Natura Siberica: Φυσικά καλλυντικά από τα βάθη της Σιβηρίας.

 

 

«Θα πας σε event της Natura Siberica;  Θέλω να ρωτήσεις τα πάντα για τα καταπληκτικά eye patches τους. Είναι φανταστικά σου λέω, τα θέλω όλα! Μάθε τα πάντα γι΄αυτά και να μου πεις. Θέλω κι αυτά με το υαλουρονικό και τα άλλα για λάμψη κι εκείνα με το χρυσό… Όλα σου λέω!».

 

Με τέτοια έξαρση ενθουσιασμού από την φίλη μου την Άννα, δεν είχα περιθώρια.  Έπρεπε οπωσδήποτε, να πάω σε αυτό το κεφάτο και άκρως ενημερωτικό όπως αποδείχθηκε, event,  που διοργάνωσε το γνωστό brand φυσικών καλλυντικών Natura Siberica, σε συνεργασία με ένα από τα πιο δημοφιλή e-pharmacies tofarmakeiomou.gr

 

Δυο χρόνια μετά τον αναγκαστικό covid εγκλεισμό μας, η εξωστρέφεια χτυπάει και πάλι τις πόρτες των Εταιρειών κι είναι πολύ ελπιδοφόρο, όταν διοργανώνονται τέτοια όμορφα events με την συμμετοχή και του κόσμου που ανυπομονεί όπως είδα, να γνωρίσει τα νέα από τον κόσμο της ομορφιάς που στερήθηκε.  Έτσι στη Γλυφάδα, στον πεζόδρομο του tofarmakeiomou.gr  είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε από κοντά τόσο τις παλιότερες σειρές, όσο και τα συναρπαστικά new entries του brand.

 

 

 

 

H Natura Siberica είναι μια καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 2007 από τον Andrey Trubnikov.  Είναι η πρώτη εταιρεία που έχει δημιουργήσει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.  Η ιδέα της Natura Siberica γεννήθηκε το 1940 από δύο διάσημους βοτανολόγους από τη Ρωσία τους Lazarev και Brekhram που μελέτησαν 4.000 φυτά που ευδοκιμούν στην έρημο της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής.

 

Πολλά από αυτά τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους της Σιβηρίας για να δημιουργήσουν, ελιξίρια υγείας και ομορφιάς ακόμα και για τη ρωσική βασιλική οικογένεια. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φυτών, είναι ότι επέζησαν από την Εποχή των Παγετώνων και ήταν σε θέση να ευδοκιμήσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

 

 

 

 

Η Σιβηρία είναι γνωστή για τις σύνθετες κλιματολογικές συνθήκες της. Εξαιρετικά κρύοι χειμώνες, που η θερμοκρασία φθάνει τους μείον 57°C, εναλλάσσονται με ζεστά καλοκαίρια  έως 35°C, αλλά και ισχυρούς ανέμους. Οι Lazarev και Brekhram ανακάλυψαν, ότι τα φυτά αυτά κάτω από τις δεδομένες αντίξοες συνθήκες, ανέπτυξαν χαρακτηριστικά, τα οποία συμβάλλουν στην βελτίωση της συνολικής κατάστασης της υγείας, αλλά επιβραδύνουν και τη διαδικασία γήρανσης.

 

Το δικό μου αγαπημένο από το brand είναι εδώ και πολύ καιρό το Northern Soap, το σαπούνι με ενεργό άνθρακα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τις ηλικίες. Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που νιώθω την ανάγκη για έναν πιο βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο μου.

 

 

 

ΒΙΟΜΕ EYE PATCHES

Φυσικά, δεν γινόταν να μην δοκιμάσω πρώτα και καλύτερα τα περίφημα eye patches που είναι το talk of the town και όχι μόνο της Αννούλας… Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά επτά διαφορετικά για κάθε ανάγκη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών που θέλει άμεση τόνωση, φρεσκάρισμα, αναζωογόνηση και φροντίδα.

 

Με χρυσό 24Κ για αναζωογόνηση με πολυπεπτίδια SYN-COLL που βοηθούν στην εξομάλυνση των ρυτίδων στην κόκκινη συσκευασία. (φωτο μου με παλάμη)

Με υαλουρονικό και πανθενόλη για τα σημάδια της κόπωσης στην άσπρη συσκευασία.

