Δημιουργήστε τα πιο πετυχημένα χτενίσματα με το Μultistyler Airwrap της Dyson.

 

 

Έχοντας ξεκινήσει από ένα Coach House κοντά στη περιοχή Bath του Ηνωμένου Βασιλείου η Dyson συνέχισε να αναπτύσσεται συνεχώς από την ημέρα ίδρυσής της, το 1993.

 

Σήμερα, η Dyson είναι μία πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στη μηχανική, την έρευνα, τη ανάπτυξη αλλά και τη δοκιμή των προϊόντων που παράγει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες. Ακόμα, έχει 10.551 κατοχυρωμένες πατέντες στο κόσμο.

 

Η Dyson απασχολεί πάνω από 14.000 εργαζομένους στον κόσμο συμπεριλαμβανομένου 6.000 μηχανικών και επιστημόνων. Με γνώμονα το παγκόσμιο δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει, η Dyson πραγματοποιεί πλάνα με στόχο τη δημιουργία νέων τεχνολογιών  επικεντρώνοντας τις προσπάθειες της, στις solid-state μπαταρίες, στους υψηλής ταχύτητας κινητήρες, στις τεχνολογίες εκμάθησης μηχανής και στην A.I Επένδυση.

 

Η ομάδα ρομποτικής της Dyson είναι η μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως επίσης και το εργαστήριο ρομποτικής που στεγάζεται στο Imperial College του Λονδίνου και συνεχίζει το μακροχρόνιο πρόγραμμα έρευνας της επιχείρησης.

 

 

 

 

 

Στην αιώνια ερώτηση των γυναικών «να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο ή να φτιάξω τα μαλλιά μόνη μου» η Dyson απαντά με τη συσκευή multistyler Airwrap που προσφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι για να γίνετε εσείς ο προσωπικός σας κομμωτής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Το να μπορείς να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά στο σπίτι, για μένα είναι απλά τέλειο!

  2. Καταπληκτικό gadjet! Για τα προϊόντα Dyson έχω ακούσει τα καλύτερα, από σκούπες μέχρι αυτές τις φοβερές συσκευές μαλλιών!

  3. Εκπληκτικός ο αριθμός 10.551 πατέντες! Μπράβο στην Dyson Την ήξερα ως όνομα πολυεθνικής, δεν ήξερα όμως την μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγει. Όσο για το γκατζετ με το οποίο έχεις τέλεια μαλλιά, εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, τι να πω; Super!
    xx

  4. κανει μπαμ ορτι ειναι σουπερ

  5. Αν χρειάζεται να πηγαίνεις κομμωτήριο 2-3 φορές την εβδομάδα για χτένισμα ή ασχολείσαι με την κομμωτική επαγγελματικά τότε οκ ίσως κ να συμφέρει λόγω της πολύ υψηλής τιμής του, εγώ προσωπικά κομμωτήριο πηγαίνω μόνο για κούρεμα κ στην καθημερινότητα μου ούτε σεσουάρ δεν χρησιμοποιώ. Έχω όμως ξεχωριστά gadgets για ίσιωμα,μπούκλες, βούρτσα-σεσουαρ

  6. Φοβερό απλά αλλά όντως ακριβό αν και σίγουρα θα αξιζει τα λεφτά του,εύκολο στη χρήση και αδεν θα ταλαιπωρεί την τρίχα.

  7. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είναι τόσο ακριβο; Και στην Αμερική γίνεται χαμός…κάνει πάταγο!!!
    Εγω πρόσφατα απέκτησα ένα παρόμοιο της REVLON αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να πω εντυπώσεις…

  8. Χμμμμ αρκετά ακριβό! Πηγαίνω σπανια στο κομμωτήριο και συνήθως χρησιμοποιω πιστολάκι και ιδιωτική μασια στο σπίτι. Πιστευω πως κάνει όντως ότι υπόσχεται αλλά λατρεύω να πηγαίνω κομμωτήριο και να περιποιούνται οι άλλοι τα μαλλιά μου! 💙❤️💛❤️🧡❤️♥️💜❤️💙❤️💚❤️💚❤️💚❤️❤️💙💜❤️♥️❤️💛❤️💛❤️💛❤️❤️💛🧡❤️♥️❤️💜❤️❤️💜💙❤️💚❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.