Ταξίδι στο Αιγαίο, με τα νέα Korres Eau de Toilette «Άρωμα Ελληνικού Καλοκαιριού».

 

 

 

Ένα όμορφο coffee table booklet, το “Summer” συνόδευσε τα νέα Eau de Toilette Korres με υπέροχα στιγμιότυπα από τις μοναδικές Κυκλάδες και αν και εγώ όπως σχεδόν όλες και όλοι μας βρίσκομαι στην Αθήνα, για λίγες στιγμές “ταξίδεψα” στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτός είναι και το σκοπός εξάλλου  της σειράς Korres Eau de Toilette “Άρωμα Ελληνικού Καλοκαιριού”.

 

Πέντε νέα αρώματα που θυμίζουν την ανέφελη ατμόσφαιρα του Ελληνικού καλοκαιριού, εμπνευσμένα από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις. Τα λευκά σπίτια στη χώρα του νησιού, το άρωμα των λουσμένων από τον ήλιο κήπων, το εκθαμβωτικό φως, ο αλμυρός αέρας, το βαθύ μπλε.

 

 

 

 

Η νωχελική διάθεση, το πλύσιμο των σταφυλιών στη θάλασσα, τα απαλά κύματα που αγγίζουν το δέρμα, ο χαλαρωτικός τους ήχος που μας βυθίζει σε ύπνο κάτω από τα αλμυρίκια. Οι απογευματινές βόλτες, τα σκαλιά που οδηγούν στο ξωκλήσι, τα πρώτα σύκα. Μία αυθεντική αποτύπωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από τα πέντε νέα KORRES Eau de Toilette  – Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος.

 

Αρωματικές συνθέσεις από το KORRES Formulation Lab, με φυσικά συντηρητικά και χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις.

 

 

 

 

 

AVGOUSTOS / η ξεχωριστή μυρωδιά του φρεσκοκομμένου σύκου τον Αύγουστο.

TOP NOTES: MANDARIN, LAVENDER, BERGAMOT

HEART NOTES: FIG, LEMON TREE LEAVES, ORANGE BLOSSOM

BASE NOTES: AMBERGRIS, MUSKY, CEDARWOOD

 

 

 

 

SIKINOS / φρέσκο, απαλό καλοκαιρινό ξύπνημα.

TOP NOTES: WATERMELON, FREESIA, BAMBOO

HEART NOTES: MIMOSA, LOTUS FLOWER, SALTY NOTES

BASE NOTES: CEDARWOOD, SANDALWOOD, MUSK

 

 

 

 

 

 

KYMA / ο αλμυρός αέρας πάνω στο πλοίο στην πρώτη απόδραση από την πόλη.

TOP NOTES: LIME, MANDARIN, ORANGE

HEART NOTES: MARINE, WATERY, PEPPER

BASE NOTES: CEDAR, VETIVER, NUTMEG

 

 

 

ANAFI / το άρωμα των εσπεριδοειδών που έχει γλυκάνει από τον ήλιο του Αιγαίου.

TOP NOTES: MANDARIN, BERGAMOT, GRAPEFRUIT

HEART NOTES: ORANGE BLOSSOM, LAVENDER, NUTMEG

BASE NOTES: VETIVER, SANDALWOOD, PATCHOULI

 

 

 

 

ANTHOS / η αύρα των αγριολούλουδων που τη μεταφέρει ο γλυκός άνεμος του νησιού.

TOP NOTES: BERGAMOT, LEMON

HEART NOTES: ROSE, PEONY, WATER FLOWERS

BASE NOTES: AMBER, MUSK

 

 

 

 

 

 

KORRES EAU DE TOILETTE / WITH NATURAL PRESERVATIVES / WITHOUT PCM COMPOUNDS / WITHOUT PHTHALATES

100% NATURAL ALCOHOL

 

 

11 Σχόλια
  1. Το βιβλίο το πουλάνε μαζί με τα, αρώματα? Το ερωτεύτηκα!! 💖 Το άρωμα Sikinos θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μου αγορά από Κορρέ για φέτος..

  2. @Maryl: Είναι υπέροχο το βιβλίο. Ένα μικρό κοσμηματάκι για το τραπέζι. Με υπέροχες ατμοσφαιρικές φωτογραφίες. Μπορώ να ρωτήσω, αλλά νομίζω είναι μόνο για δημοσιογράφους αγαπημένη.

  3. Ουάου! Πολύ όμορφο το λεύκωμα καταρχήν με τις νησιώτικες εικόνες. Τα αρώματα φαίνονται πολλά υποσχόμενα και όχι ιδιαίτερα γλυκά ευτυχώς. Έβαλα στο μάτι τον Αύγουστο(ελπίζω να μην είναι πολύ γλυκό, είναι το φρούτο άραγε ή το δέντρο;), την Ανάφη και το κύμα. Και τη Σίκινο έχω περιέργεια να μυρίσω, αν και αντιπαθώ τη μυρωδιά του καρπουζιού σε αρώματα, εγκυκλοπαιδικά κυρίως, γιατί τελευταία είχε γίνει πολύ συζήτηση στη φραγκάντικα για τη νότα της μιμόζας.

  4. @Julia : μου έκανε εντύπωση πόσο ζωντανές είναι οι εικόνες, η λέξη κοσμήματακι είναι η απόλυτα, ταιριαστή ❤️

  5. Φανταστικό λανσάρισμα σε αυτήν την σειρά η KORRES, εμπνευσμένη από το καλοκαίρι, από τα νησιά μας και τις υπέροχες μυρωδιές τους. Ναι, οι φωτογραφίες, ένα κόσμημα, ένα ταξίδι στην όμορφη Ελλάδα μας. Το άρωμα Ανάφη & Άνθος είναι προς δοκιμή & κατόπιν, αγορά.
    xx

  6. Υπέροχες φωτογραφίες και αρώματα που μας ταξιδεύουν!

  7. Καθε καλοκαιρι αγοραζω κι ενα αρωμα Korres!!!

  8. Λατρεύουμε ελληνικά νησιά,το λεύκωμα είναι υπέροχο στολίδι για το τραπέζι σου και τη βιβλιοθήκη σου.Τ α αρώματα δε,θα τα δοκιμάσω και σίγουρα θα πάρω ένα,έχω βαρεθεί τα κλασσικά bronze goddess κλπ

  9. Δεν ξέρω για το edt (διατηρω μια επιφύλαξη για την διάρκειά του) αλλά το coffee table booklet μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

  10. Έχω την άποψη ότι τα καλά αρώματα πρέπει να είναι καθαρά από οίκο αρωμάτων κ δεν θα αγόραζα ποτέ άρωμα κ ειδικά κολόνια από εταιρεία με προϊόντα περιποίησης κ μακιγιάζ, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν θα μυρίζουν ωραία, αλλά για να φτιαχτεί ένα άρωμα χρειάζεται πολλή δουλειά κ εμπειρία κ γι αυτό κ η τιμή πάντα είναι ανάλογη!

  11. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δοκιμάζεις ή δεν θα αγοράσεις όπως άλλωστε είπα θα ήθελα να δοκιμάσω το bronze goddess nuit, αλλά περίπου ξέρεις τι περιμένεις ότι δηλ.δεν θα έχει την διάρκεια ή την ένταση ή τις νότες που ξεδιπλωνονται με την ώρα οπότε όταν είναι να επενδύσεις σε ένα καλό άρωμα εκεί θα πας σε οίκο αρωμάτων ξεκάθαρα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.