H Jo Malone London εμπλουτίζει την iconic συλλογή English Pear & Freesia

 

 

Το best seller και διαχρονικό άρωμα του οίκου Jo Malone London είναι εμπνευσμένο από ανθόκηπους, που τους “λούζει” ο χρυσαφένιος ήλιος.

 

Η αισθησιακή φρεσκάδα του  King William Pear, τυλίγεται σε ένα μπουκέτο από φωτεινές, λευκές φρέζιες, και καταλήγει σε ένα μοναδικό άγγιγμα. Το άρωμα ενισχύεται με ζεστές νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλα.

 

” Όπως πολλά από τα αρώματά του οίκου, έτσι και αυτό ξυπνάει τις αισθήσεις: όταν το μυρίζεις, μεταφέρεσαι αμέσως σε έναν πλούσιο οπωρώνα, όπου οι ζουμεροί καρποί αναμειγνύονται μοναδικά με τα ανθισμένα λουλούδια.”

 Céline Roux, Global Head of Fragrance

 

 

 

 

Ανακαλύψτε ξανά το English Pear & Freesia μέσα από μια συλλεκτική έκδοση. Διακοσμήστε την ατμόσφαιρα με το νέο Luxury Candle της συλλογής, που προσφέρει μια μοναδική νότα πολυτέλειας και μεταμορφώνει κάθε χώρο. Γνωρίστε έναν διαφορετικό τρόπο να φοράτε το αγαπημένο σας άρωμα, χάρη στη νέα, ανάλαφρη πούδρα σώματος, η οποία αφήνει μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

 

Η σειρά συμπληρώνεται με επιλογές από αγαπημένες συλλογές του οίκου. Δημιουργήστε το δικό σας, μοναδικό σκηνικό στον χώρο σας με την English Pear & Freesia Home Collection, που περιλαμβάνει ένα Diffuser και το χαρακτηριστικό Home Candle με συλλεκτικό καπάκι, εμπνευσμένο από το σχήμα του αχλαδιού. Ανανεώστε το καθημερινό σας ritual με τη συλλογή English Pear & Freesia Bath & Body: Τα  Body & Hand Wash και Body & Hand Lotion της σειράς συνοδεύονται από ένα συλλεκτικό display tray.

 

 

 

 

H συλλεκτική συλλογή English Pear & Freesia περιλαμβάνει:

 

Fluted Bottle Edition Cologne — 30ml 50ml 100ml

Scented Body Powder

Bath & Body Collection

Home Collection

Luxury Candle

 

 

7 Σχόλια
  1. Από τα ωραιότερα αρώματα του brand και πολύ δημοφιλές!

  2. Πολύ ωραία συλλογή, θα ήθελα να δοκιμάσω την πουδρα σώματος

  3. Εκπληκτικά!!!! Από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου
    xx

  4. Μοσχομυρωδάτη και ξεχωριστή συλλογή!

  5. Αγαπημένο brand,αγαπημένες μυρωδιες …κι αφου υπάρχει και κερί στην συλλογή, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο…

  6. Jo Malone σταθερή αξία!!!! Από την συλλεκτική συλλογή η πούδρα σώματος μου κινεί το ενδιαφέρον !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.