Beauty News: Οκτώβριος 2022

 

 

Νέες αφίξεις στην beauty αγορά που αξίζουν να τους ρίξουμε μια δεύτερη ματιά και ίσως να ξεκινήσουμε σιγά – σιγά και wish lists για τις γιορτές που είναι κοντά.

 

La Prairie Skin Caviar Harmony L’Extrait

Εμπνευσμένη από το Bauhaus, η La Prairie προσπάθησε να κατακτήσει την αρμονία της νιότης – μια αρμονία που είναι φευγαλέα. Αυτή η επιστημονική αναζήτηση κορυφώθηκε σε μια σημαντική ανακάλυψη με επίκεντρο τους συνδέσμους του δέρματος – τους κάθετους πυλώνες της επιδερμίδας. Οι σύνδεσμοι της επιδερμίδας συσχετίζονται άμεσα με τη δομική σταθερότητα του προσώπου ολοκληρώνοντας την αρμονία του. Το 2022, η La Prairie έδωσε το έναυσμα για μία νέα εποχή στην ανόρθωση & σύσφιξη εστιάζοντας σε αυτούς τους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, το Skin Caviar Harmony L’Extrait συμβολίζει μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

 

 

 

 

PURE NIACINAMIDE 10 Oρός κατά των κηλίδων με 10% Νιασιναμίδη

 

Σπάζοντας τον φαύλο κύκλο της υπερμελάγχρωσης, αυτή η ισχυρή σύνθεση διορθώνει τις ορατές κηλίδες από την πρώτη εβδομάδα, και ταυτόχρονα προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους μακροπρόθεσμα. Η La Roche-Posay προσφέρει  λύση με 10% Καθαρή Νιασιναμίδη, για υψηλή, κλινικώς αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα αλλά και υψηλή ανοχή, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Το Pure Niacinamide 10 Serum έχει δοκιμαστεί υπό δερματολογικό έλεγχο σε κάθε τόνο και τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων κηλίδων και των σημαδιών ακμής.

 

 

 

To νέο αντρικό άρωμα Boss Bottled Perfume

 

Δημιουργημένο από τις Annick Ménardo και Suzy Le Helley, το νέο Parfum αναγάγει την εμβληματική οικογένεια αρωμάτων BOSS Bottled στο επόμενο επίπεδο με την υψηλότερη συγκέντρωση που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.Το ζωηρό μανταρίνι και τα πικάντικα έλαια θυμιάματος αναμειγνύονται στις υψηλές νότες του αρώματος, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτεται μια ευγενή καρδιά από σπάνια ρίζα ίριδας και συμφωνίας σύκου. Οι ξυλώδεις νότες βάσης, μαζί με ένα σύμπλεγμα αιθέριου ελαίου κέδρου και φυτικού δέρματος, προσθέτουν μια χαρακτηριστική υπογραφή ζεστασιάς, ενδυναμώνοντας παράλληλα τη μεγάλη διάρκειά του στο δέρμα.

 

 

 

Το Dyson Airwrap Multi Styler

 

Η Dyson, αναγνωρισμένη ως μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες έρευνας και τεχνολογίας στον τομέα των ασύρματων σκουπών, των καθαριστών αέρα, καθώς και των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, διοργάνωσε το πρώτο Hair Science Event στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και στην περιποίηση και το styling των μαλλιών. Οι εξελίξεις στο Airwrap TM multi-styler βασίζονται στην επιτυχία του προκατόχου του, μέσα από αδιάκοπη έρευνα και δοκιμές σε χρήστες. Το αποτέλεσμα: κυλίνδρους διπλής κατεύθυνσης για μπούκλες με ταχύτερο και ευκολότερο αποτέλεσμα, επανασχεδιασμένες βούρτσες για πιο ακριβές σχήμα και ένα εντελώς νέο, εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα πριν το styling και για ένα ολοκληρωμένο, λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα. Η ικανότητα να ελέγχει τη ροή του αέρα προσφέρει ενισχυμένη απόδοση του αεροδυναμικού φαινομένου Coanda για μπούκλες, σχήμα, ίσια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα – χωρίς υπερβολική θερμότητα.

 

 

 

 

 

H limited edition Baked Bronzing & Highlighting Palette της Catrice

 

Σε ζεστούς, φθινοπωρινούς τόνους, η απαλή υφή πούδρας των τεσσάρων διαφορετικών αποχρώσεων είναι εύκολη στην εφαρμογή, αλλά και στην ανάμειξη. Οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή συνδυαστικά για να τονίσουν το περίγραμμα του προσώπου.

 

 

 

 

L’Oreal Paris η νέα μάσκαρα Pro XXL

Είναι ενισχυμένη από συστατικά και συνθέσεις που χρησιμοποιούν οι ειδικοί για επαγγελματικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες. Έχετε ίσιες βεφαρίδες;  Έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί τις επαγγελματικές θεραπείες ανόρθωσης βλεφαρίδων. Έχετε κοντές βλεφαρίδες;  Προσφέρει άμεση επιμήκυνση. Έχετε αραιές βλεφαρίδες; To καταλάβατε: άμεσος όγκος.

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα δοκιμάσω τη μάσκαρα! Όχι ότι δεν θα ήθελα και την La Prairie, αλλά δεν θα ήταν ρεαλιστικός στόχος…

  2. Κ εγώ προς τη μάσκαρα προσανατολιζομαι, αλλά και τη λαμπερή παλέτα της Catrice… Αλλά και το serum για τις κηλίδες της laroche

  3. Και εγώ κατευθείαν τη μάσκαρα για όγκο θα δοκιμάσω!

  4. Ναι ναι τη μάσκαρα με χίλια είναι κ από την L’Oreal που είναι εγγύηση!!!!

  5. Η παλέτα της Catrice είναι ότι πρέπει για το μακιγιάζ μου σε γήινους τόνους με μια φθινοπωρινή λάμψη!
    xx

  6. Ωραία η παλέτα της Catrice, συνδυάζει όμορφους τόνους!

  7. ‘Αγιος Βασίλης ακούει;;;; Θέλω την La Prairie Skin Caviar Harmony L’Extrait …δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο…αχαχαχα….

  8. Πολύ ωραία φαίνεται η μάσκαρα! Θα μπει στην beauty list μου!!! 💙🧡♥️❤️❤️💜🧡💜💚💜💚💚💜🧡💜🧡💜💜🧡💙💜💙💜♥️💜♥️💜♥️💜♥️💜♥️💜💙💜💜💙🧡💜💜🧡💚💜💜💚💛💛💛💛💛💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.