Το νέο ρουζ του οίκου Gucci Blush De Βeauté, είναι αντικείμενο πόθου.

 

 

 

Κάποιες φορές μέσα σε όλη αυτή την πληθώρα των νέων προϊόντων ομορφιάς που βλέπουμε και δοκιμάζουμε, έχουμε και εμείς οι πτωχές πλην τίμιες συντάκτριες ομορφιάς  το δικαίωμα να ενθουσιαστούμε με κάτι νέο, κάπως λίγο παραπάνω.

 

Εκτός από την αποτελεσματικότητα του προιόντος (που φυσικά είναι το Νο 1) για να είμαι ειλικρινής- μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτόν τον ενθουσιασμό και το packaging.

 

Προσφάτως λοιπόν, μου συνέβη αυτό,  με το (κουκλίστικο) νέο blush για μάγουλα και μάτια Gucci Blush De BeauteTo Gucci Blush De Βeauté είναι το πρώτο ρουζ σε compact υφή, που λανσάρει ο οίκος και προορίζεται και για τα μάγουλα, αλλά και για τα βλέφαρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε μια υπέροχη θήκη στολισμένη με τα trademark αστεράκια του οίκου η φόρμουλα είναι long lasting και μπορείς να «χτίσεις» όμορφα το αποτέλεσμα που θέλεις είτε πιο απαλό και διακριτικό είτε πιο dramatic και έντονο. Εξ άλλου στη συλλογή υπάρχουν έξι αποχρώσεις   από πολύ απαλό ροζ, berry, ροδακινί αλλά και πιο γήινες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το claim του είναι η φυσική λάμψη που χαρίζουν εκτός από τις χρωστικές και το βούτυρο καριτέ καθώς και το υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται στη σύνθεσή του.

 

Αχ,  το θέλω αυτό.

 

 

 

Λοιπόν σε άλλα, θα σας αποχαιρετίσω σήμερα για λίγες μέρες. Όχι το bb- μην μπερδευτείτε. Το bb θα είναι εδώ. Εγώ θα σας αποχαιρετίσω. Θα επισκεφτώ μια πόλη που ήθελα χρόνια να γνωρίσω από κοντά και όλο μου “ξέφευγε”. Θα τη δείτε όσες ακολουθείτε fb και insta. Μια από εσάς τις πολύ αγαπημένες, ξέρει ήδη που θα ταξιδέψω και μου έχει δώσει και πολύτιμα tips.  Για τις άλλες αγαπημένες, teaser! Θα σας τα πω από ¨κοντά”.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. “Ενα μεγάλο Αααααχ ακούστηκε απο τα σωθικά της κι η κραυγη λαχτάρας έσκισε τον φθινοπωρινό ουρανό της Αθήνας… Αγιε Βασίλη της ομορφιάς φώτισε τον, να μου το πάρει δώρο στα γενέθλια μου….Ευχήθηκε με δάκρια στα μάτια….” 🙂 🙂 🙂

  2. Πραγματικά υπέροχη συσκευασία, το προσθέτω στα αντικείμενα του πόθου μου (αυτή η λίστα όλο και μεγαλώνει!) Και τα, χρώματα πολύ όμορφα!! Καλό ταξίδι Τζούλια μου, να περάσεις τέλεια! ανυπομονώ για φώτο ❤️

  3. η συσκευασία μου ξύπνησε μνήμες απο μια παμπάλαιη συσκευασία πούδρας της shiseido που είχε η μαμά μου….. να περάσετε μαγικά και αξέχαστα στο ταξίδι σας!!!

  4. Ξετρελλάθηκα με τις συσκευασιες…. αν μπορουσα, θα τις έπαιρνα όλες…
    Jennifer, καλά να περάσεις ….

  5. Αγαπώ πολύ το ρουζ! Το θεωρώ ένα από τα βασικότερα είδη για το μακιγιάζ ,μετά το concealer και το μάσκαρα! Αγαπώ όμως και ο,τιδήποτε Gucci, απο τα αγαπημένα μου αρώματα το Gucci Rush, και το Gucci Guilty, και πλέον και τα Gucci Blush! Υπέροχη συσκευασία, ακόμα πιο υπέροχο περιεχόμενο!

  6. Αντικείμενο πόθου σίγουρα! Με αυτές τις υπέροχες συσκευασίες , σαν κόσμημα! Αλλά και η σύνθεση με υαλουρονικο και βούτυρο καριτε κάνουν αυτά τα ρουζ τέ λει α! @Joulia να περάσεις super στον προορισμό που διάλεξες! Θα σε δω στα social! ❤️
    xx

  7. Να περάσεις τέλεια, Ju! Περιμένω εντυπώσεις με ανυπομονησία! ❤️❤️❤️

  8. Χωρίς ρουζ δε γίνεται!φανταστική συσκευασία! Το ζήλεψα θα το τσεκάρω σίγουρα

  9. Να περάσεις υπέροχα στο ταξίδι σου!
    Οι υπόλοιπες θα ονειρευόμαστε αστέρια σε ξένους τόπους και σε συσκευασίες ρουζ!

  10. Να πω τώρα ότι δεν το θέλω;Ψέματα θα το πω.Λατρεύω τέτοιου είδους λανσαρίσματα από μεγάλα ονόματα.Φαντάζομαι θα είνια μεταξένιο το ρουζ.

  11. Αστεράκια όλα όπως το είπες αγαπημένη μου! Το δεύτερο ρουζάκι στην φώτο τέλειο!!

  12. Υπέροχα τα ρουζ από Gucci!!!!
    Δυστυχώς είχα πολύ καιρό να μπω και δεν σου ευχήθηκα για το ταξίδι σου! Ελπίζω να περάσεις καλά!! 🧡💛💙❤️♥️❤️💙🧡💜💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.