Η νέα συλλογή ρολογιών Swarovski

 

 

 

Το νέο λανσάρισμα της σεζόν στη νέα συλλογή ρολογιών Swarovski είναι ένα ρολόι-κόσμημα εμπνευσμένο από την υπογραφή της οικογένειας κοσμημάτων Millenia με υπερμεγέθη κρύσταλλα σε color-pop αποχρώσεις

 

 

 

Παράλληλα με το νέο ρολόι κόσμημα, η συλλογή περιλαμβάνει νέα σχέδια για τις εμβληματικές οικογένειες ρολογιών Swarovski, συμπεριλαμβανομένων κομψών ρολογιών για καθημερινό στυλ. Η συλλογή διαθέτει μηχανισμούς ελβετικής κατασκευής, μηχανική χρονογράφου, υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, γνήσιο ιταλικό δέρμα και μοναδικές λεπτομέρειες από κρύσταλλα.

 

ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Σχεδιασμένη για να πυροδοτεί όνειρα, η νέα συλλογή ρολογιών Swarovski προσφέρει μια σειρά από ρολόγια που «αγκαλιάζουν» τη μεταμορφωτική δύναμη του χρώματος. Το εμπνευσμένο από την Millenia ρολόι-κόσμημα κάνει το ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν, ενώ νέα σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους στις υπάρχουσες οικογένειες ρολογιών.

 

 

 

 

JEWELRY WATCH

Το εμπνευσμένο από την Millenia ρολόι κοσμήματος διαθέτει λουράκι βραχιολιού με υπερμεγέθη κρύσταλλα και οκτάγωνη πρόσοψη με κρυστάλλινους δείκτες. Διατίθενται σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από ροζ, ροζ χαλαζία έως ζεστό κεχριμπάρι.

 

 

 

 

 

OCTEA LUX CHRONO

Με υπερμεγέθη όψη, πλήρη λεπτομέρεια χρονογράφου και εντυπωσιακό υλικό, το ελβετικής κατασκευής ρολόι Octea Lux Chrono είναι μια τολμηρή επιλογή. Οι νέες αποχρώσεις σε απαλό λιλά, κόκκινο ρουμπινί και χρυσές αποχρώσεις διαθέτουν γνήσιο δερμάτινο λουράκι και μοναδικό στεφάνι από κρύσταλλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OCTEA LUX SPORT

Το ελβετικής κατασκευής ρολόι Octea Lux Sport συνδυάζει λειτουργία και στυλ. Ένα βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι συνδυάζεται με μια πρόσοψη από κρύσταλλο με διάφορες όψεις και κρυστάλλινους δείκτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crystalline Delight

Η θήκη του ρολογιού Crystalline Delight,  είναι γεμάτη με εκατοντάδες κρύσταλλα Swarovski. Η αστραφτερή πρόσοψη με το ελβετικής κατασκευής μηχανισμό είναι τοποθετημένη σε ένα εμπνευσμένο από το κόσμημα βραχιόλι σε νέο παστέλ ροζ και απαλό γκρι χρώμα.

 

 

 

 

 

 

 

COSMOPOLITAN

Το ελβετικής κατασκευής ρολόι Cosmopolitan προσφέρει ένα κομψό στυλ με δύο νέες χρωματικές αποχρώσεις, μία βαθιά απόχρωση του navy blue και μία άλλη που συνδυάζει ασημένια και ροζ χρυσά μέταλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crystalline Aura

Το ελβετικής κατασκευής ρολόι Crystalline Aura είναι εξαιρετικά κομψό. Ένα λεπτό λουράκι από δέρμα ή μέταλλο επιτρέπει στο καντράν του ρολογιού να βρίσκεται στο επίκεντρο, με δύο κρυστάλλινα περιβλήματα που δημιουργούν μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα συλλογή ρολογιών Swarovski θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο  swarovski.com.

 

 

7 Σχόλια
  1. Υπέροχα ρολόγια Swarovski! Γενικά αγαπώ τα Swarovski , όλα τα αντικείμενα που λανσάρει. Από αυτή την συλλογή λάτρεψα το Crystalline Delight. Η θήκη του με τα πολλά πολλά κρύσταλλα, μου θυμίζουν ουρανό στολισμένο με αστέρια. Πόσο κομψό! Τέλειο!
    xx

  2. Τι εκπληκτική συλλογή, δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει λιγότερο από τα υπόλοιπα, όλα είναι ξεχωριστά!

  3. Μα πόσο υπέροχο το Crystalline Delight;! Συμφωνώ με τη @SOFIA! Επίσης μου άρεσε πολύ και το Cosmopolitan! 💙❤️💚💛💜💚💙❤️💜💛💚💙❤️💚💛💜

  4. Τα ρολόγια μου αρέσουν πάρα πολύ στους άντρες το θεωρώ πολύ γοητευτικό κ sexy δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου βγάζει 😉 . Εγώ έχω χρόνια να φορέσω ρολόι στο χέρι μου . Μου άρεσε ιδιαίτερα το OCTEA LUX CHRONO

  5. Το OCTEA LUX SPORT με την μπλε πρόσοψη θα μπορούσε να ήταν και unisex…

  6. Τη λατρεία μου για ότι γυαλίζει την έχω δηλώσει εεε????
    Μουτςς

  7. Το ρολόι είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ! Πανέμορφη συλλογή!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.