Chanel Fall Winter 2022: Nude, αλλά όχι βαρετό.

 

 

 

«Οι τόνοι που επιλέξαμε για την κολεξιόν μακιγιάζ Chanel Fall/ Winter 2022 σας βοηθούν να δημιουργήσετε tone-on-tone μακιγιάζ που θα ταιριάξουν απόλυτα με την απόχρωση του δέρματός σας» – Filomena Natoli, Chanel Makeup Artist

 

 

 

 

 

 

Αν και η κολεξιόν βασίζεται κατά βάση σε nude τόνους για τη Chanel δεν ταιριάζουν όλοι οι τόνοι του nude σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Γι αυτό σε κάθε βασικό χρώμα υπάρχουν δυο τόνοι- ο «χρυσαφένιος» – ζεστός, λαμπερός, πλούσιος και ο «ροζέ»- για φρέσκο, λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το monochromatic look δεν είναι βαρετό αν επιλέξετε τις κατάλληλες αποχρώσεις και τώρα η Chanel σας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Με την σταρ παλέτα ματιών της σεζόν, καθώς και 12 νέες αποχρώσεις στα κραγιόν Rouge Allure η επιτυχία είναι εγγυημένη. Στη συλλογή έρχονται να προστεθούν και 12 νέα βερνίκια νυχιών Le Vernis.

 

 

LES 4 OMBRE MULTI-EFFECT QUADRA EYESHADOW

Νο 58 – INTENSITÉ

 

 

 

 

 

 

ROUGE ALLURE LUMINOUS INTENSE LIP COLOUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LE VERNIS LONGWEAR NAIL COLOUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Η Chanel δεν μπορεί να είναι ποτέ βαρετή! Χτύπησε η καρδιά μου με την παλέττα των σκιών….

  2. Συμφωνώ και επαυξάνω @STELLA, εν τω μεταξύ τι ωραίο το French manicure με την καφέ αντι της λευκής γραμμης!

  3. Τι υπέροχο το τελευταίο χρώμα στα χείλη!! Πόσο αγαπάω τις nudes αποχρώσεις, ποτέ δεν θα μπορουσα να τις θεωρήσω βαρετές!

  4. Εντυπωσιακό χρώμα στο τελευταίο βερνίκι τόσο κρίμα που έχω νυχάκια .. αλλά κ τα κραγιόν πολύ ωραίες αποχρώσεις ειδικά η 4η .

  5. Τι εκπληκτική παλέτα σκιών! Και το τελευταίο βερνίκι νυχιών, το αγάπησα… ταυτίζομαι με την @Τζενη! Δεν πειράζει που δεν έχουμε μακριά νύχια @Τζενη, και τα κοντά – αρκεί να είναι περιποιημένα – μια χαρά θα είναι, ειδικά με αυτό το βερνίκι της Channel!
    xx

  6. Πάντα θαύμαζα αυτο το αψεγαδιαστο αποτελεσμα που δίνει το foundation της CHANEL στην επιδερμίδα…σαν καθαρή πορσελάνη ένα πράγμα…
    Από τις αποχρώσεις του allure δεν ξερω ποια να πρωτοδιαλέξω…

  7. Πολύ ωραία η παλέτα και το κραγιόν το κοκκινωπό! Έχω μια σκιά από τη Channel, nude, χρυσαφιά με πολύ ελαφρά πρασινωπή χροιά και λίγο διακριτικό γκλιτερ και είναι υπέροχη για διακριτικό βάψιμο, έχει πολύ ωραία υφή και απλώνεται καλά.

  8. Εγώ πάλι έχω νευριάσει και με τη Chanel και με όλες τις εταιρίες που επιλέγουν, διαχρονικά, να χρησιμοποιούν αψεγάδιαστα μοντέλα που είναι δεν είναι 20 χρόνων για να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε target group άνω των 40! Ωραία όλη η παλέτα που προτείνει η Chanel αλλά στο τέλος αυτό που μετράει για μένα είναι πως “κάθεται” στο δικό μου ώριμο δέρμα.

  9. Και εμένα μου αρέσει πολύ το nude!! 🧡♥️💚💛❤️💙💜❤️🧡♥️💚❤️❤️💙💛💜♥️❤️💚🧡😱💛❤️💙💜💚❤️🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.