Le Domaine: Η νέα σειρά περιποίησης του… Brad Pitt.

 

 

«E, να… λίγη γυμναστική, λίγη καλή διατροφή (αλλά να «κλέβουμε» και πότε-πότε), λίγη δημιουργικότητα, και όλα καλά.».

 

Αυτή ήταν η (χαλαρή και cool όπως πάντα)  απάντηση που έδωσε ο Brad Pitt σε beauty editors όταν ρωτήθηκε για μυστικά  ομορφιάς στην πρόσφατη παρουσίαση της σειράς περιποίησης που λάνσαρε με την ονομασία «Le Domaine»

 

 

Θα το γράφαμε και εμείς- αλλά το παραδέχτηκε ανοιχτά και ο ίδιος «η αλήθεια είναι επηρεάστηκα από τις πρώην μου- την Gwyneth με το wellness site και το brand “Goop” αλλά και την Jennifer με τη σειρά μαλλιών LolaVie.”  H  σειρά περιποίησης που προς το παρόν περιλαμβάνει μόνο τέσσερα gender fluid προϊόντα (και for him και for her) αναπτύχθηκε στο Château Miraval και ως βάση έχει το σταφύλι (you know, ρεσβερατρόλη- τι άλλο; αντιοξειδωτική , αντιρυτιδική, καταπραϋντική), το ελαιόλαδο από τους αμπελώνες του, αλλά και δυο ακόμα πατενταρισμένα συστατικά που εντάχθηκαν στην φόρμουλα μετά από χρόνια έρευνας.

 

 

 

H ιστορία του με το Château ξεκίνησε πίσω στο 2012 όταν το αγόρασαν με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie και με το know –how του αμπελουργού και οινολόγου Marc Perrin κυκλοφόρησε στην αγορά το γνωστό λαμπερό ροζέ κρασί “ Château Miraval” το οποίο βρίσκουμε παντού ακόμα σε οποιοδήποτε καλό SM της γειτονιάς μας (εγώ το βρίσκω σε δυο).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O ίδιος παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια σκεφτόταν να δημιουργήσει μια δική του σειρά περιποίησης και τον είχαν «πλησιάσει» γι’ αυτό τον σκοπό πολλές μεγάλες εταιρείες αλλά για κάποιο λόγο όλο αυτό δεν του φαινόταν σωστό. Όταν όμως ο Perrin του παρουσίασε  την ιδέα της κυκλικής παραγωγής (δηλαδή πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα υπολείμματα μετά την παραγωγή του κρασιού) ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ο Pitt παρόλα αυτά, το πήγε ένα βήμα παρακάτω και ήρθε σε επαφή με τον διάσημο γιατρό γενετικής Dr Nicolas Levy ο οποίος εξειδικεύεται στην προγηρία (μια σπάνια πάθηση πρόωρης γήρανσης σε παιδιά).

 

 

Μετά από χρόνια έρευνας, το πατενταρισμένο και ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό ProGr3 ενσωματώθηκε στη φόρμουλα των προϊόντων. Το άλλο ισχυρό συστατικό της φόρμουλας είναι το επίσης πατενταρισμένο GSM10. Ένα αντιοξειδωτικό μόριο από τις ποικιλίες σταφυλιών Grenache, Syrah και Mourvedre. Η φόρμουλα συμπληρώνεται με μια μίξη από εκχύλισμα ελαιόλαδου, χαμομηλιού, πράσινου τσαγιού και υαλουρονικού οξέος. (μεταξύ μας, μου φαίνεται ο Brad βάζει τα γυαλιά σε κολοσσούς του beauty. Cheers, Brad.)

 

 

 

 

 

Τέσσερα μόνο τα προϊόντα (μετά την Κορεάτικη λαίλαπα- αρχίζει να γίνεται trend  το less is more στο beauty), καθαρισμός, “The Cleansing Emulsion”, σέρουμ,  “The Serum” κρέμα “The Cream” και αρχές του 2023 θα λανσαριστεί και ένα fluid ενυδάτωσης “The Fluid Cream” το οποίο θα έχει τις ιδιότητες της κρέμας αλλά σε πιο ελαφριά μορφή για λιπαρές επιδερμίδες. Σε γυάλινα δοχεία και μπουκάλια με ξύλινο καπάκι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα βαρέλια κρασιού.

 

 

Τη σειρά προς το παρόν θα τη βρείτε στο le-domaine.com αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μεγάλα καταστήματα ομορφιάς.

