Preview: το beauty advent calendar της essence και… Happy Holidays!

 

 

Τι λέει το ημερολόγιο σήμερα; 18 Οκτωβρίου. Νομίζω είναι μια καλή μέρα για να δούμε σε preview το advent calendar της essence!

 

«Happy Holidays» μας εύχεται για φέτος η μάρκα αφού το χαριτωμένο ημερολόγιο της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα περιλαμβάνει 24 προϊόντα ομορφιάς ένα για κάθε μέρα και για 24 μέρες από την πρώτη Δεκεμβρίου έως την Παραμονή των Χριστουγέννων.

 

 

 

 

 

Κρυμμένα στις 24 πόρτες του ημερολογίου θα βρείτε μεταξύ άλλων προϊόντα περιποίησης, όπως ενυδατικό διάφανο κραγιόν, μάσκα νυκτός για τα χείλη και χρυσά επιθέματα ματιών σε σχήμα αστεριού. Ένα αστραφτερό Χριστουγεννιάτικο highlighter, ένα πινέλο για blending και ένα χειμωνιάτικο βερνίκι νυχιών σε μίνι έκδοση επίσης εξασφαλίζουν αποκλειστικά μοναδικές εμφανίσεις. Έξυπνη προσθήκη και το ματ χαρτί για τη λιπαρότητα  που αφαιρεί  την περιττή γυαλάδα από το πρόσωπο στη στιγμή, οπότε αν ιδρώσετε στα πάρτι από τον χορό θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..και όχι μόνο… αλλά καλό είναι να μην χαλάσουμε εντελώς τις εκπλήξεις, τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνες σας όσες το αγοράσετε είτε για σας, είτε για κάποια αγαπημένη. (για σας! για σας!)

 

Τέλος να σας ενημερώσω ότι ήδη σιγά -σιγά αρχίζει και τοποθετείται σε κάποια κεντρικά καταστήματα ενώ μετά τις 25/10 θα το βρίσκετε παντού.

 

Και επειδή η τιμή του είναι μόλις στα 30Ε,  καταλάβατε. Όσο πιο νωρίς το αναζητήσετε, τόσο το καλύτερο για να μην εξαντληθεί όπως κάθε χρόνο και δεν προλάβετε.

 

(νομίζω θα εγκαινιάσουμε και εμείς σιγά σιγά τη λαμπερή σεζόν…)

 

 

9 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφο και οικονομικο advent calendar, ιδανικό για δώρο και σίγουρα καλοδεχουμενο! Εμένα προσωπικά με ξετρελαίνουν τα advent calendar ειδικά της Essence.. Ας είναι νωρίς, είναι νομίζω ανάγκη να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων (ειδικά για εμένα που ανέχομαι τον Χειμώνα μόνο κ μόνο γτ λατρεύω τα Χριστούγεννα)

  2. Αααααχ, ανυπομονω…. ειδικά φέτος που προς το παρόν η διαθεση δεν είναι στα πάνω της….

  3. Ξεκινάνε τα advent calendars νωρίς νωρίς κ φέτος κ με της Essence νομίζω ότι ξεκινάει τέλεια!!. Με 30 ευρώ ιδανικό δωράκι κυρίως για εμάς 😊

  4. Ουαου μας βάζει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο mood!!! Υπέροχο το calendar της essence!!! Όντως είναι ότι πρέπει για δωράκι!! ❤️💚♥️💜💛♥️🧡❤️💜💛💚💛♥️💚♥️💚❤️💚💙💜❤️❤️💚♥️💚♥️💚💛💛💚

  5. Χαριτωμένο και οικονομικό. Να το χαρίσεις ή να το κρατήσεις;

  6. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα advent calendars! Kάθε χρόνο ανυπομονώ για αυτά! Αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο!

  7. Πολύ μου άρεσε! Το πρώτο μας advent calendar, θα είναι essence!
    xx

  8. Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης! 💙💚♥️❤️🧡💜💙🧡💚❤️💜 Το γράφω εδώ για ενημέρωση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.