Essie Fall 2022: H νέα συλλογή στα βερνίκια νυχιών.

 

 

 

Από αρχές καλοκαιριού, μέχρι περίπου τα μέσα Ιουλίου είχα ένα ωραίο χρώμα στα νύχια- ανοιχτό λιλά θα το έλεγες – έμοιαζε πάρα πολύ με το Νο 78 Lilac Moon από τη σειρά Gel Effect της Korres.

 

 

 

 

Από μέσα Ιουλίου έως τώρα που γράφω έχω  λευκό (ξέρετε- τύπου ασβέστη) – ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο λευκό και να σας πω την αλήθεια μου αρέσει πολύ, κάνει όμορφη αντίθεση με το πιο μαυρισμένο (με πολύ προσοχή) δέρμα μου.

 

Σα να αρχίζω να το βαριέμαι όμως και θέλω να κάνω μια μετάβαση- φυσικά όχι κάτι σκούρο- αλλά κάτι ενδιάμεσο και νομίζω είμαι ανάμεσα σε δυο από τη νέα συλλογή της Essie: ή το ωραίο σκούρο μπεζ  με την ονομασία Hike it Up ή το γαλάζιο-πιο-πολύ -πετρόλ- Transcend The Trend.

 

 

 

Ας δούμε και τα υπόλοιπα χρώματα της νέας συλλογής:

 

 

off the grid

 

 

 

 

force of nature

 

 

 

risk-takers only

 

 

 

 

bold & boulder

 

 

 

hike it up

 

 

 

transcend the trend

 

 

 

Πως σας φάνηκαν;

 

 

18 Σχόλια
  1. Μια διαθεση για bold & boulder την εχω. Κι εγω μόλις έκανα μανι-πεντι μ’ ένα καθαρό κλασσικό κόκκινο για επάνοδο!

  2. Εμένα μ’ άρεσε το πορτοκαλί του risk takers κυρίως και κάπως λιγότερο το λαδί και το τυρκουάζ/μπλε πετρόλ. Αν έβαφα τα νύχια μου θα το κανα πορτοκαλί.

  3. Και γω στην ίδια διάθεση είμαι για το bold and boulder, αλλά και το risk-takers only είναι υπέροχο! Καλή συνέχεια σε όλους! 🥰

  4. Risk Takers only Ειμαι ακομη σε διάθεση καλοκαίριου 💖

  5. Πρέπει επιτέλους να πάρω την απόφαση να μακρυνω τα νυχάκια μου, σαν να πέρασαν χρόνια που έχω να τα μακρύνω κ να τα βάψω.. τα βλέπω,μου αρέσουν αλλά εγώ δεν.. μου αρέσουν ιδιαίτερα οι φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια. Αν έκανα κάποιο θα ήταν ξεκάθαρα το transcend the trend 💙💙💙

  6. Αν τα μεγαλώσω σε 2μηνο δηλ.καλο φθινόπωρο κ βάλε κ δεν τα κόψω πάλι θα τα κάνω το off the grid.. τώρα όμως θα έκανα το transcend που είναι μία απόχρωση προς την μετάβαση του φθινοπώρου

  7. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Κάνε φυσική ενίσχυση! εγω έτσι απέκτησα μακριά νύχια γιατί έχω μόνο μια φλούδα. Δεν μιλαώ για τζελ φυσικά… αυτό ειναι πια ξεπερασμένο.

  8. Ψηφίζω transcend the trend…
    @STELLA ,για πες για την φυσικη ενισχυση που κάνεις…

  9. Σου περνουν στο νυχι ενα στρωμα σαν ημιμονιμο, το οποιο ψηνεται οπως το ημι8μονι8μο στο φουρνακι και βοηθαει να μεγαλωνει το δικο σου νυχι επι της ουσιας. Ειναι υποστηρικτικο δεν ειναι το ψευτικο του τχελ. Γινεται ειτε με μια σκονη ειτε αν εχεις ανυπαρκτο νυχι οπως εγω με ενα τζελ βερνικι. Ρωτηστε στα μανι πεντι θα σας πουν. Το κανω ενα χρονο τωρα και μετα περναω ημιμονιμο και για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω νυχια και μανικιουρ που διαρκει τρεις εβδομάδες!!!

  10. Καλό μήνα! Πάντα τα βερνίκια της Essie είναι πολύ όμορφα & ξεχωριστά σαν να μην επαναλαμβάνονται ποτέ οι αποχρώσεις! Από αυτήν την φθινοπωρινή συλλογή πρώτα θα ήθελα να δοκιμάσω transcend the trend.
    xx

  11. Το force of nature ξεχωρίζω γιατί νιώθω “ετοιμοπόλεμη” στην τοποθεσία “το σπιτάκι μου”. 🤣🤣
    Μουτςς

  12. @Stella αυτό που σου περνούν στο νύχι είναι καλό για τα νύχια? Εννοώ μακρυπρόθεσμα.. το κάνεις για παράδειγμα 2-3 φορές μες τον χρόνο ή χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια για να μην σπάει το νύχι? Μου φαίνεται πάντως καλή ιδέα γιατί κάποτε τα άφηνα να μεγαλώνουν,τα έβαφα κ ήταν πανέμορφα αλλά τα άτιμα έσπαγαν εύκολα μέχρι που βαρέθηκα

  13. @TZENH ΚΑΣΑΠΙΔΟY το κανω συνεχεια απο τον περσινό Ιουνιο και δεν το σταματάω. Οταν δεν έχεις νυχι και είναι μια φλουδα που σπαει συνεχως όλη τη ζωη σου και καταλήγεις να μην έχεις μανικιούρ την αμέσως επομενη μέρα που το κάνεις, τι παραπανω να φοβηθεις μην πάθει το ουτως ή άλλως προβληματικό νυχι? Εδω δεν μας πειράζουν αυτα που τρωμε κι όσα χημικα βαζουμε επανω μας, στο νυχι μείναμε….

  14. Κι εγώ μόλις ξεκίνησα την ίδια διαδικασία με τη Stella και ενώ το έχω κάνει μόνο μία φορά, βλέπω διαφορά. Τώρα για τα essie τι να πω; Τα φθινοπωρινά προϊόντα με καλούν. Φοράω όλο το χρόνο τέτοια χρώματα σε ρούχα, μακιγιάζ, μανό… Τα θέλω όλα. Δύσκολο;

  15. το μπλε ειναι τρελα εντωμεταξυ ποτε δεν εχω τολμησει τα μεταλικα χρωματα

  16. @Stella έλα ντε δίκιο έχεις. Ναι πολύ καλό αυτό δεν είχα ιδέα για φυσική ενίσχυση δεν το έψαξα και ποτέ. Λίγο που το έψαξα τώρα πάντως κ οι τιμές νορμάλ μου φάνηκαν.

  17. Πολύ ωραία χρώματα! όλα έχουν τη χάρη τους!

  18. Φέτος το καλοκαίρι έχω φάει ένα κόλλημα με το πορτοκαλί χρώμα. Σε παντελόνι, σε μαγιό και φυσικά στα νύχια μου! 🧡🧡 Οπότεε και εγώ θα πω risk takers!!! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 Μόνο πορτοκαλί καρδούλες για το συγκεκριμένο ποστ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.