Catrice Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022: η νέα βασική συλλογή μακιγιάζ

 

 

Η νέα βασική συλλογή της CATRICE Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 δίνει μια  πινελιά χρώματος στο Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

 

Πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς,  χρώματα, υφές αλλά και φόρμουλες που  προσφέρουν φροντίδα με φυσικά συστατικά και εντυπωσιάζουν με απόδοση και ποιότητα, παρά τις προσιτές τους τιμές.

 

PRO DESERT ROMANCE SLIM EYESHADOW PALETTE

Η παλέτα διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία υψηλής ποιότητας και περιέχει 14 αποχρώσεις εμπνευσμένες από την έρημο με υψηλή χρωστική απόδοση. Απαλές αποχρώσεις nude και άμμου, έντονα κίτρινα και ροζ συναντούν τις γήινες αποχρώσεις του καφέ, του χρυσού και του ροζέ. Χάρη στα διάφορα φινιρίσματα, η παλέτα σκιών ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μεγάλης ποικιλίας εφέ και εμφανίσεων.

Περίπου: €11,99

010 Destination Love

 

 

 

 

 

THE HOT MOCCA EYESHADOW PALETTE

Η Hot Mocca Eyeshadow Palette έρχεται με οκτώ καφέ και nude αποχρώσεις υψηλής χρωματικής απόδοσης με διάφορα φινιρίσματα. Οι πλούσιες, χρωματικά εναρμονισμένες αποχρώσεις έχουν νέα και βελτιωμένη, βελούδινη σύνθεση.

Περίπου: €6,99

 

 

 

 

 

AIRBLUSH GLOW

Τα νέα ρουζ σε πούδρα AirBlush Glow εντυπωσιάζουν με  ελαφριά υφή και  φυσικό, λαμπερό  φινίρισμα.

Περίπου: €3,99

010 Coral Sky,  020 Cloud Wine,  030 Rosy Love

 

 

 

 

LIFT UP VOLUME & LIFT MASCARA POWER HOLD WATERPROOF

Η αδιάβροχη σύνθεσή της εμπεριέχει σύμπλεγμα περιποίησης και δύναμης με αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο για θρέψη των βλεφαρίδων. Χάρη στο μοναδικό βουρτσάκι, η μάσκαρα προσφέρει μακριές και έντονες βλεφαρίδες με ορατή ανόρθωση

Περίπου: €5,99

010 Deep Block Waterproof

 

 

 

 

 

THE CORRECTOR ANTI-REDNESS PRIMER

Εμπλουτισμένο με θρεπτικό cica και αλλαντοΐνη, η υφή είναι ελαφρώς πράσινη για να εξισορροπήσει ορατά την ερυθρότητα του δέρματος. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το foundation ακόμα πιο εύκολα και το μακιγιάζ θα διαρκέσει περισσότερο.

Περίπου: €5,69

 

 

 

 

SHINE BOMB LIPSTICK

Η νέα σειρά κραγιόν Shine Bomb προσφέρει στη στιγμή χείλη που φαίνονται σαρκώδη και πιο γεμάτα με ένα μοναδικό φινίρισμα υψηλής λάμψης. κρεμώδης, απαλή υφή γλιστρά πάνω στα χείλη ενώ είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για πρόσθετο, θρεπτικό αποτέλεσμα. Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Περίπου: €5,29

010 Everyday Favorite,  020 Blushed Nude,  030 Devine Femininity,  040 Secret Crush,  050 Rosy Overdose,  060 Blooming Coral,  070 Mystic Lavender,  080 Scandalous Pink,  090 Queen of Hearts,  100 Cherry Bomb

 

 

 

 

 

SPARKLE GLOW LIP BALM

Η ημιδιαφανής υφή του αντιδρά με τη φυσική, τιμή pH των χειλιών και τα χρωματίζει με ένα απαλό  ροζ. Επιπλέον, τα χρυσά σωματίδια που περιέχονται δημιουργούν ένα ελαφρύ εφέ λάμψης.

Περίπου: €6,29

010 From Glow To Wow

 

 

 

KOHL KAJAL WATERPROOF

Η απαλή μύτη του μολυβιού επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή, ενώ παρέχει έντονο χρώμα. Η σύσταση του μολυβιού είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό βούτυρο καριτέ, ενώ είναι φτιαγμένο από ξύλο πιστοποιημένο με FSC, που σημαίνει ότι το υλικό προέρχεται από βιώσιμη καλλιέργεια ξύλου. Σε πολλές αποχρώσεις.

Περίπου: €2,29

010 Check Chic Black,  020 Tweet White,  030 Honey Grey,  040 Optic Brown Choc,  050 Beat Anthrazit,  060 Classy Blue-y Navy,  070 Turquoise Sense, 080 Dive Love Olive

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πάντα βρίσκω όμορφα τα προϊόντα μακιγιάζ της Catrice! Ξεχώρισα τις παλέτες με τα υπέροχα, γήινα χρώματα. Οι συνδυασμοί αυτών των χρωμάτων, με εμπνέουν για να πειραματιστω με το μακιγιάζ μου.
    xx

  2. Απόλυτα φθινοπωρινά χρώματα και πάντα πολύ καλές τιμές συν ποιότητα, αγαπάμε Catrice οικογενειακως 💝

  3. Αγαπημένη εταιρεία! πραιμερ, ρουζ και παλέτα στα υπόψιν!

  4. Οι παλέτες είναι πάντα ιδιαιτέρως δελεαστικές! Καλό μας μήνα!

  5. Πολύ ωραία φαίνονται,ιδιαίτερα οι σκιές.

  6. Πω πω το Sparkle glow lip balm είναι φοβερό!! Θα ήθελα πολύ να δω κ τα bomb lipsticks έναν όγκο όλες τον αναζητάμε στα χείλη 💋💋💋 μου φαίνεται πως αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να κάνω μαζεμένα πολλά δώρα στον εαυτό μου όλων των προηγούμενων ετών 🤣Αγαπώ Essence κ Catrice γιατί ως γνωστόν είναι οικονομικά κ πολύ πολύ καλά !!!

  7. Υπέροχο το SHINE BOMB LIPSTICK!!! Προσπαθω όμως να το βρω εδώ και καιρό και δεν το βρήκα πουθενά. Μήπως την έχουν σταματήσει τη συγκεκριμένη σειρά; 😐😐😐

  8. Αααααα επίσης ποιο νούμερο είναι το συγκεκριμένο κραγιόν στη φωτογραφία;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.