Η Korres με εντυπωσιακά νέα για φέτος το Φθινόπωρο 2022.

 

Tα νέα της Korres γι αυτό το φθινόπωρο που μάθαμε πριν λίγες μέρες στην καθιερωμένη συνάντηση, αυτή τη φορά στο Oyster Bar του εστιατορίου Milos δεν είναι μόνο τα «φρέσκα» προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν ή έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τα οποία θα δούμε παρακάτω.

 

Milos by Korres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μεγάλο, καινοτόμο νέο είναι μια ιδέα που σχηματίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Κορρέ, μέσα στην πανδημία και το lock down και πήρε σάρκα και οστά δυο χρόνια μετά. Δυο χρόνια σκληρής δουλειάς από ένα σπουδαίο ελληνικό team ανθρώπων. Η ομάδα παρουσίασε το πρώτο ever App, το οποίο συνδέει τον καταναλωτή με το αγαπημένο του φαρμακείο έτσι ώστε οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να έχει άμεσα στα χέρια του το αγαπημένο του προϊόν Korre.

 

Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και «Korres Community». Ένα community το οποίο θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δώρα για τις καταναλώτριες του brand. Περισσότερα για όλο αυτό, θα μάθoυμε σε άλλο post γιατί πραγματικά είναι μια μοναδική πρωτοβουλία από την ελληνική μάρκα.

 

Πάμε τώρα να δούμε τα νέα προϊόντα του Φθινοπώρου:

 

 

Η αρχή και το τέλος για ένα πετυχημένο μακιγιάζ

 

 

 

Για ένα μακιγιάζ με λάμψη και διάρκεια, η αρχή είναι το primer και το τέλος είναι το setting spray. Τhe first and last step in makeup έρχεται από τη σειρά Apothecary Wild Rose Colour.

 

Apothecary Wild Rose Primer Φυσικής Λάμψης

Λάμψη + Ενυδάτωση / 92.8% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης

Ένα  primer φυσικής λάμψης αναπτύχθηκε για να ενυδατώνει άμεσα, φωτίζοντας και εξισορροπώντας ταυτόχρονα τον τόνο της επιδερμίδας.  Μια ανάλαφρη φόρμουλα, άμεσης απορρόφησης με πέρλες που αντανακλούν το φως και άνετη, μη λιπαρή αίσθηση κατά τη χρήση δημιουργώντας την ιδανική βάση για μακιγιάζ. Ένα πραγματικά multi-tasking primer, που ενυδατώνει και φωτίζει, προετοιμάζοντας τέλεια την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, παρατείνοντας τη διάρκειά του. Δημιουργεί την αίσθηση προσώπου που εκπέμπει το δικό του φως, με πραγματικά φυσική και ανεπιτήδευτη λάμψη, μειώνοντας παράλληλα αποχρωματισμούς και βελτιώνοντας συνολικά όψη και αίσθηση της επιδερμίδας.

 

 

 

 Apothecary Wild Rose Make-up Setting Spray

Prime, Set + Αναζωογόνηση / 93.7% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης

 

Ενυδατικό σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προετοιμάσει το δέρμα πριν το make-up ή να το φρεσκάρει. Ανάλαφρη 3-σε-1 φόρμουλα ανανέωσης για απόλυτη σταθερότητα στο μακιγιάζ διατηρώντας την ένταση στην απόδοση χρώματος και στο συνολικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς αλλοιώσεις. Τα setting spray είναι αυτά στα οποία στρέφονται οι ειδικοί του μακιγιάζ ώστε να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα που διαρκεί χαρίζοντας λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Χάρη στο ελαφρύ, αόρατο φιλμ, προστατεύει το μακιγιάζ αποτρέποντας το λιώσιμο, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως primer σε καθαρό δέρμα και ως σπρέι αναζωογόνησης όποτε το δέρμα χρειάζεται τόνωση.

 

Εντυπωσιακό Βλέμμα

Δυο νέα  προϊόντα ματιών στη σειρά Volcanic Minerals Drama Eyes.