Με συνένζυμο Q10 και πεπτίδια SYN-AKE για ανόρθωση στη μαύρη συσκευασία.

Με πεπτίδια SYNCOLL και υαλουριονικό για αναζωογόνηση του κουρασμένου δέρματος και λάμψη στην σιέλ συσκευασία.

Με βιταμίνη C και Νιασινομίδη για άμεση ζωντάνια και λάμψη στη ροζ συσκευασία.

Με αλόη και πεπτίδια SYNAKE για ανανέωση χωρίς πρηξίματα και λείανση των γραμμών έκφρασης στην πορτοκαλί συσκευασία.

Με καφεΐνη και βιτ. Ε το super τονωτικό ενάντια στα πρηξίματα στην περιοχή στην μωβ συσκευασία.

 

 

 

 

WILDA SIBERICA για τα αγαπημένα μας τετράποδα.

 

Ένα ακόμα new entry ωστόσο, που με ενθουσίασε και είμαι σίγουρη θα αγαπήσουν και άλλοι pet lovers είναι η φανταστική σειρά WILDA SIBERICA για τις εξατομικευμένες ανάγκες των κατοικίδιων μας.  Είναι η πρώτη σειρά με βιολογικά ελεγχόμενα προϊόντα περιποίηση ζώων, με φόρμουλα εμπνευσμένη από τα άγρια ζώα της Σιβηρίας με ειδική φροντίδα για κάθε ανάγκη των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων. Σαμπουάν, μαλακτικά, σπρέι για σκύλους, γάτες ακόμα και κουνελάκια με ευαίσθητη επιδερμίδα ή τάση για αλλεργίες, τριχόπτωση, antistress και άλλες ανάγκες.  Σπάνια βότανα, έλαια και εκχυλίσματα που συμβάλλουν στην υγεία και την ομορφιά του τριχώματος και του δέρματος τους.

 

 

 

 

Η σειρά έχει Vegan πιστοποίηση από την Vegan Society μια από τις πιο σεβαστές και με επιρροή vegan κοινωνίες στον κόσμο.  Η κύρια ιδέα του είναι ο αποκλεισμός οποιασδήποτε μορφής βίας στον κόσμο των ζώων. Πρώτα απ ‘όλα, η κατανάλωση οποιονδήποτε ζωικών προϊόντων στα τρόφιμα, η χρήση ζώων σε κάθε είδους δοκιμών σε ιατρικές και καλλυντικές βιομηχανίες, η χρήση ΓΤΟ από ζωικά γονίδια.

 

Stella

 

 

9 Σχόλια
  1. Τα eye patches τα δοκίμασα κ εγώ, τα χρησιμοποιει η κόρη μου.. Είναι εκπληκτικα, αμέσως φωτίζεται η περιοχή των ματιών!

  2. Δεν γνώριζα την προέλευση τους & την ιστορία τους!
    xx

  3. Και τώρα τι βάζω πρώτο στη λίστα; Patches ή προϊόντα για το τετράποδο κορίτσι μου;

  4. @AMALIA Βάλε και τα δυο Αμαλία! Το κορίτσι θα εκτιμήσει πολύ το grooming! 😉

  5. Μα τι ωραία που είναι αυτά τα event! Πόσο πολύ μας έλειψαν!

  6. Έχω δοκιμάσει μόνο προϊόντα μαλλιών της Natura siberica κάποια μου άρεσαν αρκετά κάποια καθόλου. Αυτό που θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω είναι η διαδεδομένη μάσκα μαλλιών Oblepikha. Αν την έχετε δοκιμάσει βρε κορίτσια πείτε την άποψή σας please!! Για τα patches της Natura πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα

  7. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο bb girl που δεν έχει δοκιμάσει έστω ένα προ’ι’όν από το συγκεκριμένο brand….

  8. Το Northern Soap το χρησιμοποιώ και εγώ και δεν το αλλάζω με τίποτα!!! Καθαρίζει υπέροχα το πρόσωπο μου και σε βάθος! Μια με δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ και τα PATCHES μου εμφανώς επηρεασμένη από το Instagram!! 💙💜💜💚💚🧡🧡🧡💚💚💜💙❤️❤️♥️💛💛💛💛♥️♥️❤️💙💜🧡🧡🧡 Υπέροχα προϊόντα και σε πολύ προσιτές τιμές!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.