Η νέα βασική σειρά της essence Fall/Winter 2022

 

 

Τα καινούργια προϊόντα της essence, διαθέτουν εντυπωσιακά εφέ, έντονα χρώματα, υψηλή απόδοση, σημαντικά οφέλη περιποίησης και όπως πάντα ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

HYDRO HERO PRIMER

Προετοιμάζει τέλεια το δέρμα για το επόμενο μακιγιάζ, αλλά και το θρέφει. Η φόρμουλα περιέχει υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα αγγουριού, παρέχει έως και 48 ώρες ενυδάτωσης και αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο.

Περίπου στα €4,49

 

 

 

 

LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH MASCARA ULTRA BLACK

Η κατάμαυρη μάσκαρα δημιουργεί έντονο βλέμμα ενώ το απαλό, καμπυλωτό βουρτσάκι με ίνες παρέχει άμεσο αποτέλεσμα όγκου και ορατά μακριές βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή πολλών στρώσεων, ενώ η πλήρως επιμεταλλωμένη, ροζ συσκευασία της είναι ιδιαίτερα εύχρηστη.

Περίπου στα €4,89

 

 

 

 

 

REMOVE LIKE A BOSS WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER

Αφαιρέστε το μακράς διαρκείας, αδιάβροχο μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση.  Η διφασική φόρμουλα, αφαιρεί μάσκαρα, eyeliner, σκιές ματιών και άλλα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Παράλληλα, η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό νερό χαμομηλιού και είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη. Άλλο ένα πλεονέκτημα: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο για να αφαιρέσει πούδρα, ρουζ, highlighter, foundation και concealer.

Περίπου στα €2,99

 

 

 

caring SHINE vegan collagen lipstick

Το cool COLLAGEN plumping lipstick αναβαθμίζεται και γίνεται: caring SHINE vegan collagen lipstick, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και ένα vegan υποκατάστατο κολλαγόνου. Έχει ευχάριστη αίσθηση στα χείλη χωρίς να τα στεγνώνει, ενώ η υφή του προσφέρει μέτρια κάλυψη και τους δίνει ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Το κραγιόν διατίθεται σε πέντε  χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος.

201 My Dream, 202 My Mind, 203 My Advice, 204 My Way, 205 My Love

Περίπου στα €3,79

 

 

 

 

8h matte comfort lipliner

Το μακράς διαρκείας, αδιάβροχο lipliner έρχεται με μια νέα, βελτιωμένη και πιο λεία υφή, ενώ είναι κατάλληλο για ακριβές περίγραμμα ή βάψιμο χειλιών.

01 Cinnamon Spice, 03 Soft Beige, 04 Rosy Nude, 05 Pink Blush, 07 Classic Red

Περίπου στα €3,79

 

 

 

 

 

what the fake! PLUMPING LIP FILLER

Υπάρχει μια νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά what the fake! PLUMPING LIP FILLER: το νέο lip filler συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ιδιότητά του να γεμίζει και να φουσκώνει τα χείλη, καθιστώντας τα ορατά πιο σαρκώδη. Το lipgloss είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και παρέχει αποτελεσματική ενυδάτωση, ενώ πλέον έχει νέες ιδιότητες όπως το θρεπτικό λάδι κανέλας και το λαμπερό, nude τελείωμα.

02 oh my nude!

Περίπου στα €3,79

 

 

 

 

 

Lash PRINCESS LINER black waterproof

Μια νέα προσθήκη στην δημοφιλή σειρά Lash PRINCESS είναι εδώ: το μαύρο, αδιάβροχο Lash PRINCESS LINER που  χάρη στο σταθερό τσόχινο απλικατέρ, είναι εύκολο να σχεδιάσετε λεπτές, ακριβείς γραμμές ή πιο έντονες γραμμές κατά μήκος του βλεφάρου σας.

Περίπου στα €3,79

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Από Essence σίγουρα το plumping lip filler κ τα ματ μολύβια χειλιών είναι αυτά που μπαίνουν πρώτα στη λίστα για φέτος!!

  2. Αγαπημένα προϊόντα Essence ιδιαίτερα προσιτά! Η μάσκαρα και τα κραγιόν με υαλουρονικο βλέπω να προσγειώνονται πολύ γρήγορα στο νεσεσερ μου!
    xx

  3. Τα Essence είναι εδώ και χρόνια αγαπημένα μου καλλυντικά και με αυτές τις τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω όλα τα παραπάνω..

  4. Πρόσφατα δοκίμασα τη μάσκαρα από τη σειρά Lash PRINCESS και έχω να πω τα καλύτερα! Η τιμή της είναι ΜΟΝΟ 4,20 και το αποτέλεσμα καταπληκτικό! Είχα χρόνια να δοκιμάσω άλλη μάσκαρα και είχα κολλήσει με seventeen και radiant! Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και το liner! Θα βάλω στη λίστα μου και το κραγιόν με υαλουρονικο! 💚💛❤️🧡💙💜🧡❤️💚💛💙💜🧡❤️💚💛♥️💙💜❤️❤️💚💚💛💛🧡🧡💙💜♥️🧡❤️💚💚💛💙💜♥️🧡❤️❤️💚💛♥️💚❤️💛🧡💙💜♥️💚💛❤️🧡

  5. @MARIANNA δεν έχω δοκιμάσει το makeup remover αλλά το είχα κι εγώ απορία! Αν το έχει δοκιμάσει κάποια ας μας δώσει τα φώτα της ♥️💛💜❤️💙❤️💙💜❤️♥️🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡♥️🧡💜🧡💙🧡💙💙🧡💙

  6. Εχω γράψει πολλές φορές (ας το γράψω κι άλλη μία) πως η essence μαζί με την catrice είναι αγαπημένες και τα προ’ι’όντα όλα value for money…
    Μου άρεσε το λογοπαίγνιο what the fake 🥰🥰💜 αλλά και το συγκεκριμένο προ’ι’όν φαίνεται πολλά υποσχόμενο…σίγουρα θα το δοκιμάσω.

  7. @MARIANNA Το remover δεν το εχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο…
    @NIKOL M Για την συγκεκριμένη μάσκαρα απλά δεν έχω λόγια!

  8. Φαίνεται τέλειο και πολύ βολικό για ταξίδια το REMOVE LIKE A BOSS WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER, αν και δεν το έχω δοκιμάσει!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.