Tα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν AW22

 

 

 

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, η Marks & Spencer παρουσίασε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

 

Must-have items, εποχιακά trends, statement outfits και ολοκληρωμένες -in fashion- προτάσεις για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, παρουσιάστηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο, εμπνευσμένα από τη χρωματική παλέτα της συλλογής.

 

Γωνίες  με statement αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια, ζώνες και κοσμήματα, καθώς και ένα ¨special corner¨ αφιερωμένο στα ¨10 Χρόνια της Συλλογής Rosie¨ με τα εμβληματικά εσώρουχα της συλλογής, δημιουργήσαν το απόλυτο, fashion-lifestyle σκηνικό, ενώ επιλεγμένα προϊόντα από τη Marks & Spencer Beauty συλλογή, έβαλαν την δική τους πινελιά και συμπλήρωσαν την παρουσίαση. Τα εσώρουχα Marks & Spencer υπήρξαν για χρόνια τα αγαπημένα της late Queen Elizabeth II.

 

 

 

Ξεχωριστή θέση στο showroom είχε το fashion brand  JAEGER που θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τα μέσα Οκτωβρίου, αποκλειστικά από επιλεγμένα καταστήματα Marks & Spencer.

 

JAEGER / M&S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Highlight της εκδήλωσης, αποτέλεσαν τα tableaux vivants activations κατά τη διάρκεια της ημέρας, από μια ομάδα πέντε ηθοποιών και χορευτών. Με θεατρικά hair & make up στοιχεία εμπνευσμένα από την AW συλλογή, τα μέλη της ομάδας ¨ζωντάνευαν¨ ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάμεσα στους καλεσμένους, αυτοσχεδιάζοντας κινητικά στους μουσικούς ήχους που πλαισίωναν το κάθε act. Οι performers, αλληλοεπιδρούσαν με τους καλεσμένους, παρουσιάζοντας παράλληλα, εντυπωσιακά M&S outfits από την AW22 συλλογή, με τον πιο #AnythingButOrdinary τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε τη νέα Marks & Spencer Autumn-Winter συλλογή στα καταστήματα και online στο www.marksandspencer.gr.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πολυαγαπημένα καταστήματα από τότε που καλά καλά δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Δεν τα αλλάζω!

  2. Δεν είναι η πρώτη μου επιλογή όταν ψωνίζω ρούχα, αλλά από τις παραπάνω φωτογραφίες είδα αρκετά κομμάτια που μου άρεσουν, ιδιαίτερα το ανοιχτό καφέ παλτό!

  3. Έχω αρκετά κομμάτια από τα M&S! Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η διάρκεια τους στον χρόνο!

  4. Πολλά χρόνια στην αγορά τα καταστήματα Marks & Spencer με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ρούχων κ πολύ ωραίες γραμμές!!. Το τελευταίο μακρύ παλτό είναι εξαιρετικό

  5. Είναι από τα αγαπημένα μου καταστήματα, και την προηγούμενη εβδομάδα είχε έκπτωση -20% . Εννοείται πως έκανα αγορές on line.
    xx

  6. Πάντα ψώνιζα απο τα M&S…κι όχι μόνον ρούχα (το τμήμα των τροφίμων είναι από τα αγαπημένα μου)
    Όσο για τα εσώρουχα ,δεν ήξερα πως ήταν τα αγαπημένα της Ελισάβετ….δείχνουν τόσο comfy ,αλήθεια…

  7. Πολύ όμορφο το μωβ παλτό!! Θα ήθελα φέτος να βάλω λίγο χρώμα πέρα από το κλασικό μαύρο και σκούρο μπλε μπουφάν μου!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  8. 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚Επίσης μου άρεσε πολύ και το πράσινο midi φόρεμα!!!! 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  9. Μόλις παρέλαβα δεματάκιM&S που μεταξύ άλλων περιείχε και δύο υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.