Xmas Gift List: 10 όμορφες παλέτες μακιγιάζ κάτω από 15Ε

 

.

 

Όπως έγραφα και χθες,  είχα στο μυαλό μου να κάνουμε ένα post με παλέτες σε προσιτές τιμές που είναι πάντα ένα πολύ ευπρόσδεκτο δώρο για τις beauty addict φίλες μας.

 

Σήμερα επιλέγω να σας δείξω κάποιες προτάσεις που δε θα τινάξουν τον προϋπολογισμό στον αέρα γιατί όλες έχουμε πολλές φίλες και θέλουμε να είναι όλες χαρούμενες.

 

Επίσης όπως θα δείτε τα χρώματα σε αυτές τις παλέτες είναι “εύκολα” και universally flattering,  για να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

 

Το είπαμε και χθες: ξεκινάμε λίστες. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά.

 

 

Catrice Jewel Overload Eyeshadow Palette 10Ε. Με εννέα όμορφες φθινοπωρινές αποχρώσεις σε σκιές για τα μάτια και διαφορετικές υφές ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε- πρωινό, βραδινό, glamorous κλπ

 

 

 

 

 

 

Essence Coffee To Glow Eyeshadow Palette 8,99E. Οκτώ αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ και της σοκολάτας, άκρως ευκολοφόρετες.

 

 

 

 

 

Mon Reve Pillow Fight Happy Palettes 8,90E. Ροζ, μοβ, καφέ σκούρο, nude αλλά και glitter σε αυτή την παλέτα με εννέα σκιές ματιών.

 

 

 

 

IDC Color Blusher Palette Fresh 9,90. Πέντε αποχρώσεις πολύ κολακευτικών ρουζ με ενσωματωμένο καθρέπτη και πινελάκι σε αυτή την ομολογουμένως very value for money παλέτα.

 

Revolution Chocolate Elixir Palette 13,99E. Δεκατέσσερις σκιές, δυο ανοιχτες σκιές βάσεις και ένα διπλό πινέλο για το μακιγιαζ των ματιών, σε αυτή την τιμή,  το λες και steal.

 

 

 

 

 

Bell Hypoallergenic Long Lasting Sculpting Makeup Palette SPF15 10,80Ε. Εύχρηστη παλέτα πολλαπλής χρήσης για το πρόσωπο, με κρεμώδη υφή για κάλυψη, λάμψη και contouring

 

 

 

 

 

Rimmel London Glam’eyes HD 5 Pan Eyeshadow No 022 Brixton Brown 7,5E. To Brixton από όπου πήρε το όνομά της η παλέτα,  είναι περιοχή στο Νότιο Λονδίνο και πράγματι είναι λίγο γκρίζα, λίγο καφέ, λίγο άχρωμη… οι τέσσερις σκιές παρακάτω όμως είναι  universally flattering και ταιριάζουν σε όλες.

 

 

 

 

 

 

Maybelline The City Mini Palette 12,67E. Γλυκό μίνι παλετάκι, που μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου και τις έξι πετυχημένες αποχρώσεις του, δεν τις λες και λίγες.

 

 

 

 

 

 

ΝΥΧ Mystic Petals Παλέτα Σκιών 14Ε. Πάμε σε λίγο πιο πάρτι κατάσταση τώρα, εντυπωσιακά ροζ, μοβ, φούξια, μπλε,  αλλά και πιο “ήσυχες” αποχρώσεις σε αυτή την παλέτα με τις δέκα σκιές.

 

 

 

 

 

Sephora Mini Cream Lip Stain 14,99. ‘Οχι ακριβώς παλέτα, αλλά ένα πολύ ωραίο gift set για τις lipstick addicts, (έχω μια στο μυαλό μου…)  με τρεις ωραίες αποχρώσεις σε  lip stains από πρωινό nude, σε σέξι κόκκινο και dramatic σκούρο μπορντό.

 

Ποιά θα μπει πρώτη στη λίστα σας;

 

 

11 Σχόλια
  1. Τα Mon reve έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου! Πολύ καλή ποιότητα, χρώματα και υφές! Φανταστικό value for money!

  2. Η IDC με τα ρουζ μου έκανε κλικ κλικ κλικ…

  3. Catrice & Essence❤️ για να μην πω όλες και φανώ πλεονέκτρα..

  4. Πολύ ωραίες προτάσεις τα περισσότερα με ενθουσίασαν, αλλά πρώτα στη λίστα θα βάλω την παλέτα από Rimmel κ της Nyx!!

  5. Πολυ ωραίες ιδέες μας έδωσες!!! Σχεδόν κάθε χρόνο αγοράζω σαν δωράκι μια παλέτα σε κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο! Έχει μπει ήδη στη λίστα μου η παλέτα της revolution !!! 🧡❤️💙💜♥️♥️💛♥️💛💙💛🧡💛🧡💛💚💛💚💚💛💚💛💙💛♥️💛♥️💛♥️

  6. Τώρα που τις ξαναβλεπω μου άρεσε πολύ και η παλέτα από nyx με αυτά τα ροζουλιά χρωματακια!!!! ♥️💗💗♥️💗💗♥️💗💗♥️💗♥️💗💗♥️💗♥️💗♥️♥️💗♥️💗♥️💗💗♥️💗♥️💗♥️💗💗♥️💗♥️💗♥️💗♥️💗♥️💗♥️💗♥️💗💗♥️💗♥️

  7. Πολύ ωραία χρώματα στις παλέτες !Ξεχωρίζω αυτή του Ελληνικού brand Mon Reve!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.