10 Σχόλια
  1. Η ιστορική βαρύτητα και το απαράμιλλο εκτόπισμα στην ιστορική πορεία αυτού του κόσμου, την καθιστούσε ένα σύμβολο που νόμιζες, ότι προσπερνούσε τα ανθρώπινα κι έλεγες θα μείνει εδω για πάντα, σαν σταθερό δεδομένο. Ακόμα κι όσοι δεν είμαστε Βρετανοί, νομίζω είχαμε την αίσθηση, ότι η βασίλισσα ήταν η ίδια η ιστορία κι όχι ένα ανθρωπινο πλάσμα. Μόνο να σκεφτείς τι έζησε, πόσα ιστορικά πρόσωπα γνώρισε και γεγονότα επηρέασε, σαλέβει το μυαλό σου…
    Ολα όσα σκέφτηκα και ένοιωσα απο χθες τα διάβασα σήμερα αποτυπωμένα από τον Κώστα Γιαννακίδη
    “Η Ελισάβετ ήταν μία παγκόσμια σταθερά. Σχεδόν τρεις γενιές έζησαν θεωρώντας τη βασίλισσα ως κάτι δεδομένο με ισχύ φυσικών νόμων. Ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος, ο ισημερινός και η Ελισάβετ της Αγγλίας. Και τώρα η βασίλισσα δεν υπάρχει. Δεν έγινε το πρόσωπο που εξέφραζε έναν θεσμό. Εγινε η ίδια θεσμός Πηγή: Protagon.gr”
    https://www.protagon.gr/apopseis/i-kideia-tis-zwis-mas-44342572512

    Ζούμε την ιστορία…

  2. Τι υπέροχο φωτογραφικό υλικό! Thanks @Julia. Goodbye Elizabeth
    xx

  3. Πολύ όμορφο φωτογραφικό υλικό!! Έφυγε ένα κομμάτι ιστορίας εχτές, νομίζω η μοναδική που βασίλεψε 70 ολόκληρα χρόνια, άσχετα με το πώς μπορεί να νιώθει ο καθένας μας για το πολίτευμα της μοναρχιας, της βασίλειας (που εμένα προσωπικά το πολίτευμα αυτό με βρίσκει τέρμα αντίθετη)

  4. οντως πολυ ομορφο φωτογραφικο υλικο

  5. Την μέρα που έφυγε από τη ζωή καθόμουν κ διάβαζα για την ιστορία της κ χάζευα πόσες φωτογραφίες της αλλά αυτές Τζούλια δεν τις είδα, συγχαρητήρια για το φωτογραφικό υλικό που βρήκες!!! Καλό ταξίδι στην μεγάλη κυρία

  6. The end of an era… The QUEEN is dead. God save the KING.
    “When life seems hard, the courageous do not lie down and accept defeat; instead, they are all the more determined to struggle for a better future”

    — in her 2008 Christmas broadcast

  7. Εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.