Η&Μ: Preview της συλλογής A/W 2022 “Neon Real”

 

To τι γέλιο είχα κάνει με κάποια από τα σχόλιά σας την τελευταία φορά που ανέβασα post για κολεξιόν H&M, δε λέγεται. Ακόμα το θυμάμαι.

 

Ήταν τον Φεβρουάριο η συλλογή ήταν Άνοιξη 2022 και αν θέλετε να τη ξανά -δείτε και να διαβάσετε τα σχόλια, εδώ. Τι  fashionista της κακιάς ώρας είδα, τι για απόκριες γράψατε, τι για τη Βάνια Τουνίκου έμαθα που δεν ήξερα, γενικά δώσατε τα ρέστα σας εκείνη τη μέρα.

 

Ήταν μια συλλογή με έμπνευση από τις (πολύ) περασμένες δεκαετίες 1980 και 1990 και στο τέλος είχαμε συμφωνήσει ότι ανάλογα με το τι και πως θα συνδυάσεις κάποια ρούχα, αλλάζει προς το πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα.

 

Τον Φεβρουάριο ήταν τα 80’ς και τα 90’ς και τώρα για τον Αύγουστο η H&M προφανώς ζήλεψε τους Jeff, Elon και Richard που κάνανε την βολτούλα τους στη στρατόσφαιρα και μας ετοίμασε μια κολεξιόν με την ονομασία “Neon Real” με έμπνευση από το διάστημα, το Space Age  για την περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε μια βόλτα και εμείς από Σείριο (όχι μωρέ εντάξει, θα την βρούμε την άκρη- θα τα δούμε μαζί και θα την βγάλουμε πάλι την απόφαση)

 

«H Η&Μ Α/W 2022 collection ακροβατεί ανάμεσα  ανάμεσα σε πραγματικότητα και φαντασία με έντονες χρωματικές παλέτες, neon αποχρώσεις, γεωμετρικές σιλουέτες και cutting edge αξεσουάρ.»

 

Μάαααλιστααααα….

 

Πάμε να δούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η H&M Studio A/W22 collection θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com από τις 13 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ, για πείτε κανά πετυχημένο.

 

 

8 Σχόλια
  1. Αλήθεια Τώρα? Ποια υπάρχει από εδώ που θα φορέσει κάποιο από τα παραπάνω (εκτός κάνα δυο φορέματακια που είδα 😉) Εντωμεταξύ οπότε επισκέπτομαι τα Η&Μ του Πειραιά ποτέ δεν βρίσκω μπροστά μου τέτοιες επιτυχίες 😂

  2. Η συλλογή για υποψήφια κοστούμια σε ταινίες τύπου Star Trek καλή είναι.
    xx

  3. Γειά σας βρε κορίτσια! Καλό αποκαλόκαιρο να έχουμε! Οι κιτρινοπράσινες (lime) μπότες πάντως είναι statement. Συνδιασμένες με total grey θα είναι πολύ ωραίες! Σας φιλώ όλες και όλους!

  4. Πολύ τολμηρά για τα γούστα μου 🤣 δεν είδα κάποιο κομμάτι που θα μπορούσα να φορέσω, ίσως μόνο τις κίτρινες μπότες κ αυτό παίζεται…

  5. Mόνο η τελευταία ζακέτα είναι μέσα στα γούστα μου.

  6. Έχει να κλείσουν σπίτια… Έχει να χωρίσουν ζευγάρια… Κορίτσια μη χαλάσετε τη σχέση σας για ένα ζευγάρι κίτρινα γκλίτερ μποτάκια. Μοιραστείτε τα!
    Μουτςς

  7. Αρκετά εκκεντρική η συλλογή για τα γούστα μου…ίσως το tie dye φόρεμα με το μεγάλο σκίσιμο..και πάλι δε ξέρω..

  8. Πάλι τα ΝΕΟΝ στη μόδα; Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.