Ketchup or Makeup? Είναι τι θα σου τύχει.

 

 

Εντάξει, δεν είναι κακό κάποιες φορές να «σαχλαμαρίζει» λίγο ο κόσμος της ομορφιάς– έχει και αυτό την πλάκα του. Αφήστε που αυτά  τα (άκρως)  limited edition τα «κυνηγάνε» πολύ οι συλλέκτες και κάτι τέτοιο είναι και το παρακάτω.

 

Μια «παλέτα» που έχει δημιουργηθεί από την art collective MSCHF,  για την Fenty της Rihanna σε συνεργασία με την Ketchup.

 

 

 

 

Η “παλετίτσα” περιέχει έξι πακετάκια που περιέχουν ή το πραγματικό ketchup ή ένα από τα κόκκινα lip gloss “Heat”,  της σειράς Fenty. Οπότε την παίρνεις, την ανοίγεις αλλά δεν είσαι σίγουρη αν αυτό που θα ανοίξεις θα πρέπει να μπει στο ψυγείο και να καταναλωθεί με το επόμενο χάμπουργκερ ή θα το απλώσεις στα χείλη σου. Τώρα αν βρεις περισσότερα φακελάκια με κέτσαπ ή περισσότερα με gloss,  αυτό έχει να κάνει με την τύχη σου, γιατί να σας ενημερώσω δεν είναι τρία και τρια. (!)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kαλά δεν είναι και σίγουρο ότι θέλεις να ξοδέψεις περί τα 25Ε για να καταλήξεις με τέσσερα πακετάκια ketchup αλλά η φωτογράφιση είναι fun, η μάρκα τράβηξε για άλλη μια φορά την προσοχή και με την πληθώρα των εταιριών που υπάρχουν πλέον,  ένα cheeky marketing κολπάκι,  δεν είναι κακό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Την παλέτα Fenty Beauty x MSCHF μπορείτε να τη βρείτε στο ketchupormakeup.com αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί.

 

Αυτά και καλό ΣΚ bb girls!

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Να δούμε τι άλλο θα δούμε! Έχει τη πλάκα του πάντως..

  2. Αυτο είναι ωραίο δωράκι για τις ηλικίες των 15-16 το πολύ, για να σπάνε πλάκα τα κοριτσάκια μεταξύ τους😉

  3. Χάχα πλάκα έχει γέλασα με το σχόλιο σου @Maryl 🤣🤣🤣 σίγουρα θα πιάσει στα κοριτσάκια αυτό το marketing κολπάκι πάντως…

  4. Και γω μόλις το είδα το ίδιο σκέφτηκα όπως η @ELEANA. Έχει βέβαια και την αστεία του πλευρά για τα νεαρά κορίτσια.
    xx

  5. Χμμμμ καλουτσικο μάρκετινγκ θα πω εγώ! 🧡💚💙♥️💜♥️💜🧡♥️💛♥️💛♥️🧡♥️💜💚💙💚💙💚💙💚

  6. Aπό μένα είναι ΟΧΙ!!! Δεν είμαι 4ετών για να με εντυπωσιάζουν οι τύπου δωροσακούλες….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.