Hair Trend: «Γοργονέ» Μαλλιά.

 

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα comebacks όσο αφορά τα hair trends, η επιστροφή των νεραϊδίσιων, «γοργονέ» μαλλιών είναι γεγονός και φέτος το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για Ραπουνζέλ συναντά Γενοβέφα.

 

Μια τάση που έκανε θραύση εκεί γύρω στο 2010 αλλά ξεχάστηκε γρήγορα (αν εξαιρέσουμε τις Kardashians που δεν έβγαλαν σχεδόν ποτέ τα exte)  αλλά  τώρα επανακάμπτει και έχει ήδη υιοθετηθεί και από celebrities και στα κόκκινα χαλιά,  αλλά και στα catwalks, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Κυματιστά ή με μπούκλες  που θυμίζουν αναγεννησιακούς πίνακες του Boticelli  για όσες έχουν μακριά μαλλιά, αλλά και για όσες δεν έχουν, αφού πάντα υπάρχει και η λύση των extensions. Τα είδαμε σχεδόν παντού, αρχής γενομένης από το πρόσφατο Met Gala.

 

 

Hoyeon Jung

 

 

 

Olivia Rodrigo

 

 

 

 

Phoebe  Dynevor

 

 

 

Blake Lively

 

 

 

Bella Hadid

 

 

 

Sophie Turner

 

 

 

Kaia Gerber

 

 

 

 

 

Αλλά και πριν λίγες μέρες τα είδαμε και στο fashion show  “Hautes Grecians 2022“, με την L’Oreal Professionnel και το team της Mod’s Hair που  επιμελήθηκαν τα μαλλιά για το brand “ATELIER LOUKIA” με  hairlooks σε απόλυτη αρμονία με το ύφος και τις αέρινες δημιουργίες της σχεδιάστριας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμα και η τραγουδίστρια Josephine που δύσκολα αποχωρίζεται το μακρύ καρέ της,  έβαλε γοργονέ extensions για τις ανάγκες του πρόσφατου video clip της Carroten για το καλοκαιρινό τραγούδι «Κύμα μου»

 

 

 

 

Maryl, Sofia Marga, αυτό είναι το καλοκαίρι σας, έχετε ήδη πυκνά, μακριά μαλλιά. Οι υπόλοιπες – και εγώ μαζί- θα δούμε τι θα κάνουμε. Αν και έχουν μακρύνει τα μαλλιά μου αρκετά- το σκέφτομαι για extensions – έχω να βάλω πολύ καιρό. Τι πολύ καιρό, χρόνια να λέω καλύτερα… εξ άλλου τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια, μόνο “καλοκαίρια” δεν ήταν, τα extensions με μάραναν. Φέτος το σκέφτομαι όμως και αν τελικά το κάνω, θα βγάλω φωτό και θα σας τη δείξω.

 

Καλό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος bb girls!

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα ❣️ Υπέροχα, γοργονε μαλλιά! Ναι, τα αγαπώ, δεν μπορώ να αποχωριστώ τα μακριά μαλλιά! Αχ! μακάρι να έχουμε όλες μας ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο με ευτυχισμένες στιγμές..! @Julia, παραμένουμε την φωτογραφία σου με μακριά, γοργονε μαλλιά! Καλό 3μερο bbgirls!
    xx

  2. Λατρεύω τα μακριά μαλλιά, ηλίου φαεινοτερο νομίζω! Αλλά όχι υπερβολές μέχρι τη μεση, δηλαδή τα γοργονε, τα οποία θεωρώ και απαγορευτικά μετά από κάποια ηλικία 😉.. Νομίζω ότι μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους είναι μια χαρά!! @Julia: Τζούλια μου αντί για extensions που κατά πονούν την τρίχα, τρέσες καλύτερα για την υγεία των μαλλιών. Και ανυπομονώ να σε δω, το μακρύ μαλλί σου πάει πολύ όπως έχω δει❤️ Καλό μας τριήμερο αγαπημένες μου (έστω και με αυτόν τον καιρό)

