Ξέρετε ποιο είναι το προϊόν της Bobbi Brown,  που αγοράζεται κάθε 15 δευτερόλεπτα;

 

Ναι, ναι. Όπως το διαβάσατε. Υπάρχει ένα προϊόν της Bobbi Brown που αγοράζεται παγκοσμίως κάθε 15 δευτερόλεπτα και αυτό είναι το Vitamin Enriched Face Base, που συνδυάζει την ευχάριστη αίσθηση μιας ενυδατικής κρέμας με την απόδοση ενός primer που τελειοποιεί το μακιγιάζ.

 

H  ελαφριά και με κρεμώδη υφή σύνθεσή της  είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών από Βιταμίνες B,C και E. Ένα ενυδατικό προϊόν με πολλαπλά οφέλη, που προσδίδει την απαραίτητη υγρασία σε βάθος – χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση – ενώ ταυτόχρονα, δημιουργεί την τέλεια βάση για ομαλή, φρέσκια και άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ.

 

 

 

 

  • Το μείγμα Βιταμινών B, C & E βοηθά στην περιποίηση, ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, προσφέροντας την απαραίτητη θρέψη.
  • Το ενυδατικό σύμπλεγμα από Υαλουρονικό Οξύ, Squalane και Shea Butter βοηθάει στην άμεση ενυδάτωση και στην προετοιμασία της επιδερμίδας, προσφέροντας φρέσκια, υγιή και λαμπερή όψη.
  • Το Grapefruit και το Geranium αφήνουν ένα ελαφρύ, αναζωογονητικό άρωμα στην επιδερμίδα.

 

 

Νομίζω αξίζει να μπει στη λίστα του beauty shopping της νέας σεζόν.

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα!! Σίγουρα αξίζει να μπει στη wish list το συγκεκριμένο προϊόν.

  2. Τόσο καλό όντως?! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι πρέπει να μπει στην λίστα της νέας σεζόν! Για να δούμε…

  3. Ναι, σίγουρα μπαίνει στην λίστα του beauty shopping μου!
    xx

  4. Να αυτά δεν μπορώ. Άρθρο με ψυχαναγκαστικό τρίγκερ να με κάνει να πάω σε κανένα Hondos και να μετράω τα δευτερόλεπτα και τις πωλήσεις. (Ακόμα να ξεχάσω τα βουρτσάκια και τις μάσκαρες)
    Μουτςς

  5. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι σε κρεμικό από την Bobbi Brown, ενδιάφέρουσα η σύσταση της απο τη περιγραφή!

  6. Κάθε 15 δευτερόλεπτα;;;; Ε τότε αξίζει να το δοκιμάσουμε και εμείς!!! Θα μπει στην beauty λίστα μου και με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω! ♥️💛💚💜❤️🧡♥️💚💛💜🧡❤️♥️💛💚💜♥️🧡❤️💛♥️💚💜🧡💜💛💚♥️💜❤️🧡♥️💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.