10 χρόνια “Signorina” από τον οίκο Salvatore Ferragamo και #standforsignorina

 

Σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία από την αρχή της κυκλοφορίας του, το γυναικείο άρωμα Signorina αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές πτυχές του οίκου Ferragamo, συμβολίζοντας τη δημιουργικότητα του Οίκου στον κόσμο των αρωμάτων.

 

Γιορτάζοντας φέτος τη 10η επέτειό της μέσα από τέσσερα αρώματα, η νέα συλλογή Ferragamo Signorina αποτίει φόρο τιμής στις διαφορετικές προσωπικότητες των γυναικών, τις ιδιαιτερότητες, αλλά και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους που ενσαρκώνεται από το μήνυμα της νέας καμπάνιας, #standforsignorina.

 

Ο  φιόγκος Vara που κοσμεί τα τέσσερα μπουκάλια είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη διαχρονική κληρονομιά του Ferragamo και αποτελεί μια χαρακτηριστική, ξεχωριστή λεπτομέρεια για κάθε μπουκάλι Signorina που επανασχεδιάζεται, φέροντας μια φρέσκια και σύγχρονη πινελιά για κάθε νέο άρωμα.

 

 

TO ΑΡΩΜΑ

Ο εκλεπτυσμένος φιόγκος σε απαλό ροζ χρώμα κοσμεί το φρουτώδες, ξυλώδες Signorina Eau de Parfum, που συνδυάζει το γλυκό γιασεμί με την Pannacotta.

 

 

 

 

Ο φιόγκος Vara αγκαλιάζει σε έναν πιο ζωντανό ροζ τόνο το λουλουδένιο φρουτώδες μείγμα του Signorina in Fiore, τονισμένο με ένα μαγευτικό κρεσέντο από Cherry Blossom και Nashi Pear Sorbet.

 

 

 

 

 

 

Στο Signorina Misteriosa, ο μαύρος φιόγκος αποκαλύπτει τις μυστηριώδεις και σαγηνευτικές νότες αυτού του φρουτένιου μείγματος που συνδυάζει Άνθη Πορτοκαλιάς και Μους Μαύρης Βανίλιας.

 

 

 

 

 

 

 

Στην πιο λαμπερή, τολμηρή εκδοχή του τον βρίσκουμε σε φούξια απόχρωση στο ξυλώδες μείγμα Signorina Ribelle, με άνθος Frangipani και παγωτό βανίλια.

 

 

 

 

 

 

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Signorina, υπό την επιμέλεια του διάσημου φωτογράφου μόδας James Perolls, έχει πρωταγωνίστριες γυναίκες σε ένα φυσικό τοπίο, το οποίο εκφράζει τη γαλήνια, αλλά και τολμηρή θηλυκότητα Ferragamo. Οι Signorinas  λύνουν  τους φιόγκους Vara, ξετυλίγοντας τις κορδέλες στον αέρα. Κάθε κορδέλα υπενθυμίζει τόσο τη μοναδική τους προσωπικότητα, όσο και τη θετική ενέργεια της μεταξύ τους υποστήριξης.

 

 

 

Η νέα συλλογή Ferragamo είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής, στις μπουτίκ Ferragamo και στο ferragamo.com.

 

 

15 Σχόλια
  1. Μ’ αρέσει πάρα πολύ να βλεπω παραδοσιακούς και ιστορικούς οίκους που τόσα εχουν προσφέρει στη μόδα και στην ομορφιά, να έρχονται ξανά στο προσκήνιο και να αγαπιούνται και από τους νεότερους. Ο Salvatore Ferragamo με το υπέροχο ατελιέ του στη Φλωρεντία, τα απίθανα παπούτσια και φουλάρια του που έγραψαν ιστορία, είναι ένας απ΄αυτούς!

  2. Ωραία είναι τα κορδελάκια, αλλά αρώματα είναι αυτά ή επιδόρπια, οέο; Αλλά μπράβο στον παραδοσιακό οίκο που ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

  3. @ΒΑΓΙΑ Οπως ξέρεις Βάγια μου, τα gourmant ειναι τεράστια τάση εδω και δεκαπέντε, μην πω και είκοσι πλέον χρόνια. Κι εγω δεν τα αγαπώ, αλλά υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που τα λατρεύει. Προφανώς γι΄αυτό αντέχουν τόσο στο χρόνο…

  4. Πολύ όμορφα μπουκάλια, ωραίοι και οι αρωματικοί συνδυασμοί. Πολύ ενδιαφέρον για μένα είναι το Mysteriosa.
    xx

  5. Παρότι δεν μου πάει τόση γλύκα, θα διάλεγα το πρώτο για να χαίρεται ο γιος μου, που διαλέγει συγκεκριμένη μάρκα μασκών γιατί του μυρίζουν, λέει, pannacotta!

  6. Ναι, Στέλλα, το ξέρω. Εννοείται ότι για να είναι τόσο καιρό στη μόδα, κάτι θα ξέρει ο κόσμος που τα διαλέγει. Συγνώμη αν ακούστηκα κάπως ξινή! Δεν μου πάει, λοιπόν τόση γλύκα, αλλά για να μην χαλάσω την παρέα, θα διάλεγα το ribelle, που έχει και πλουμέρια που μ’ αρέσει.

  7. Πολύ θα ήθελα να, δοκιμασω τα 2 τελευταία… Πολύ όμορφες συσκευασίες!

  8. πολυ ωραιαα αρωματα ελαφρια διακριτικα και καλη τιμη σχετικα

  9. Ενδιαφέρον τα μπουκαλάκια αρκετά παιχνιδιάρικα ..αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι το Signorina Misteriosa μου αρέσει πολύ το μπουκάλι,το όνομα αλλά και οι νότες του έχουν κάτι όντως μυστηριώδες σαν συνδυασμό !!

  10. Η αλήθεια είμαι στην αναζήτηση αρώματος αυτή την εποχή. Θέλω κάτι απαλό χωρίς υπερβολές για ήπια μετάβαση στο φθινόπωρο. Με κεντρίζει το Signorina Misteriosa από την περιγραφή του αλλά κι από το τόσο χαριτωμένο μπουκαλάκι του.
    Μουτςς

  11. Αγαπώ τον οίκο Salvatore Ferragamo και ιδιαίτερα τα αρώματα του! Όλη η σειρά Signorina είναι υπέροχη και πιο πολύ μου άρεσε το Signorina Eau de Parfum, που συνδυάζει το γλυκό γιασεμί με την Pannacotta! Καλό σ/κ σε όλες, φιλιά!

  12. Ψηφίζω misteriosa γιατί είμαι γυναίκα-μυστήριο 😅🤡🤣
    Tα μπουκάλια,τέλεια…. το ένα καλύτερο από το άλλο…

  13. Ιδιαίτερη καμπάνια! Μου αρέσουν οι φιόγκοι που διακοσμούν το κάθε μπουκαλάκι αρώματος!

  14. Πολύ ωραία μπουκαλάκια και γενικά έχω τρέλα με αυτά! 💜♥️❤️💚🧡💜💛💚💛💚🧡❤️💛💜💛💚 Θα επέλεγα το μαύρο έτσι για την αλλαγή!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.