  3. *ανυπομονούμε για την φωτογραφία σου με μακριά, γοργονε μαλλιά
    …. ήθελα να γράψω!
    xx

  4. Μου αρέσουν πολύ τα μακριά μαλλιά, ιδίως με μπούκλες ή σπαστά, και τα ‘χα και γω για κάποιον καιρό μακριά ως τους ώμους. Δεν μου πάνε όμως, λόγω σχήματος προσώπου. Τα ζηλεύω αρκετά πάντως σε άλλες. Δεν θα ‘βαζα όμως ποτέ extensions ή τρέσσες, τόσο για το κόστος όσο και για το ότι χαλάνε τα μαλλιά και τα δικά μου είναι αρκετά ευαίσθητα.

  5. @Maryl: Ναι ξέρω τι λες, αλλά είχα άσχημη εμπειρία πριν κάποια χρόνια με τρέσες και δεν το ξανα τόλμησα. Γενικά όταν βάζω, προτιμώ Α’ ποιότητα φυσική τρίχα με ενώσεις κεράτινης. Και όταν τα βγάζω είμαι ευχαριστημένη, γιατί αντί να έχουν φθορά τα μαλλιά μου, έχουν φθορά τα exte. Βέβαια εκτός από την ποιότητα μεγάλο ρόλο παίζει και η κομμώτρια και η σωστή τεχνική. Εκτός από πριν αρκετά χρόνια που επι τούτου τα είχα κάνει πολύ μακριά. Όταν όμως τα κάνω πιο φυσικά σε μήκος, δεν το καταλαβαίνει κανένας!!

  6. Πάντα είχα φυσικά μακριά μαλλιά το καλοκαίρι αλλά δυστυχώς είναι πάρα μα πάρα πολύ χρονοβόρα και κουραστική η περιποίηση τους ,έτσι αποφάσισα να τα κόψω για φέτος σε μακρύ καρέ

  7. Υπέροχο χτένισμα για νεαρά κορίτσια.Από μια ηλκία κι έπειτα είναι απαγορευτικό το μακρύ μαλλί.Τα extensions μεγάλη ιστορία,πρέπει ο κομμωτής να είναι expert.

  8. Καλό το trend με τα γοργονέ μαλλιά αλλά εμένα δεν μου ταιριάζει (λόγω ύψους, ντε…) Extensions δεν έχω κάνει ποτέ και μάλλον δεν θα το τολμούσα….

  9. Πόσο όμορφα τα γοργονε μαλλιά;! Κοίτα να δεις που αύριο έχω να πάω σε έναν γάμο και μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα να τα φτιάξω έτσι!!! Υπέροχη ιδέα!!!!! 💛🧡♥️❤️❤️💚💜♥️💙🧡💛🧡💛🧡💛💙🧡♥️🧡💜🧡💚🧡❤️🧡❤️🧡❤️🧡🧡💚🧡💜💜🧡♥️🧡♥️🧡🧡💙

  10. Επίσης υπέροχη για ακόμα μια φορά η Bella Hadid!!! ,💜💙💚💙❤️💙❤️❤️💙❤️💙💛💙💛💙💙💛💛💙💙💛💙💛💙❤️💙❤️💙💚💚💙💙💚💜💙💜💙💙💜💙💜💙💚💙❤️💙💛💙💛💙💛💛💛💙

  11. Αχ μακριά μαλλιά πόσο πονεμένη ιστορία αυτή 😪😪 λατρεύω τα ωραία μακριά μαλλιά κ ανυπομονώ πότε θα τα φτάσω εκεί που θελω

  12. Είναι μία λύση και τα εξτε αλλά πιστεύω ότι θα καταστρέψω τα φυσικά μαλλιά μου κ το φοβάμαι λιγάκι..είμαι βέβαια σε καλό δρόμο και εγώ έχουν μακρυνει αλλά έχω μακρύ δρόμο ακόμη

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.