Χρώμα, πολύ χρώμα στα νέα eyeliners της Mac!

 

 

H Mac παρουσιάζει τη νέα συλλογή από eye liners σε μορφή μηχανικού μολυβιού που προσφέρουν αποτέλεσμα υψηλής ευκρίνειας.

 

«To M•A•C Colour Excess είναι το προϊόν της χρόνιας για το 2022» αναφέρει ο Dominic Skinner , Global Senior Artist. «Τα συγκεκριμένα liners σε βοηθούν να εκφράσεις την διαφορετικότητά σου με αυτοπεποίθηση. Από τολμηρό και εκφραστικό έως έντονο και πληθωρικό, τώρα προσδιορίζεις το δικό σου προσωπικό στυλ με ένα μόνο πέρασμα».

 

Με  τεχνολογία μακράς διάρκειας που προσφέρει 12 ώρες σταθερή εφαρμογή στην εσωτερική γραμμή του ματιού και πάνω από 24 ώρες στα βλέφαρα.

 

«Ως makeup artist είμαι εθισμένoς στα μολύβια για τη δημιουργία έντασης, την ανάδηξη του σχήματος του ματιού, τη δημιουργία γραμμών ή και βάθους στο βλέμμα» λέει ο Tom Sapin, Global Senior Artist. Είναι το ιδανικό προϊόν για χρώμα που παραμένει σταθερό στην εσωτερική γραμμή του ματιού, για τη δημιουργία έντονων γραμμών στα βλέφαρα ή για μια απαλή δόση χρώματος στις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

Η  τεχνολογία Line-Lock βασίζεται στην υψηλή απόδοση και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την ακρίβεια ενός gel και την άνεση ενός μολυβιού, χαρίζοντας απαλή και εύκολη εφαρμογή.  Βασισμένες στη σύνθεση Pigment Alchemy, οι 12 αποχρώσεις προσφέρουν λεία εφαρμογή και υψηλή απόδοση με ένα μόνο πέρασμα. Υπάρχει μια απόχρωση για κάθε μέρα, κάθε τεχνική και κάθε διάθεση – από έντονες πινελιές χρώματος έως αυστηρούς γήινους τόνους. «Η εφαρμογή είναι εύκολη, το δύσκολο είναι το να επιλέγεις μία απόχρωση ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία των M•A•C Colour Excess liners» λέει ο Sapin.

 

«Το να ανακαλύπτεις τα νέα liners είναι σαν να επισκέπτεσαι μαγαζί με είδη χειροτεχνίας. Υπάρχουν επιλογές για όλους,  είτε για να εκφράσει κάποιος  την δημιουργικότητα του είτε απλά για να τονίσει το φυσικό χρώμα των ματιών του».

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Λατρευω τα χρωματιστά eye liners το καλοκαίρι! Εχω ήδη κατεβάσει όλα τα χρωματιστά Tom Ford και Burberys που έχω βρει στο Scarlet Beauty και δεν θα έλεγα όχι και σε μερικά ακόμα Mac! Κάνουν πολύ πιο κεφάτο το καλοκαιρινό μακιγιάζ και ξεφεύγεις απο το κλασσικό μπρονζε.

  2. Πολύ χαρούμενα και εύχρηστα τα, συγκεκριμένα, είναι πολύ πρακτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθουν και σαν μολύβι και σαν σκιά!

  3. Ωω, τι ωραία eyliner!! Θέλω το σκούρο μπλε, το μωβ και το λαδί ή το τυρκουάζ δεν μπορώ να αποφασίσω. Αν και δεν γνωρίζω την εφαρμογή του eyliner, κυρίως σκια φοράω.

  4. Συνήθως είμαι του κλασικού μαύρου άντε και καφέ ή μπρονζέ στην επιλογή του eyeliner μου, όμως αυτό το ανοιχτό λιλά αλλά και το μπλέ ρουά πρέπει να δείχνουν τέλεια στις καλοκαιρινές εμφανίσεις!

  5. Πολύ ωραία χρώματα, αν και το eyeliner σπάνια το χρησιμοποιώ.
    xx

  6. Εντάξει εκτός την εγγύηση της Mac στην ποιότητα που όλες ξέρουμε τα συγκεκριμένα eyeliner είναι φοβερά κ σαν χρώματα, αλλά κ σαν εφαρμογή!! Μπράβο γι ακόμη μία φορά στη Mac

  7. Από τότε που μας πρότεινε η Τζούλια πράσινο μολύβι το καλοκαίρι,κάθε καλοκαίρι φροντίζω ν απροσθέτω χρώμα.Πηρα λοιπό ένα μπλε sephora,δεν το είχα ξαναπάρει αλλά μου αρέσει.έχει και ξύστρα και σφουγγαράκι.Αν ήξερα για mac,σίγουρα θα κατευθυνόμουν εκεί.

  8. Θεωρώ πως θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό τα πολύχρωμα μολύβια στα μάτια γιατί πολλές φορές μπορεί να παραπέμπουν σε κάτι φθηνό και παλιομοδίτικο! Θα ήθελα βέβαια να δοκιμάσω, αρκεί να με καθοδηγήσει για αρχή μια μακιγιέζ! ♥️❤️💙❤️💙❤️💙♥️❤️♥️❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️❤️♥️❤️❤️💜❤️💜💜❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.