H&M: H party collection για τις γιορτές 2022!

 

 

 

 

Αυτή τη φορά η H&M  “Brasserie Hennes” στο Παρίσι, μεταμορφώθηκε σε ένα ντίσκο – χειμερινό στέκι εμπνευσμένο  από τις γιορτές με πρωταγωνιστές την ηθοποιό Chloë Sevigny και τον μουσικός Anderson Paak.

 

«Φέρνουμε μια ιδιαίτερη λάμψη στη σεζόν με μια εκπληκτική συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να τραβήξει το φως και να καλωσορίσει όλους στο πάρτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε με τη Brasserie Hennes για τις γιορτές». Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor στην H&M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή εστιάζει στη διάθεση για πάρτι με βασικά, κομψά κομμάτια και περιλαμβάνουν ένα απαλό ροζ κοστούμι, ένα ροζ μακρυμάνικο αστραφτερό φόρεμα, ένα μαύρο φόρεμα με κρόσσια και λεπτομέρειες από πούλιες καθώς κι ένα ασημί φόρεμα με ψηλό λαιμό και παγιέτες. Το μαύρο φόρεμα με κρόσσια, το μίνι φόρεμα με θαλασσί παγιέτες, το υπερυψωμένο cropped jumper με λαιμόκοψη και το σετ με κρόσσια. Statement αξεσουάρ, όπως ένα εκθαμβωτικό στοιχείο για το κεφάλι από στρας, έντονα ροζ σκουλαρίκια με στρας και ένα σουτιέν με ντραπέ. Οι αστραφτερές γόβες πλατφόρμας, οι μαύρες μπότες με τακούνια πάνω από το γόνατο και οι ροζ candy pumps είναι ιδανικές για το dancefloor.

 

Η καμπάνια κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου και τα κομμάτια της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο hm.com.

 

 

Let’s Party!

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πολύ εντυπωσιακη καμπάνια, αυτή τη φορά μου άρεσαν σχεδόν όλα, ιδιαίτερα το μαύρο φόρεμα με τα κρόσσια και το μίνι με τις παγιετες!! Θα τα δω από κοντά ελπίζω σε λίγες μέρες που θα πάω για να ψωνίσω ρούχα της μικρής..

  2. Επιτέλους!Με όλα αυτά τα χρόνια της πανδημίας μας έχει λείψει το glam!

  3. Νιώθω ωσάν να ξαναζώ την περίοδο των 80’s!
    xx

  4. Σαν αναδρομή στα late 70ies και στα 80ies μου μοιαζει…. είδα ομως κάποια κομματια που θα τα φορουσα στις γιορτες…μας έλειψε η πούλια,η παγιέτα,το στρας και το κρόσσι…

  5. Ουαου! Πόσο γκλιτερ και πόσο glam;! 💜💚💜♥️🧡♥️💙💛💙💛💙💛🧡💛💜💛❤️💛❤️💛💚💛💛❤️💛💜💛💙♥️💙 Στις γιορτές επιβάλλεται η παγιετα!!! ❤️🧡💛🧡💛🧡💛🧡♥️💚❤️💙💙❤️💙💜💜

  6. Οι γιορτές θεωρώ επιβάλλουν λάμψη πολύ λάμψη 😊κ πόσο μάλλον μετά από 3 χρόνια πανδημίας κ lockdown.. πολύ ωραία κομμάτια όλα!!!

  7. Πολύ ωραία συλλογή!Μου αρέσει το μαύρο τοπ με τα κρόσσια και το φαρδύ μαύρο παντελόνι με το οποίο συνδυάζεται.

  8. Πολύ γκλίτερ, αλλά ωραίο για τις γιορτές. Όμορφο είναι το μαύρο φόρεμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.