Το νέο Revitalift Peeling Toner της L’Oreal Paris,  υπόσχεται δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

 

Είναι γεγονός ότι σε σχετικές έρευνες όταν οι  γυναίκες γύρω στα 35 σκέφτονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης, το 70% εκφράζει τις ανησυχίες του για τις ατέλειες στην υφή της επιδερμίδας  ενώ το 52% για τη θαμπή όψη.

 

Για να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω, χρειάζονται ένα προϊόν που θα προσφέρει καθημερινή απολέπιση και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος ώστε να κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και λαμπερή.

 

To νέο Revitalift 5% Pure Glycolic Acid Peeling Toner ενσωματώνεται σε οποιαδήποτε skincare ρουτίνα ανάμεσα στον καθαρισμό και την περιποίηση, πετυχαίνοντας  την σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα- θα μπορούσε να είναι το καθημερινό toner απολέπισης για νεανικές αλλά και πιο ώριμες επιδερμίδες. Επιταχύνει το micro-peeling των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος ώστε να απομακρυνθούν οι ατέλειες και να αποκαλυφθεί μια λεία, λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

                                                                         Η φόρμουλά του

 

 

5% ΚΑΘΑΡΟ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

 

Το γλυκολικό οξύ είναι η δραστική ουσία χρυσού προτύπου που συστήνουν οι δερματολόγοι για ήπια και αποτελεσματική απολέπιση που προσφέρει μια πιο λεία, φωτεινή επιδερμίδα, βελτιώνοντας παράλληλα αποτελεσματικά την υφή της.

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ

Είναι γνωστό ότι το νερό του καρπουζιού περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες A, C και E, και είναι επίσης φημισμένο στην Ασιατική κουλτούρα για τις εξομαλυντικές ιδιότητες του. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε μεταλλικά άλατα κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα και είναι το κλειδί των ενυδατικών ικανοτήτων του.

 

 

Κλινικά ελεγμένο υπό δερματολογικό έλεγχο σε 99 γυναίκες που αντιπροσωπεύουν 56 διαφορετικούς τόνους δέρματος (μετρήσεις χρωμόμετρων), το Peeling Toner προσφέρει άμεση λάμψη και απαλότητα, ενώ βελτιώνει αποτελεσματικά την υφή και την ποιότητα της επιδερμίδας

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Το είχα δει στο supermarket τις προάλλες αυτό το προϊόν και μου είχε κινήσει την περιέργεια, έχει ωραία συσκευασία και μου θυμίζει λίγο πάνω κάτω τις clarifying lotions απο την Clinique ως προς τα αποτελέσματα που υπόσχεται, η τιμή βέβαια πολύ πιο χαμηλή γύρω στα 10 ευρώ /200ml και αν αναλογιστούμε πως συχνά υπάρχουν και εκπτώσεις τότε σίγουρα αποτελεί μια value for money αγορά!

  2. @Eleanna N: Το χρησιμοποιώ τις τελευταίες δέκα μέρες. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στο δέρμα, ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Δεν αποτελέσματα είναι νωρίς ακόμα.

  3. Νομίζω ότι θα είναι ότι πρέπει για το λιπαρό μου δέρμα, θα το αγοράσω οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα, ότι σε γλυκολικο οξύ μου ταιριάζει!

  4. Η L’Oreal είναι απο τις λίγες εταιρείες που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί απίστευτα ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου skin care.Απο τις νέες κυκλοφορίες της πολύ καλή είναι και η κρέμα νυκτός με ρετινόλη και νιασιναμίδη όπως και ο ορός ματιών με υαλουρονικό, καφεϊνη και νιασιναμίδη.Ποιός φανταζόταν λιγα χρόνια πριν οτι θα βρίσκαμε ενεργά συστατικά(ρετινόλη, οξέα κλπ) ακόμα και στα Super Markets. Προσοχή μόνο στα οξέα και τη ρετινόλη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού…καλύτερη εποχή για χρήση τους από Οκτώβριο…Καλό είναι επίσης και το καθαριστικό με γλυκολικό που κυκλοφόρησε μαζί με το τόνερ. Παιδιά πάντως από Οκτώβρη και μετά σημειώστε να δοκιμάσετε και το χημικό πήλινγκ με μανδελικό οξύ απο την σειρα D CLAR της Rilastil στα φαρμακεία…θα αποκτήσετε νεο δέρμα!!!

  5. @Panos: Ναι Πάνο, Ρετινόλη και ξερό ψωμί! 😂😂! Συμφωνώ! Αλλά αυστηρά μόνο βράδυ και όχι καλοκαιρινούς μήνες με ηλιοφάνεια.

    Μμμ.. θα το δοκιμάσω το Rilastil που προτείνεις… θα ξεκινήσω όμως και μια θεραπεία από Φθινόπωρο για ατέλειες και κηλίδες (μη επεμβατική) και θα σας έχω νέα!

  6. @Julia super απο φθινόπωρο περιμένουμε νέα…για αναστήλωση του Παρθενώνα😂 μετά τον ήλιο και την θάλασσα θα μας χρειαστεί σίγουρα !!!

  7. Mπαίνει στην λίστα…δείχνει πολλά υποσχόμενο…

  8. Θα το δοκιμάσω αυτό το toner, μου αρέσει η ιδέα της μικροαπολεπισης.
    xx

  9. Καρπούζι ε;! Κάτι μου λέει ότι θα μυρίζει καταπληκτικα!!! 🧡♥️❤️♥️💜💜♥️💜♥️❤️♥️💙♥️💛♥️💛😂🧡🧡💚💚♥️💙♥️♥️😂😂💜💜😂💜♥️💜♥️💙💛😂🧡😂🧡☹️🧡

  10. Η Loreal είναι από τις εταιρείες που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια κ ο,τι προϊόντα περιποίησης της έχω δοκιμάσει είτε μαλλιά είτε πρόσωπο μου κάθονται τέλεια και είναι κ οικονομική κ εξαιρετική εταιρεία. Το toner πολλά υποσχόμενο προϊόν και θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε από τον φθινόπωρο όμως…

  11. Καλό φαίνεται, αν και εγώ για τόνερ συνήθως παίρνω ανθόνερα. Από φθινόπωρο μπορεί να το πάρω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.