα το ξανασκεφτώ.

  7. Υπέροχο!!!! 💜♥️💜♥️🧡💙🧡💙🧡🧡💙🧡💙💛💙💛💙💙🧡💜💙💚💙💙❤️💙❤️💙❤️❤️💙💚💙💚♥️💜♥️

  8. Θα σταθώ στο άρωμα που θέλω οπωσδήποτε να μυρίσω!! Οι συνδυασμοί από τις νότες του είναι φανταστικές κ επειδή αγαπώ τόσο τα αρώματα που φοριούνται κ χειμώνα και καλοκαίρι κ είναι βαριά και έντονα το συγκεκριμένο νομίζω πως θα μου κλέψει την καρδιά!!!

  9. Τα προϊόντα μακιγιάζ για τώρα το καλοκαίρι όλα εξαιρετικά για να δείχνουμε ηλιοκαμμένες κ sexy ❤ πραγματικά ερωτεύτηκα το άρωμα κ το υγρό highlighter

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.