Kalogirou: To fashion video “Back to the Future”

 

 

130 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και φέτος  η νέα καμπάνια Kalogirou για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2022 κάνει ένα νοητό ταξίδι από το μέλλον στο παρελθόν.

 

Το film περνά από το μέλλον στα 70’ς, στα 80’ς και πάλι μπροστά ή πίσω αν και δεν έχει τόση σημασία. Σημασία έχουν οι νέες συλλογές που αναδεικνύονται υπέροχα σε αυτή την πρωτοποριακή καμπάνια ένα πραγματικά τολμηρό fashion video με συντελεστές τους  Νίκο Υφαντή στην καλλιτεχνική διεύθυνση, Νίκο Θεολόγο στην σκηνοθεσία και Μάρα Δεσύπρη στην φωτογραφία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παπούτσια, τσάντες και clutches από τους Sergio Rossi, Amina Muaddi, Mach & Mach, Tod’s, Prada, Alexandre Vauthier, ενώ μια από τις πιο fun στιγμές του video είναι και τα τσαντάκια Jacquemus  που παίζουν τον ρόλο «βαράκια γυμναστικής» στην back to the 80’s σκηνή.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το brand “ Η Kalogirou, με αδιάκοπη πορεία 130 χρόνων στην ελληνική αγορά, προχωρά πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. Στην καμπάνια «Back to the Future», η δράση είναι καταιγιστική και η πλοκή αινιγματική. Φαίνεται ότι το παρελθόν ορίζει το μέλλον. Μήπως το μετά βρίσκει καταφύγιο στο διαρκές σήμερα; Ο χρόνος, εξάλλου, δεν είναι παρά μια καταγραφή των συναισθημάτων. Θυμήσου πώς ένιωσες όταν φόρεσες τα αγαπημένα σου ψηλά τακούνια, όταν πήγες στο πρώτο σου πάρτι, όταν ο έρωτας σε κοίταξε στα μάτια. Στις μεγάλες γιορτές της ζωής σου. Σε κάθε βήμα, η Kalogirou είναι πάντα εκεί.

 

 

Enjoy:

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. ΄΄Σε κάθε βήμα, η Kalogirou είναι πάντα εκεί”, αυτό νομίζω τα λέει όλα!

  2. Μου αρέσει πολύ αυτή η αναδρομή…ωραία καμπάνια. Πρόσφατα, κάνοντας εκκαθάριση στα παπούτσια μου, βρήκα διάφορα από Καλογήρου. Η ποιότητα τους εξαιρετική και το σχέδιο τους διαχρονικό. Δεν μπόρεσα να τα αποχωριστώ. Ίσως γιατί εμπλέκεται το συναίσθημα, ίσως γιατί το παρελθόν ορίζει το μέλλον όπως λέει και το post.
    xx

  3. Όσα παπούτσια και να έχεις πάντα θελεις κ άλλα, κ άλλα!! Και εγώ αυτή τη στιγμή ερωτευτηκα τις υπέροχες μπλε γόβες της πρώτης φώτο 💙

  4. εγώ πάλι ερωτεύτηκα τις τιρκουάζ μπότες!!!

  5. Η τιρκουάζ μπότες όντως φανταστικές!!!!

  6. Nα, κάτι τέτοια κάνετε εκεί στην Καλογήρου και ταυτίζομαι με την SJP (a.k.a Carrie Bradshaw),,,,Men ,I may not know, but SHOES, shoes I know….

  7. Ουαου!!!! Υπέροχα όλα!!! ❤️💛💜🧡♥️♥️💙💙💚💜💚💜🧡💛💜💛💜❤️💜❤️❤️❤️💛💜🧡💜💚💜💙♥️💜💜♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.