 

 

 

 

Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum

Θρέψη + Έντονο Βλέμμα  

 

Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη. Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος. Το ενεργό συστατικό Redensyl ® με μόρια από φύλλα πράσινου τσαγιού και Λάρικας, σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Baicapil ™ – ένα συνδυασμό τριών φυτικών ενεργών συστατικών – και ένα ισχυρό δραστικό από μικροάλγη,  βρίσκονται στην καρδιά της φόρμουλας και συμβάλλουν στην αύξηση του όγκου και της πυκνότητας βλεφαρίδων και φρυδιών

 

Drama Curl Volcanic Minerals Mascara  

Μέγιστη καμπύλη + Εφέ ανόρθωσης βλεφαρίδων

 

Μάσκαρα σμίλευσης βλεφαρίδων για έντονη καμπύλη και όγκο. Το ειδικά σχεδιασμένο, καμπυλωτό βουρτσάκι ανασηκώνει και χρωματίζει με ένταση ακόμα κα τη μικρότερη βλεφαρίδα χαρίζοντας απόλυτο curling effect και εντυπωσιακό όγκο , χωρίς κόμπους και μουτζούρες με μία μόνο κίνηση – αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Και τα δύο προϊόντα είναι κατάλληλα για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

 

 

WHITE PINE

Η KORRES εμπνέεται από τη ασταμάτητη δύναμη της φύσης της γυναίκας για τη δημιουργία μίας σειράς περιποίησης προσώπου που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.Το βασικό μήνυμα της καμπάνιας είναι «ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ» -ένα boost δύναμης που συνδέεται τόσο με την επιδερμίδα όσο και με την ασταμάτητη διάθεση της γυναίκας ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση.

 

Η υπάρχουσα σειρά ενισχύεται με 3 νέα προϊόντα που αφορούν εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση.

 

  • White Pine Επανόρθωση + Λείανση Κρέμα για Μάτια + Χείλη
  • White Pine Εντατική Επανόρθωση Κρέμα Χεριών
  • White Pine Αναζωογόνηση + Λάμψη Κρέμα Ημέρας SPF 20

 

 

 

 

Τέλος η σειρά APOTHECARY WILD ROSE SKINCARE ανανεώνεται και  αποκτά νέο look + feel μέσα από νέες συσκευασίες. Στην οικογένεια προστίθεται η βιοδιασπώμενη μάσκα προσώπου για άμεση λάμψη + αναζωογόνηση. Με δροσερή, ανάλαφρη υφή, βοηθά στη μείωση των σημαδιών κόπωσης, χαρίζοντας αναζωογονημένη, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Τι ωραία παρουσίαση σε τόσο ωραίο περιβάλλον!! Για εμένα τα δύο που θέλω να πάρω οπωσδήποτε από τον Κορρέ (πέρα από την κλασική μάσκα ματιών που αγοράζω συνέχεια) είναι το primer κ το setting spray που εδώ και κάποια χρόνια χωρίς αυτά τα δύο θεωρώ ημιτελές το μακιγιάζ μου.

  2. O oρός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια φαίνεται τέλειος!

  3. Καταπληκτική παρουσίαση! με κέρδισε το primer και η βιοδιασπώμενη μάσκα προσώπου

  4. Εξαιρετικά προϊόντα! Ένα κι ένα! Μου άρεσε πολύ η πρόταση με τα προϊόντα για ένα πετυχημένο μακιγιάζ, και από την κλασική & αγαπημένη σειρά white pine , η κρέμα επανόρθωσης για μάτια+ χείλη.
    xx

  5. Το serum για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες καλό μου ακούγεται και λέω να του δώσω μία ευκαιρία.
    Μουτςς

    Υ.Γ. Τα πόσα κλείνουμε αγαπημένη μου ??? ❣️💋💜🎂

  6. @Litsa: Ευχαριστούμε πολύ αγαπημένο μου κορίτσι!
    13 ετων! Μπήκαμε στην εφηβεία! Πολλά πολλά φιλιά! ❤️😘❤️😘❤️😘

  7. Υπέροχη παρουσίαση! Τι να πούμε για τα προϊόντα korres βρε κορίτσια;! Όλα καταπληκτικά φαίνονται για ακόμη μια φορά! ♥️💛🧡💙❤️💚💛♥️💙🧡💚❤️💚🧡♥️💙

  8. Julia μου χρόνια πολλά και από εμένα!Τα νέα korres μου άρεσαν πολύ.Με τράβηξε το primer και το setting spray.Περιμένουμε το νέο post που αφορά το app.

  9. Η κρεμα επανορθωσης για ματια και χείλη μάλλον φωνάζει το όνομά μου….

  10. Μου αρέσει που εξελίσσεται διαρκώς ο Κορρέ με νέα προϊόντα.. Έχει κάποια προϊόντα-διαμάντια περιποίησης που είναι αξία!! Αυτά που θέλω τρομερά να δοκιμάσω κ είμαι 100% σίγουρη ότι θα είναι φανταστικά είναι τα 2 νέα προϊόντα ματιών!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.