Gift List: Herrera Beauty. Kαι μακιγιάζ και κόσμημα.

 

 

Πολύ ωραία ιδέα, να αγοράσεις ένα beauty δώρο, αλλά να είναι και εξατομικευμένο- δηλαδή το packaging να είναι ξεχωριστό και επιλεγμένο, μόνο για την αγαπημένη σου φίλη ή για σένα την ίδια.

 

Αυτό ακριβώς μας προτείνει η Herrera Beauty. Το makeup brand του διάσημου οίκου Carolina Herrera που έκανε την εμφάνισή του κάπου στα τέλη του 2019, αρχές 2020 και δυστυχώς τότε,  με εκείνα και τα άλλα, πέρασε λίγο απαρατήρητο.

 

 

 

 

Το brand λάνσαρε μια νέα shopping εμπειρία όπου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις και προιόν μακιγιάζ αλλά αν θέλεις μπορείς και να το διακοσμήσεις με κάποιο όμορφο κόσμημα αφού κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να φοριέται ως ένα  ready-to-wear αξεσουάρ, που μπορεί να εξατομικευτεί απόλυτα και να προσαρμοστεί στο μοναδικό προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας. Με αρκετά νέα λανσαρίσματα τους τελευταίους μήνες, το brand έγινε γνωστό για τις καινοτόμες συνθέσεις και το ελαφρύ αποτέλεσμα που προσφέρουν, αλλά και για την εμβληματική κόκκινη απόχρωση, Carolina. Τολμηρή, χαρούμενη και πληθωρική, η χαρακτηριστική απόχρωση της Herrera Beauty συμβολίζει όλα όσα αντιπροσωπεύει το σύμπαν της Carolina Herrera: αυτοπεποίθηση και alegria de vivir.

 

 

 

 

 

 

 

Επιλέξτε έναν κομψό χρυσό Herrera κρίκο, ή το χαρακτηριστικό γιασεμί και το αλφάβητο Herrera  αλλά το νέο Eye-see-you charm. Χαριτωμένες και κομψές οι φουντίτσες  σε μαύρο, κόκκινο και ροζ χρώμα, οι οποίες διαθέτουν γάντζο για να μπορείτε να τις περάσετε στον κρίκο σας. Υπέροχες και οι θήκες για τα compact προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα

 

THE POWDER

Η πούδρα προσώπου του οίκου Carolina Herrera φωτίζει το δέρμα, ενώ προσδίδει λάμψη και τελειοποιεί την όψη. Η σύνθεση από λεπτούς κόκκους διατηρεί τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας αφήνοντάς τη φρέσκια και απαλή. Παράλληλα λειτουργεί και ως βάση σταθεροποίησης που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει όλη την ημέρα.

 

THE HIGHLIGHTER

Σμιλεύστε, αναζωογονήστε και φωτίστε την επιδερμίδα σας με τη λάμψη που χαρίζει το Highlighter του οίκου. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσφέρει φυσική και ομοιόμορφη κάλυψη αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 

THE MATTIFIER

Το ανάλαφρο mattifier σε μορφή πούδρας για το πρόσωπο διατηρεί τη ματ όψη της επιδερμίδας χωρίς να τη βαραίνει, προσφέροντας άνετη κάλυψη μακράς διάρκειας. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα στη στιγμή δημιουργώντας ένα λαμπερό τελείωμα και φυσική αίσθηση.

 

 

 

 

THE LIPSTICK MATTE

Το Lipstick Matte του οίκου Carolina Herrera αιχμαλωτίζει το βλέμμα χάρη στο απαλό, πουδρένιο, ματ τελείωμα και το χρώμα μακράς διάρκειας που δεν στεγνώνει και χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μια υφή που είναι άνετη στα χείλη, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικά υψηλή κάλυψη, ιδανική για συνεχή χρήση. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκαέξι αποχρώσεις για ζωηρό, πλούσιο χρώμα.

 

THE LIPSTICK SHEER

Το Lipstick Sheer προσθέτει μια δόση λαμπερού χρώματος και μια άνετη, ανάλαφρη υφή που φωτίζει τα χείλη, ενώ παραμένει απαλό και πλούσιο, με ακαταμάχητα φυσική αίσθηση. Ενυδατώστε τα χείλη σας και επιλέξτε ανάμεσα σε δέκα αποχρώσεις που προσφέρουν απόλυτα διάφανο αποτέλεσμα και κάλυψη μακράς διάρκειας.

 

THE LIPSTICK SATIN

Το Lipstick Satin τυλίγει τα χείλη με χρώμα που διαρκεί χωρίς να ξεφλουδίζει ή να ξεθωριάζει, χαρίζοντας ενυδατωμένη όψη και λείο μεταξένιο αποτέλεσμα με εξαιρετική ανθεκτικότητα. Μια πρωτοποριακή σύνθεση που χαρίζει κρεμώδες χρώμα υψηλής απόδοσης ενώ διατηρεί τα χείλη απαλά και μεταξένια.

 

 

 

 

Waterproof Fabulous Eyes mascara

Vegan φόρμουλα  και κρεμώδης υφή διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία. Εμπλουτισμένη με  εκχύλισμα γιασεμιού για θρέψη και ενδυνάμωση, η σύνθεση smudge-proof αποτελείται από καστορέλαιο και κρυστάλλινες σταγόνες για πιο απαλές, υγιείς και ορατά πιο γεμάτες και μακριές βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα Herrera Beauty διατίθενται αποκλειστικά στο Attica Golden Hall και online στο αντίστοιχο eshop

 

 

8 Σχόλια
  1. Πράγματι, πολύ ευφάνταστο packaging. Οι θήκες για τα compact προϊόντα πολύ ξεχωριστές και όμορφες. Τα lipsticks μου τράβηξαν την προσοχή Είναι τέλεια..
    xx

  2. Τι υπέροχες, συσκευασίες!! Και ματ τα περισσότερα από ότι διαβάζω, δηλαδή τα προϊόντα που επιθυμώ! Το mattifier & το matte lipstick θα ήθελα να δοκιμάσω περισσότερο από όλα

  3. Οι συσκευασίες είναι το κάτι άλλο!!! Θα πήγαινα εννοείται στα lipstick μιας κ είναι από τα φετίχ μου!!

  4. Εκπληκτικό packaging!!! θυμίζει έντονα θήκη siseido της δεκαετίας του 60

  5. Ποιος δεν μπορεί παρά να θαυμάσει αυτές τις τόσο όμορφες κι ευφάνταστες συσκευασίες…
    Όταν βλέπω τις φωτό από την καμπανια της CH μου ερχεται στο νου το Good girls go to heaven (But the bad girls go everywhere)…

  6. Ουαου!!! Πολύ ιδιαίτερες συσκευασίες!!! Μου άρεσαν όλα!!! 💜💚💜💚❤️💚💛💙💚♥️💙💙♥️♥️💙💛♥️❤️♥️💜♥️💜♥️💜💜♥️❤️

  7. Απίθανες συσκευασίες, ειδικά στα κραγιόν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.