Modivo: Η νέα συλλογή AW 22/23

 

 

 

H MODIVO είναι μια multibrand πλατφόρμα μόδας που λειτουργεί σε 13 ευρωπαϊκές χώρες και προσφέρει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από περισσότερες από 500 μάρκες στις κατηγορίες premium, casual, streetstyle, σπορ και eco-friendly.

 

Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε νέα fashion σεζόν με την παρουσίαση της της συλλογής για το φετινό Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Με ένα ιδιαίτερο showroom, στον πολυχώρο Metaphor Athens η MODIVO φιλοξένησε τις δημιουργίες κορυφαίων brands που είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στο online κατάστημα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(wish list, Τζούλιας No 1 )

 

 

 

 

 

Στην νέα συλλογή της MODIVO «προσγειώθηκαν» οι πιο hot και fashionable τάσεις απευθείας από τα fashion shows του εξωτερικού συνεχίζοντας την ιστορία της καμπάνιας εισάγοντας το κοινό στον κόσμο της MODIVO και εξοικειώνοντας τον με τις αξίες του brand, οι οποίες βασίζονται στην προσωπική έκφραση μέσω της μόδας, στην τεχνολογία που διευκολύνει την καθημερινότητα και στην υπεύθυνη στάση σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

(wish list Τζούλιας No 2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στα brands που είναι διαθέσιμα, στη MODIVO μπορείς να βρεις μάρκες όπως Guess, DKNY, IRO, Levi’s, Rotate, Max Mara, TwinSet, Furla και Tommy Hilfiger. Η  MODIVO, ως μέρος του ομίλου CCC, διαθέτει ένα πορτφόλιο με δικά της brands, το οποίο περιλαμβάνει brand όπως Simple, Rage Age, Sprandi, Americanos και Togoshi.

 

 

 

 

 

Μια συλλογή που κυριαρχούν έντονα χρώματα, glam, εμπριμέ και καρό πατρόν, αέρινες αλλά και αυστηρές γραμμές. Από bomber jackets, chic πανωφόρια και μπλέιζερ μέχρι classic jeans, πουλόβερ και statement αξεσουάρ. Συγκεκριμένα,  premium fashion brands, όπως GUESS, DKNY και Kate Spade, προτείνουν από all-time classic street looks μέχρι chic glam outfits.

 

 

 

 

 

 

Επισκεφθείτε το modivo.gr  και δημιουργήστε τα πιο fashion-forward outfits.

 

10 Σχόλια
  1. Τα έχω δει στο instagram και μπορώ να πω ότι είδα κ εγώ αρκετά κομμάτια που μπήκαν σε wish list, ειδικά σε μπουφάν κ τζην..

  2. Το έχω δει σε διαφήμιση στην τηλεόραση, αλλά αλλιώς είναι μέσα από την ματιά του bb! Super και η wish list της @Julia η οποία στην τελευταία φωτογραφία είναι σωστή έφηβη! Συμφωνείτε;
    xx

  3. Δεν την γνωρίζω την MODIVO αλλά φαίνεται απο τθς φώτο ότι έχει ωραία κομμάτια, θα μπω κ στο site να ρίξω μια ματιά..

  4. @Sofia ναι συμφωνώ απολύτως κοπελίτσα 😊 Τζούλια όντως υπέροχο το στυλ σου είσαι κ κορμάρα μπράβο σου!!!

  5. Είναι ιδιαίτερα βολικό για εμάς που μένουμε επαρχία να μπορούμε να βρίσκουμε online τόση μεγάλη ποικιλία σε brands! Οι επιλογές σου Τζούλια είναι εξαιρετικές!

  6. Πόσα να χωρέσει πια αυτή η wish list???
    Αυτό το new entry μοντέλο στην τελευταία φωτό, ποιο είναι;; 💜💜💜💜

  7. Θέλαμε κι άλλα από τη wishlist σου Τζούλια μου,να το κάνουμε πιο συχνά αυτό!Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου,τι πόδια!!!!

  8. Θυμόμουν ότι είχες ένα ποστ για τη modivo και ήρθα να γράψω την προσωπική μου εμπειρία. Πρόσφατα παραγγείλαμε ρούχα και μας έβαλαν μέσα στο πακέτο κουπόνι για έκπτωση έως 20%!!! Μου άρεσε πολύ γτ έτσι θα ξαναψωνισω τα δώρο των γιορτών με επιπλέον έκπτωση!!! 💛💚♥️🧡❤️💙💜❤️

  9. Ωραίο το πορτοκαλί σακάκι και ωραία μποτάκια. Εγώ πάντως ποτέ δεν θα αγόραζα ρούχα-παπούτσια από το ίντερνετ. Θέλω να τα δοκιμάζω, πώς είναι πάνω μου, γιατί σκέτο μπορεί να δείχνει ωραίο και φορεμένο να μην στρώνει καλά ή το ανάποδο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.