 

 

Le Domaine “The Cleansing Emulsion” 70E

 

 

Le Domaine “The Serum” 350E

 

 

Le Domaine “The Cream” 275E

 

 

Le Domaine “The Fluid Cream” 265E

 

 

 

Αν έχετε περιέργεια ποιο αγαπά και φοράει πιστά ο Brad- αυτό είναι η κρέμα  “The Cream”.  “Αγαπώ την απαλή κρεμώδη υφή της και το ότι άμεσα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Νιώθω το δέρμα μου πιο άνετο κάτω από τον Καλιφορνέζικο ήλιο” λέει ο ίδιος.

 

E, να…  δεν τον έχω για καθαρισμό και σέρουμ εδώ που τα λέμε.  Στο μεταξύ, είναι single. (άσχετο).

 

 

12 Σχόλια
  1. Εγω αυτο που ξέρω είναι, ότι τον αγαπώ!!! Τώρα που χώρισε κι απο την ανορεξικιά ξυλαγγούρω, ακόμα περισότερο!!! 😉 Στο “Kάποτε στο Χόλλυγουντ” ήταν ωραιότερος από ποτέ! Σαν τον λατρεμένο Robert Redford μεγαλώνει κι ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί! Νάτο πάλι το κρασί! Είναι όντως το μυστικό του…. Φιλάκια Brad!

  2. Σκεφτηκα αυτό ακριβώς που εγραψε η Στέλλα….πως ο Brad ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί!!!
    Γ’ελασα με τον χαρακτηρισμό για την Αντζελινα…

  3. ωραια μας τα λεει… αλλα δεν με πειθει… λεει στο σαιτ οτι δεν χρησιμοποιουν συνβτηρητικα (κατι εξαιρετικα επιφοβο!!!) και ταυτοχρονα στα συστατικα εχει ενα συστημα συντηρησης, λιγο αμφιβολο μια που δεν ειναι απο τα κλασικα που χρησιμοποιουν οι χημικοι κοσμετολογοι… λεει οτι δοκιμασαν αυτα τα εα συστατικα, αλλα δεν αναφερει πυθενα τα αποτελεσματα των μελετων… και επιπλεον ο Brad δηώσε οτι εμπνευστηκε απο την καλη του φιλη Gwuneth για να κανει κι αυτος skincare libe… η Gwyneth ομως τα εχει κανει μανταρα μετις ανακριβειες που διαδιδει για να πουλησει τα προιοντα της…
    και με αυτες τις εξωφερινικες τιμες sorry αλλα δεν μπορω να τα δοκιμασω…
    αχ αυτοι οι celebrities!!!!!

  4. @Stella: αχ κ εγώ τον αγαπώ 💝από πάντα! (καλά που δεν διαβάζει το ΒΒ ο άντρας μου χιχιχι 😉) Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται σαν το miraval του.. Αν ήταν λίγο πιο οικονομικα τα καλλυντικά θα τα δοκίμαζα μόνο κ μόνο γιατί είναι δικά του….Επιπλέον είδα το Bullet train και πέρα που είναι όπως πάντα υπέροχος και με ωραίο χιούμορ, η ταινία ήταν Super!

  5. @MARYL Μα φυσικά και στο Bullet train ήταν υπέροχος και αρκετά ώριμος υποκριτικά ώστε να παίξει τόσο καλά κωμωδία!

  6. Ε, δεν θα αποτελούσα εξαίρεση..! Και σε μένα αρέσει ο Brad Pitt. (πολύ) Η σειρά περιποίησης που δημιούργησε, μου φαίνεται πραγματικά πολύ καλή. Θεωρώ όμως, πως απευθύνεται σε κοινό με οικονομική άνεση.
    xx

  7. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι με Le Domaine! Αγαπάμε Brad!

  8. δυστυχώς πανάκριβα! θα σταθώ στην συνεργασία με τον γενετιστή για την προγηρία, μακάρι να βρεθεί θεραπεία!

  9. Και πολύ άργησε!! Κούκλος ο ατιμος!!! Να σας πω ότι στην εφηβεία ήταν το celebrity crush μου!!! ❤️💚💛♥️🧡💙💛💙💛💙❤️💜💙💜💙💜💙💜♥️❤️💚❤️💚💛💚💛💚🧡🧡♥️🧡♥️🧡❤️💙❤️

  10. Όσο για τα προϊόντα του, φαίνονται πολύ ωραία αλλά έχουν αρκετά υψηλή τιμουλα.

  11. Mου αρέσει!!!!!!Είναι πανέμορφος και sexy!!

  12. Αν κ ποτέ δεν μου άρεζε ο πολυπόθητος Brad 😊( αν βγάλει ο Sylvester Stallone αλλάζει) έχω να πω πώς η νέα του σειρά περιποίησης φαίνεται πολύ ψαγμένη κ στοχευμένη αλλά και πολύ ακριβή..τι να κάνουμε όμως Brad είναι αυτός κ νομίζω παρά τις ακριβές τιμές των προϊόντων θα σκίσει..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.