Estee Lauder: η Νέα τζελ-κρέμα ματιών που στοχεύει στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων

 

 

 

Μετά από πολλά χρόνια στην ίδια εταιρεία, πρόσφατα το brand Estee Lauder ( αλλά και οι επί μέρους εταιρείες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του) άλλαξε χέρια στην Ελλάδα.

 

Η μάρκα επέστρεψε στην μητρική US εταιρεία –  αν και αυτό δεν σημαίνει πολλά για εσάς τις καταναλώτριες- απλά είναι ένα μεγάλο νέο στον κόσμο της ομορφιάς που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

 

Ένα από τα πρώτα λανσαρίσματα της νέας σεζόν είναι η τζελ- κρέμα ματιών (μισό γιατί έχει 15 λέξεις στον τίτλο…) Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Crème (ουφ…) για φωτεινότερη όψη και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων εξαιτίας της υπέρ έκθεσης στο blue light των ηλεκτρονικών συσκευών.

 

Η  Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme έχει νέα διπλή δράση και για την καταπολέμηση της ορατής φθοράς από τις ελεύθερες ρίζες. Η σύνθεση διαθέτει για πρώτη φορά την αποκλειστική τεχνολογία FR-Defense™, η οποία βοηθά την επιδερμίδα να αντιστέκεται στον ερεθισμό που προκαλείται από το περιβάλλον ενώ εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φθορά και ενδυναμώνει την επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

 

 

 

 

Εμπλουτισμένη με την τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, η σύνθεση βοηθά στην ορατή επανόρθωση της επιδερμίδας ενώ μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών, της ξηρότητας και του πρηξίματος.

 

Επιπλέον  φωτίζει τους μαύρους κύκλους σε μόλις 2 εβδομάδες και στοχεύει στις βασικές παραμέτρους των μαύρων κύκλων, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής εμφάνισης, του χρώματος, του σημείου και της έντασης τους. Οι γραμμές κάτω από τα μάτια εμφανίζονται μειωμένες σε μόλις 1 εβδομάδα, ενώ η σύνθεση προσφέρει ενυδάτωση 100 ωρών με μία μόνο εφαρμογή. Η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια δείχνει φανερά ανανεωμένη, φωτεινή και πιο ξεκούραστη.

 

Η φθορά από τις ελεύθερες ρίζες, που οδηγεί σε αυξημένο ερεθισμό της επιδερμίδας, συμβάλλει καθοριστικά στην εμφάνιση μαύρων κύκλων, καθώς και άλλων πρώτων σημαδιών γήρανσης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι επιστήμονες της Estée Lauder, διεξήγαν 15 χρόνια συνεχούς έρευνας για τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, σε 5.000 γυναίκες από όλες τις εθνικότητες, προκειμένου να κατανοήσουν όλες τις παραμέτρους ενός μαύρου κύκλου: τη συνολική εμφάνιση, το σημείο στην περιοχή των ματιών, το χρώμα και την ένταση.

 

Με την υποστήριξη αυτής της σημαντικής έρευνας, το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει σε όλες αυτές τις βασικές παραμέτρους ενός μαύρου κύκλου και σε πιο φωτεινή όψη στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και πιο λαμπερό βλέμμα.

 

 

Πριν λίγες μέρες  η Global Brand Ambassador Estée Lauder Ana De Armas, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας BLONDE στην οποία και πρωταγωνιστεί. με makeup look, επιμελημένο αποκλειστικά από την Estée Lauder.

 

 

 

 

Τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν:

 

Πρόσωπο

 

Foundation: Double Wear Stay-in-Place Makeup στην απόχρωση #2W1 Dawn

Concealer: Double Wear Radiant Concealer στην απόχρωση 2N

Πούδρα: Double Wear Sheer Flattery Loose Powder στην απόχρωση Translucent Soft Glow

Bronzer: Bronze Goddess Highlighting Powder Gelee στην απόχρωση Heat Wave, εφαρμοσμένο σε όλο το πρόσωπο για υγιή λάμψη

Ρούζ: Pure Color Envy Sculpting Blush στην απόχρωση Pink Kiss

 

 

Μάτια

 

Φρύδια: The Brow Multi-Tasker στην απόχρωση Light Brunette

Σκιά: Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad στην απόχρωση Boho Rose, εφαρμόζοντας πρώτα την σκιά  #4 και στη συνέχεια την σκιά #1 σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο

Eyeliner: Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil στην απόχρωση Onyx

Mascara: Sumptuous Extreme Mascara Extreme Black

 

Χείλη

 

Μολύβι χειλιών: Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil στην απόχρωση 03 Tawny

Κραγιόν: Pure Color Sculpting Lipstick στην απόχρωση 184 Knockout Nude

 

 

 

6 Σχόλια
  1. To μακιγιάζ της Ana De Armas είναι καταπληκτικό, διακριτικό και πολύ κολακευτικό! Την κρέμα ματιών που φωτίζει τους κύκλους την σημειώνω στα επιθυμητα, γιατί έχω ανάγκη από μια κρέμα που να δείχνει πιο ξεκούραστα τα μάτια

  2. Η Advanced night repear (ορός) της Estée Lauder που έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα είναι από τους πιο αξιόλογους της αγοράς. Πιστεύω, πως κι η κρέμα θα είναι το ίδιο αποτελεσματικη & θα κάνει φωτεινή την περιοχή των ματιών. Με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω.
    xx

  3. Eχω δοκιμασει την προηγουμενη εκδοχη της κρεμας ματιων και αν η νέα εκδοχη ειναι και βελτιωμένη, εννοείται απως από μενα είναι ΝΑΙ!!!

  4. Η Estee Lauder αποτελεί για εμένα μια από τις κορυφαίες και πολύ ποιοτικές μάρκες καλλυντικών, αλλά δυστυχώς η προηγούμενη σύνθεση της κρέμας προσωπικά με απογοήτευσε, ελπίζω στη καινούργια!

  5. Πολύ ωραίο το μακιγιάζ της Ana De Armas διακριτικό,αλλά γοητευτικό!! Δεν χρησιμοποιώ κρέμα ματιών εδώ κ πολύ καιρό, αλλά με την συγκεκριμένη ίσως να το σκεφτώ καλύτερα γιατί φαίνεται δραστική κ όχι απλά μια κρέμα ματιών για ενυδάτωση κ φωτεινότητα

  6. ♥️💚💜🧡🧡💛♥️💙♥️♥️💙♥️💙♥️💛♥️💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡🧡💛🧡💛♥️💛♥️♥️💛♥️💛♥️💙♥️ πανέμορφη βρε κορίτσια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.