Χρωματιστή mascara: μια charming προσθήκη στο φθινοπωρινό νεσεσέρ.

 

Δεν είναι μόνο ότι μια χρωματιστή μάσκαρα τονίζει το χρώμα των ματιών. (είναι και λογικό αφού είναι ό,τι πιο κοντινό σε χρώμα στα μάτια- περισσότερο και από τη σκιά.)

 

Είναι επιπλέον,  ότι εναπόθεση χρώματος στις βλεφαρίδες, κάνει πιο έντονο το λευκό γύρω από την κόρα. Και όσο πιο λευκό το λευκό, τόσο πιο λαμπερό και νεανικό το βλέμμα.

 

Επίσης είναι και το προϊόν μακιγιάζ που κάνει μια όμορφη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο- ο Σεπτέμβριος στη χώρα μας είναι κατ εξοχήν καλοκαιρινός μήνας – ακόμα και αν φυσήξει λίγο, ακόμα και αν ρίξει μια βροχούλα. Τώρα όμως τον Οκτώβριο, βάζουμε  στην άκρη για λίγο τα μπρόνζερς και τα έντονα highlighting και contouring, προσέχουμε και ενυδατώνουμε το δέρμα χρησιμοποιώντας primers και ενυδατικά foundations, απλώνουμε ροδαλό lip gloss (mega trend) και επενδύουμε σε μια colored mascara.

 

 

 

 

Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αν δεν έχετε ήδη, να προσθέσετε μια χρωματιστή μάσκαρα στο νεσεσέρ σας. Πιο διακριτικές οι καφέ, οι σκούρες μπλε και οι μελιτζανί αποχρώσεις, πιο dramatic οι τυρκουάζ, οι έντονες πράσινες, οι μοβ.

 

 

Dior Diorshow Mascara σκούρο, εκλεπτυσμένο μπλε για last extension περίπου 30Ε

 

 

 

 

L’Oreal Paris Voluminous σε σκούρο μπορντό για έντονο όγκο περίπου 12Ε

 

 

 

 

Mon Reve Take me Up Mascara σε ανοιχτή καφέ απόχρωση για όγκο στις βλεφαρίδες. 5,30Ε

 

 

 

Βenefit BADgal Bang! σε υπέροχο electric blue για τέλειο διαχωρισμό, περίπου 25Ε

 

 

 

 

 

SEVEN7EEN Glam Mascara σε έντονο μπλε, για διαχωρισμό και όγκο 10,30Ε

 

 

 

 

Maybelline New York, Great Lash σε έντονο μπλε για διαχωρισμό και καμπύλη περίπου 6Ε

 

 

 

 

Shiseido Controlled Chaos Mascara Ink σε πράσινο-κυπαρισσί για πιο μακριές και πιο πυκνές βλεφαρίδες, περίπου 25Ε

 

 

 

 

Radiant Professional Impressive Lashes Mascara, σε σκούρο τυρκουάζ για έντονο μήκος και όγκο   18,40E

 

 

 

Kαι η δική  μου αγαπημένη, τη φορούσα χρόνια, σα να την ξέχασα, ήρθε η ώρα να την ξανά-αγοράσω:

 

YSL  Volume Effect Faux Cils σε υπέροχη μοβ απόχρωση, εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας, όγκος, μήκος, καμπυλότητα. Περίπου 28Ε

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Κ από εμένα.. Αν κ πιο μικρή συνήθιζα να, φοράω μπλε μάσκαρα, εδώ και χρόνια δεν αλλάζω τη μαύρη με τίποτα! Και μια φορα που έβαλα πράσινη μάσκαρα μου φάνηκα σαν εξωγήινη😉

  2. Νεότερη, πολύ νεότερη φορούσα. Τώρα πια, δεν νομίζω ότι θα μου πάει. Και μένα @Julia, η αγαπημένη μου ήταν η μωβ.
    xx

  3. Τι μου συμβαίνει πλέον…. δεν φοράω μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες παρά μόνο μολύβι κι αυτο πολύ λιγο, γιατί έχει αρχίσει να μουτζουρώνει μονίμως. Δοκίμασα και φοράω καθημερινά eye primer, αλλά και πάλι…. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Εκανα πάντα έντονο smoky και τώρα δεν μπορώ πια γιατί μουτζουρώνεται μονίμως η περιοχή. Κανένα tip bbgirls?

  4. Τόσο καιρό με τις μάσκες δεν βαφόμουν καθόλου, μόνο concealer κάτω απο τα μάτια, είχα σταματήσει και το μάσκαρα για να ξεκουραστούν οι βλεφαρίδες μου, καθώς παρατήρησα πως είχαν κάπως αποδυναμωθεί, από πάντα προτιμούσα το μαύρο μάσκαρα, αλλά και το βιολετί μωβ καλό είναι!

  5. Ψηφίζω L’Oreal Paris Voluminous σε σκούρο μπορντό για έντονο όγκο και καταπληκτικη τιμή…
    Βέβαια εντυπωσιαστηκα κι απο την YSL Volume Effect Faux Cils σε υπέροχη μοβ απόχρωση….αφού είναι μοοοοοβ….

  6. Τόσο έντονο δεν θα το έβαζα πλέον.Αλλά κάτι σε πιο σκούρο,μπλε΄μωβ γιατί όχι;

  7. Ναι στην εφηβεία έβαζα κ εγώ χρωματιστές μάσκαρα, πλέον περιοριστηκα στο κλασικό μαύρο, όχι όμως ότι έπαψαν ποτέ να μου αρέσουν κ δεν θέλω να φοράω, αλλά όταν πηγαίνω να αγοράσω μάσκαρα ασυναίσθητα παίρνω μαύρη.. Η επόμενη αγορά μου σε μάσκαρα θα είναι η μπορντό της L’Oreal ❤️

  8. Δεν νομίζω πως θα βάλω μάσκαρα με χρώμα γιατί ειλικρινά μου θυμίζει μια άλλη εποχή και περίοδο καρναβαλιου! 💙♥️🧡💜💚💛❤️💚💚💜♥️🧡💜💚💛🥰💜💜❤️♥️💙💜💚💚🧡💙♥️💜💚💛💚❤️

  9. Επίσης να πω πως χρησιμοποιω τα δύο τελευταία χρόνια τη μάσκαρα από SEVEN7EEN Glam Mascara σε μαύρο χρώμα και δεν την αλλάζω με τίποτα!!! Όσοι με βλέπουν να τη φορώ το πρωί με ρωτούν αν είναι δικές μου οι βλεφαρίδες ή αν έχω βάλει ψεύτικες!!! Είναι πολύ οικονομική και έχει φοβερό αποτέλεσμα!!! 💙💚🧡💚💙💚♥️♥️💚💜❤️💜❤️💜💛❤️💛❤️💛❤️💜❤️♥️💙❤️🧡❤️🧡❤️🧡💙❤️♥️❤️♥️💚♥️♥️💚♥️💛 Αγαπημένα μου bbgirls σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.