MOROCCANOIL xρωμο-μάσκες: Τι χρώμα θέλεις να είναι τα μαλλιά σου σήμερα;

 

 

 

Έχουμε ξαναμιλήσει για χρωμο-μάσκες στο παρελθόν, εγώ μάλιστα είχα και την εμπειρία έκανα μια μάσκα χρώματος σε κόκκινη απόχρωση και είχα μείνει ευχαριστημένη- μια ωραία αλλαγή για λίγες μέρες ποτέ δεν έβλαψε καμιά μας.

 

Εξ άλλου το χρώμα φεύγει αργά και σταδιακά μετά από κάθε λούσιμο και το καλό είναι ότι δεν κάνει μπαλώματα, φεύγει ομοιόμορφα και η μόνη διαφορά είναι ότι τις πρώτες μέρες είναι πιο έντονο και μετά σταδιακά «ξεθωριάζει» και επανέρχεται στο αρχικό χρώμα.

 

Μεγάλη γκάμα από χρωμο-μάσκες τις Color Depositing Masks θα βρείτε και στην Moroccan Oil οι οποίες εκτός από χρώμα έχουν και φυσικά συστατικά βαθιάς θρέψης άρα με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια.

 

 

 

 

Οι αποχρώσεις ανάλογα με το χρώμα που έχουν τα μαλλιά σας:

 

 

Αquamarine

Μπλε τόνος για χρήση σε πολύ ανοιχτά ξανθά έως ξανθά μαλλιά.

 

 

 

Ηibiscus

Ροζ έντονο floral για χρήση σε πολύ ανοιχτά ξανθά έως ξανθά μαλλιά.

 

 

 

 

Champagne

Zεστός χρυσόξανθος τόνος για χρήση σε πολύ ανοιχτά ξανθά έως ξανθά μαλλιά.

 

 

 

 

Platinum

Ψυχρό ξανθό για χρήση σε πολύ ανοιχτά ξανθά έως ξανθά μαλλιά.

 

 

 

 

Rose Gold

Απαλό ροζ με ζεστές χρυσές αποχρώσεις για χρήση σε πολύ ανοιχτά ξανθά έως ξανθά μαλλιά.

 

 

 

 

Bordeaux

Βαθύ καφέ τόνος για χρήση σε ανοιχτά έως σκούρα καστανά μαλλιά

 

 

 

 

Cocoa

Πλούσιος μέτριος καφέ τόνος για χρήση σε ανοιχτά έως σκούρα καστανά μαλλιά

 

 

ΝΕW ENTRY: Coral

Επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη συλλογή με αποχρώσεις για ανοιχτά έως μέτρια ξανθά μαλλιά, η νέα απόχρωση Coral που θα είναι κοντά μας αρχές Οκτωβρίου,  προσφέρει μια ζωηρή πορτοκαλί απόχρωση, ιδανική για ένα ανέμελο πυρόξανθο look. (τη γλυκο-κοιτάζω κάπως αυτή για το φθινόπωρο. Ταιριάζει και με τα χρώματα του Οκτωβρίου)

φωτό

 

 

 

 

 

 

 

How To

  1. Ξεκινήστε λούζοντας και στεγνώνοντας τα μαλλιά σας με μια πετσέτα.
  2. Χωρίστε σε τμήματα τα μαλλιά και εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα. Διανείμετε ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας μια χτένα με μεγάλα δόντια.
  3. Αφήστε το για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του χρωματικού τόνου που θέλετε.
  4. Ξεπλύνετε προσεκτικά. Προχωρήστε με το styling που επιθυμείτε.

 

 

Δείτε και το video παρακάτω, είναι πολύ κατατοπιστικό.

 

 

 

 

 

Όλη η γκάμα των θρεπτικών, προσωρινών χρωμομασκών φέρει την αποκλειστική ArganID®  τεχνολογία του οίκου και έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών. Είτε επιδιώκετε να αλλάξετε το χρώμα σας βάσει των τελευταίων hair trends, προσθέτοντας έντονο χαρακτήρα και διάσταση, είτε να διατηρήσετε/παρατείνετε τη βαφή μέχρι το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο, αυτή η εύχρηστη μάσκα με ημιμόνιμο χρώμα σας επιτρέπει να βάφετε τα μαλλιά σας όποτε επιθυμείτε χωρίς κανένα περιορισμό.

 

Τηρώντας τη διαρκή δέσμευση της μάρκας για την προστασία του περιβάλλοντος, οι Moroccanoil Color Depositing Masks πωλούνται σε σωληνάρια των 200 ml κατασκευασμένα από 50% επαναχρησιμοποιούμενο πλαστικό (PCR), καθώς επίσης και συσκευασίες των 30ml. Η Moroccanoil είναι περήφανη για τη μείωση κατανάλωσης καθαρού πλαστικού, καθώς επίσης και για την ελαχιστοποίηση ενέργειας και χρήσης ορυκτών καυσίμων.

 

Την Moroccanoil Color Depositing Mask Collection θα την βρείτε στο Moroccanoil.com καθώς και σε επιλεγμένα κομμωτήρια, spa kαι e-shops.

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Εμένα πάντως η χρωμομάσκα με είχε σώσει στην περίοδο των καραντίνων.

  2. Η χρωμομάσκες είναι ένα αγαπημένο μου προϊόν ειδικά όταν τα είχα κόκκινα χρησιμοποιουσα πολύ συχνά.. στη προκειμένη φάση μου άρεσε η ιδέα για το Bordeaux .

  3. Ο ιβίσκος και το rose gold μου αρέσουν αλλά δεν νομίζω πως θα έχουν αποτέλεσμα στο δικό μου χρώμα μαλλιών.

  4. Συμφωνώ με @Celia! Επειδή κάνω balayage δεν νομίζω να μπορώ να χρησιμοποιήσω χρωμομασκα..

  5. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ χρωμομάσκα , η απόχρωση Champagne δείχνει φανταστική ειδικά για κοπέλες με ξανθιά φυσική βάση που δεν θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους!

  6. Είχα δοκιμάσει παλιά. Έχω πολύ καιρό να κάνω, σαν να την ξέχασα ως επιλογή… Την Moroccanoil την θεωρώ πολύ καλή λόγω των φυσικών συστατικών που περιέχει σε όλα τα προϊόντα της. Και θα είναι μια ξεκούραση στα μαλλιά μου ανάμεσα στις βαφές.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.