Midi ή maxi – Ποιες φούστες θα φορεθούν αυτό το καλοκαίρι;

 

Επιλέξτε μοναδικές φούστες που αναδεικνύουν την σιλουέτα σας μαγικά και αυτό το καλοκαίρι, αναβαθμίζοντας το προσωπικό σας στυλ.

 

Πώς μπορείτε να συνδυάσετε τις midi φούστες σας;

 

Οι midi φούστες αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή και το καλοκαίρι καθώς μπορούν να φορεθούν ανά πάσα στιγμή, κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλών ειδών φούστες, όπως τις πλισέ, τις υφασμάτινες, τις δερμάτινες, τις κολλητές και τις φούστες με άνοιγμα. Μια καλή ιδέα είναι  επισκεφτείτε τη μάρκα Karl Lagerfeld  στο site της answear και ενημερωθείτε. Οι περισσότερες midi φούστες συνδυάζονται με crop top, πουκάμισα και κορμάκια.

 

Μεγάλο ρόλο στο συνολικό styling παίζει φυσικά  το είδος των παπουτσιών που θα φορέσετε. Ανάλογα τα παπούτσια που φοράτε, αλλάζει καιτο look. Αν για παράδειγμα επιθυμείτε να πάτε μια χαλαρή βόλτα, η οποία θα περιλαμβάνει και περπάτημα, καλό θα ήταν να φορέσετε τα sneakers σας ή τις εσπαντρίγιες σας. Αν ψάχνετε με τι θα συνδυάσετε τη φούστα σας για το γραφείο, σας προτείνουμε να φορέσετε τις γόβες σας ή πλατφόρμες ή τα μποτάκια σας, αν είναι χειμώνας. Βέβαια, όποιο κι αν είναι το outfits σας, μη ξεχάσετε να φορέσετε τα αξεσουάρ σας. Τα must – have είναι ρολόι, δαχτυλίδια και κοσμήματα στο λαιμό.

 

Γιατί οι maxi φούστες θεωρούνται πιο άνετες;

 

Οι maxi φούστες αποτελούν την απόλυτη must – have επιλογή για φέτος το καλοκαίρι. Στο answear στην κατηγορία “Γυναικείες Φούστες” μέσα από πολλά σχέδια, μπορείτε να δείτε ποια σας ταιριάζει. Υπέροχες, μακριές, αέρινες φούστες που σας κάνουν να νιώθετε θηλυκή αλλά ταυτόχρονα άνετη και χαλαρή. Επιλέξτε ψηλόμεσες maxi φούστες  που θα σας δώσουν ένα διαφορετικό στυλ, καθώς ψηλώνουν το κορμό του σώματός σας και αναδεικνύουν τις καμπύλες σας. Οι maxi φούστες ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως σωματότυπου, ενώ μπορείτε να τις συνδυάσετε με ότι στυλ παπουτσιού θέλετε.   Οι καλύτερες επιλογές για το καλοκαίρι είναι τα σανδάλια ή οι πλατφόρμες, ενώ τον χειμώνα μπορείτε να τις ταιριάξετε με μποτάκια ή ακόμα και με γόβες.

 

 

 

 

Ποιες είναι οι καλύτερες τσάντες για να συνδυάσετε με το outfit σας;

Αν δεν γνωρίζετε τι τσάντα να αγοράσετε για να την ταιριάξετε με την maxi ή midi φούστα σας, ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις συλλογές  tommy hilfiger στο answear και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Η τσάντα είναι αυτή που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό σας στυλ και το συνολικό σας outfit.

 

Αν εργάζεστε σε κάποια εταιρεία και το laptop είναι το βασικό εργαλείο της δουλειάς σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα δερμάτινο backpack, το οποίο εκτός από άνεση, θα σας προσθέτει και στυλ. Αν, όμως, δεν παίρνετε μαζί σας πολλά αντικείμενα, μπορείτε να προμηθευτείτε μία τσάντα ώμου, στην οποία θα χωράει άνετα το πορτοφόλι σας και το φαγητό σας. Η Tommy Hilfiger, επίσης, έχει και μικρότερες τσάντες, όπως τα σακίδια πλάτης, ιδανικά για χαλαρές βόλτες τα καλοκαιρινά βράδια.

 

 

9 Σχόλια
  1. Αγαπώ τις midi & maxi φούστες και φορέματα! Νομίζω πως μου πάνε, και είναι η καλοκαιρινή μου επιλογή!
    xx

  2. Αν η φούστα δεν σκουπίζει το πάτωμα…. χαχαχα…. τις maxi προτιμω εγώ …αν και 1.56 και θα πίστευε κανείς πως θα είμαι αστεία, μου ταιριαζουν καλυτερα απο τις midi…

  3. Ποτέ δεν μου αρεσαν οι φούστες (εκτός από κάτι μίνι μέχρι τα 30 μου που φορούσα 😉) αλλά στην σπάνια φορά που θα φορέσω, θα, προτίμησω midi..

  4. Αγαπώ τις φούστες πάρα πολύ,το καλοκαίρι δεν τις βγάζω από πάνω μου γιατί είναι δροσερές και αεράτες.Φέτος,δυσκολέυομαι να βρω γιατί βαρέθηκα τις maxi,τΙς mini τις αποφεύγω αν δεν βρω τη σωστή και οι midi ειναι τέλειες αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο.Γρίφος ε;;

  5. Μου αρέσουν οι φούστες σε όλα τα μήκη ,ειδικά για το καλοκαίρι, προτιμώ όμως περισσότερο τα φορέματα!

  6. Μου αρέσουν οι μάξι φούστες και φορέματα! Συνήθως τ

  7. Συνήθως τις φοράω με ψηλό πέδιλο το καλοκαίρι!!!! ❤️💛🧡💚💜♥️❤️💛💙❤️💚💚💜🧡💛♥️💙

  8. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φούστες αν κ δεν φοράω συχνά, οι μίνι φούστες ήταν κ είναι οι αγαπημένες μου κ στα 15 μου κ στα 32 μου. Οι μιντι μου κάνουν πιο στυλ γραφείο κ το στυλ μου,το ντύσιμο μου συνεχίζει να είναι αυτό που ήταν πάντα το πιο αθλητικό,πιο sexy,πιο σούπερ μίνι οπότε δεν φοράω μιντι σε καμία περίπτωση 😁,από την άλλη οι μάξι φούστες κ φορέματα μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά επειδή δεν είμαι κ το πρώτο μπόι επίσης τις αποφεύγω

  9. Μάξι φούστες δεν φοράω, γιατί είμαι κοντούλα πάντα μέχρι το γόνατο η φούστα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.