Preview: 2 νέα προϊόντα μακιγιάζ από τη Mon Rêve

 

 

 

Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν Mon Rêve (θα μου το πείτε στα σχόλια) αλλά να υπενθυμίσω εδώ,  ότι πρόκειται για ελληνικό brand με ποιοτικά προϊόντα μακιγιάζ σε προσιτές τιμές.

 

Για τη νέα σεζόν η μάρκα παρουσιάζει δυο νέα προϊόντα:

 

Το Tinty Cheeks – το οποίο για να είμαι ακριβής δεν είναι νέο προϊόν αλλά επαναλανσάρισμα,  με πιο προηγμένη και σταθερή φόρμουλα. Πρόκειται για  υγρό, λεπτόρρευστο ρουζ με απαλό ημιδιάφανο χρώμα για υγιή όψη στο πρόσωπο. Δεν βαραίνει την επιδερμίδα, στεγνώνει γρήγορα και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας με ευχάριστο άρωμα . Φυσικά είναι και  πολλαπλών χρήσεων μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη αλλά και στα μάτια και είναι ιδανικό για layering αν θέλετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Θα το βρείτε σε Σε 6 «εύκολες» κολακευτικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας. Η συσκευασία του είναι eco-friendly με 35% ανακυκλωμένο υλικό.

 

 

 

 

Στην γκάμα των Happy Palettes έρχεται να προστεθεί η παλέτα “Pillow Fight”. Η νέα παλέτα έχει αποχρώσεις που  προσφέρουν από ένα no makeup- makeup ρομαντικό look, μέχρι και ένα έντονο smokey eye look. Με Υψηλής απόδοσης χρωστικές αλλά και με διαφορετικές υφές στην ίδια παλέτα: ματ, περλέ και μεταλλικές. Προσφέρουν σταθερό, με διάρκεια αποτέλεσμα ενώ απλώνονται και δουλεύονται εύκολα προσφέροντας καλό blending.

 

(ζητώ συγνώμη για την ποιότητα της φωτό αλλά το προϊόν που σας δείχνω είναι σε preview και δεν υπάρχει ακόμα σε επίσημη φωτό. Αλλά τουλάχιστον θα πάρετε μια ιδέα για τις αποχρώσεις).

 

 

 

 

 

Discover the world of  Mon Reve

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Υπέροχη ποιότητα σκιών και eye liner δεν το συζητώ κι αυτο το ρουζ ακούγεται σουπερ (τελευταία εχω παθει κόλημμα με τα κρεμώδη), αλλα το Must Ηave προιον για μενα είναι ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ MIRROR MIRROR. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτον. Προ ημερών τον έσπασα (!!!!!) και τον ξαναγόρασα, ενω τον εχω ικανει δώρο σε όλες τις φίλες μου!!!!!

  2. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά τα έχω ακούσει και είναι πολύ θετικο που είναι ελληνικο brand! Το μακιγιάζ της κοπέλας στην φωτογραφία είναι φανταστικό!!

  3. Το ρουζ ακούγεται τέλειο! τα κραγιόν της εταιρείας είναι ανεπανάληπτα, ξεχνάς ότι τα φοράς!

  4. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά τα έχουν πάρει οι κόρες μου, και ομολογώ ότι “γράφουν” πολύ ωραία πάνω τους. Μάλιστα έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο lip balm με καρύδα της mon reve.
    xx

  5. Το υγρό ρουζ φαίνεται σούπερ! Οι σκιές πραγματικά ωραίες. Πολύ θετικό που είναι ελληνικά, δεν το ήξερα.

  6. Δεν δοκιμάσει κάποιο προϊόν Mon Rêve στο παρελθόν.
    Το Tinty Cheeks ακούγεταθ πολλά υποσχόμενο.

  7. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν θα ήθελα να δοκιμάσω όμως τα ματ κραγιόν της εταιρείας αλλά θα ήθελα πολύ κ το ρουζάκι!!

  8. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν ένα προϊόν για τα μαλλιά, μου το είχαν προσφέρει σε δείγμα στα hondos της περιοχής μου, ήταν αρκετά καλό!

  9. Δοκίμασα το eyeliner και ομολογώ δεν μου άρεσε.

  10. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν της εταιρείας αλλά εφόσον είναι ελληνική θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω! 💛💜🧡💚🧡💚💚💛💚💛💜❤️♥️💚♥️💚♥️💚♥️💚❤️💚💛💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚💛❤️💚♥️♥️💚♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.