“Wild Swimming” από τη Jo Malone

 

 

 

Η φυσική ομορφιά των Βρετανικών Νήσων “ξεδιπλώνεται” μέσα από πέντε limited-edition αρώματα του οίκου Jo Malone London. Από τα κρυστάλλινα ρηχά νερά και τα δυνατά κύματα, μέχρι τα κρυμμένα δασικά ρυάκια και τις ήρεμες λίμνες,  κάθε άρωμα της British Collection αποτυπώνει μία μοναδική, υδάτινη εμπειρία.

 

 

“Το wild swimming έχει μία πραγματικά καθολική απήχηση και, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, προσφέρει σχεδόν σε όλους μία προσβάσιμη εμπειρία ελευθερίας στη φύσηΑυτό ήταν η κύρια πηγή έμπνευσης για όλους μας και αυτό προσπαθήσαμε να γιορτάσουμε σε αυτή τη συλλογή.” Céline Roux, Global Head of Fragrance

 

 

 

                                                       Αυτά είναι τα αρώματα της συλλογής:

 

Crystal Campion

Τα κρυστάλλινα νερά ενός κρυμμένου όρμου, με λεία βότσαλα, στολισμένα με κομψά λουλούδια Campion. Το νέο άρωμα της συλλογής σας παρασύρει με την φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, κυματίζοντας σε μία νότα δροσερής βιολέτας και ζουμερού φραγκοστάφυλου.

 

Forest Moss

Μία ηλιαχτίδα διακρίνεται μέσα από τα πανύψηλα δέντρα του δάσους και δείχνει το δρόμο προς ένα απομονωμένο ποτάμι. Η πράσινη φρεσκάδα του juniper μπλέκεται με τις φυσικές μυρωδιές του γήινου γερανιού και των αρωματικών βρύων.

 

 

 

 

 

 

Salty Amber

Μία συναρπαστική βουτιά στην παλίρροια. Οι αισθησιακές νότες από κεχριμπάρι και πατσουλί βυθίζονται στα μυστικά βάθη της θάλασσας και έρχονται σε αντίθεση με την εντυπωσιακή αλμύρα του θαλασσινού νερού και την αναζωογονητική φρεσκάδα του κάρδαμου.

 

Aqua Lemon

Μία βουτιά στο φωτεινό γαλάζιο της υπαίθριας πισίνας για ένα πρωινό μπάνιο, μία φρεσκάδα εσπεριδοειδών στον αέρα και οι ήχοι της πόλης στο βάθος. Μία αναζωογονητική έκρηξη μανταρινιού συνδυάζεται με μία ενεργητική νότα δυόσμου και μαζί βυθίζονται απαλά στη ζεστασιά από ξύλο κέδρου.

 

 

 

Το αγαπημένο Wood Sage & Sea Salt της Jo Malone London ολοκληρώνει τη συλλογή και συνδυάζεται τέλεια με κάθε ένα από τα τέσσερα νέα αρώματα, χάρη στην ξυλώδη ζεστασιά του, προσθέτοντας μία φρέσκια νότα θαλασσινού αλατιού.

 

 

 

 

 

 

Wood Sage & Sea Salt

Βόλτες κατά μήκος της παραλίας, όπου ο αέρας, φρέσκος από το θαλασσινό αλάτι και το μεταλλικό άρωμα των απόκρημνων βράχων, αναμειγνύεται με την ξυλώδη γήινη γεύση του φασκόμηλου. Διατίθεται σε cologne 30ml και 100ml και σε ένα special-edition κερί για το σπίτι.

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένα Hydrating Face Mist, αρωματισμένο με το Crystal Campion. Εμπλουτισμένο με αγνό βρετανικό νερό, χωρίς αλκοόλ, αποτελεί μία σύνθεση που ξυπνά και αναζωογονεί το πρόσωπο. Το σύμπλεγμα ενυδάτωσης περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και συμβάλλει στο να αφήνει την επιδερμίδα πιο λεία κι ελαστική.

 

 

 

 

Απαλό στην υφή και κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, προσδίδει λάμψη και της χαρίζει υγιή όψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ ή κατά τη διάρκεια της ημέρας για ανανέωση.

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Θα ήθελα να μυρίσω το Forest Moss, μου αρέσουν τα δασικά αρώματα.

  2. Μύρισε καλοκαίρι με τη συλλογή αυτή του Jo Malone, μύρισε καλοκαίρι και επίσημα σήμερα μιας και έχουμε θερινό ηλιοστάσιο. Καλό και όμορφο καλοκαίρι σε όλους!!

  3. Ααααχ, γιατί μας τα κάνετε αυτά; Ψηφιζω salty amber….

  4. Λίγες μέρες πριν στο αεροδρόμιο,το μόνο άρωμα που δοκίμασα ήταν το jomalone wood sage and sea salt.

  5. Crystal Campion για εμένα! Τελευταία μου αρέσει πολύ πολύ πολύ η μυρωδιά του τριαντάφυλλου!!! ❤️🧡💛💙💜💚♥️🧡💜💜💛💙💚🧡

  6. Salty Amber ψηφίζω!!! Κεχριμπάρι και πατσουλί υπέροχος συνδυασμός! Jo malone αξία

  7. Το Hydrating Face Mist είναι τέλειο για φρεσκάρισμα στη παραλία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.