J’ Adore Parfum d’eau. Νερό, λουλούδια και τίποτα άλλο.

 

Ο οίκος Dior επαναπροσδιορίζει την αρωματοποιία. Το νέο alcohol-free άρωμα J’ Adore Parfum d’eau έχει ως βάση το νερό,  αλλά σύμφωνα με τον οίκο,  η διάρκεια του παραμένει η ίδια.

 

Όπως και το πολύ αγαπημένο και άκρως πετυχημένο παγκοσμίως J’adore eau de parfum, έτσι και το νέο άρωμα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του ρόδο, γιασεμί και φρέσκο αγιόκλημα, νότες που τυλίγονται νωχελικά γύρω από το λευκό άνθος της κινέζικης μανόλιας. Η διαφορά βρίσκεται στη νότα που προστέθηκε  και αυτή,  δεν είναι άλλη από το νερολί.

 

Αλλά όχι οποιοδήποτε νερολί. Μοναδικό και ιδιαίτερο, δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στον κόσμο και αυτό συμβαίνει διότι η συγκεκριμένη ποικιλία  καλλιεργείται αποκλειστικά και μόνο  για  τον οίκο Dior στην Florapolis μια ιδιωτική περιοχή στην Προβηγκία.

 

 

 

Χάρη στον οίκο Dior η ιδιοκτήτρια Christelle Archer καλλιέργησε και πάλι τις εκτάσεις  με δέντρα νερατζιάς που είχαν αφεθεί εγκαταλελειμμένα για 25 χρόνια. Τα άνθη μαζεύονται ένα –ένα και με το χέρι. Το neroli  μαζί με τις υπόλοιπες νότες βασίζονται σε μια μοναδική και πατενταρισμένη καινοτομία του Dior που επέτρεψε για πρώτη φορά τη δημιουργία ενός αρώματος με βάση το νερό. Ένα συμπύκνωμα νερού και λουλουδιών χωρίς οινόπνευμα που προσφέρει την ίδια ένταση και  διάρκεια με ένα eau de parfum.

 

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα αυτού του ξεχωριστού αρώματος,  ο οίκος Dior δημιούργησε το παρακάτω “αέρινο”  video με τα behind the scenes της διαδικασίας.

 

 

 

 

Το απολαυστικό λανσάρισμα του αρώματος στην Ελλάδα έγινε σε μια υπέροχη εκδήλωση στο roof του ξενοδοχείου Athens Capital Center MGallery.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα αέρινο σκηνικό σε λευκούς και χρυσούς τόνους υποδεχόταν τους εκλεκτούς καλεσμένους, που γοητευμένοι παραδίδονταν στην εμπειρία ανακάλυψης της μαγείας πίσω από το παγκοσμίως πρώτο eau de parfum με βάση το νερό.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior Riccardo Mascambruno και η Διευθύντρια Marketing Άρτεμις Γκαραγκάνη καλωσόρισαν εκπροσώπους του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς και τις λάτρεις της ομορφιάς και του γαλλικού Οίκου στη νέα πρωτοποριακή εποχή για το J’adore. Το απόλυτα εμβληματικό άρωμα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο την ιδιότητά του να μεταμορφώνεται συνεχώς,  σαν σε μια διαρκή λουλουδάτη χορογραφία που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη μαγική ατμόσφαιρα της βραδιάς απογείωσαν με την ονειρική τους εμφάνιση οι καταξιωμένοι χορευτές, Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος, που σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική θέα από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου που φιλοξένησε μοναδικά την εκδήλωση, έκοβαν την ανάσα δημιουργώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Υποπτευομαι, ότι δημιουργηθηκε για τις αραβικές αγορές, δεδομένου ότι σε αυτες απαγορευεται να φορούν ακόμα και άρωμα που έχει βαση το αλκοολ. Γι΄αυτο φορούν έλαια και compact αρωματα. Οταν λείπει το αλκόολ μιλάμε για ανύπαρκτη διάχυση του αρώματος στο χώρο και για ένα άρωμα που εξελίσσεται ως skin scent. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν κάνει τελικά….

  2. kapote den to pigaina ayto to aroma tora exei ginei to agapimeno moy

  3. Επειδή λατρεύω Dior και ότι έχω αγοράσει το έχω κατά ευχαριστηθεί, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι και αυτό το άρωμα θα μου αρέσει και είμαι πολύ περίεργη λόγω συστατικών να το μυρίσω..

  4. J’Adore τον Dior! Είχα αγοράσει πριν χρόνια το πρώτο J’Adore και το λάτρεψα! Φαντάζομαι ότι και το νέο άρωμα που έχει ρόδο, γιασεμί και αγιόκλιμα, θα το αγαπήσω! 😍❤️

  5. Η παλιότερη έκδοση ήταν απίθανη! Θεωρώ πως κάποιες συνθέσεις τόσο πετυχημένες δεν θα έπρεπε να αλλάζουν!

  6. Το κλασικό J’Arore το έχω αγοράσει ξανά και ξανά. Και το καλοκαίρι προτιμώ να φορώ το αντίστοιχο του σε body milk. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την νέα του εκδοχή για να διαπιστώσω στο δικό μου δέρμα την διάρκεια του.
    xx

  7. Το κλασικό J’Arore το έχω αγοράσει ξανά και ξανά. Και το καλοκαίρι προτιμώ να φορώ το αντίστοιχο του σε body milk. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την νέα του εκδοχή για να διαπιστώσω στο δικό μου δέρμα την διάρκεια του.
    xx

  8. Τι να πούμε για τα αρώματα του Dior ??Αγαπώ όσα αρώματα Dior έχω αγοράσει κ όλα μου κάθονται υπέροχα..το κλασικό J’Adore είναι ένα εξαιρετικό άρωμα όπως και το Hypnotic Poison !! Θα δοκιμάσω σίγουρα κ την νέα του εκδοχή!!

  9. Ναι και ναι και ναι! Ανυπομονώ να το μυρίσω!!! 💛♥️❤️💛🧡💙💜💚

  10. Το κλασσικό J’adore ήταν από τα αρωματα που ποτέ δεν έκατσε καλά στο δέρμα μου.

  11. Το κλασικό J’Adore το φόραγα παλιότερα. Αυτή η σύνθεση μου προκαλεί εντύπωση για τη χρήση της τεχνολογίας, οπότε περιμένω την κρίση της Στέλλας μας, έπειτα από το σχόλιό της.

  12. @Stella: Τώρα το να κάτσουν να ασχοληθούν χρόνια, να αγοράσουν εκτάσεις, να καλλιεργήσουν αποκλειστική ποικιλία νερολί, να το περιμένουν να μεγαλώσει και όλα αυτά για να πιάσουν άραβες(και πόσους πια να πιάσουν;) μου κάνει λίγο “θεωρία συνωμοσίας”, για ένα άρωμα που είναι έτσι κι αλλιώς παγκόσμιο best seller. Το, αφενός να θέλουν να “μπουν στο μάτι” άλλων designer perfumes- μια που πλέον έχει χαθεί ο λογαριασμός με τόσα που κυκλοφορούν και αφετέρου να ακολουθήσουν και αυτοί την clean τάση της εποχής- μου φαίνεται πιο λογικό. Όπως φυσικά και το βλέμμα προς τη US αγορά που φημίζεται για την προτίμησή της σε πιο ελαφριά, “easy” αρώματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.