Bobbi Brown: H limited edition συλλογή μακιγιάζ “Glow All In” για τις γιορτές.

 

 

 

Υπέροχες παλέτες για τα μάτια και το πρόσωπο, λαμπερά highlighters, κόκκινα κραγιόν αλλά και ευπρόσδεκτα gift sets είναι κάποιες από τις προτάσεις της Bobbi Brown για τις φετινές γιορτές.

 

LUXE EYE & CHEEK PALETTES

Δώστε λάμψη στις εορταστικές σας εμφανίσεις με τις ΝΕΕΣ limited-edition Luxe Eye and Cheek Palettes σε φωτεινές αποχρώσεις, επιλεγμένες από εξειδικευμένους make-up artists της Bobbi Brown.

 

 

 

 

 

HIGHLIGHTING POWDER IN PINK GLOW

Εντυπωσιάστε αυτή την περίοδο των γιορτών με το best seller highlighter μας. Η highlighting πούδρα της Bobbi Brown στην απόχρωση Pink Glow γλιστρά πάνω στην επιδερμίδα, προσφέροντας ένα λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

LUXE LIP COLOR

Χείλη που ξεχωρίζουν. Το Luxe Lip Color προσφέρει κρεμώδες, ενυδατικό και πλήρως καλυπτικό χρώμα στην πιο Luxe εκδοχή του, όλα σε limited-edition  εορταστικές συσκευασίες. Σε 3  αποχρώσεις: Metro Red, Claret, Neutral Rose.

 

 

 

 

 

DAY & LIGHT EYE SHADOW PALETTE

Φωτίστε το βλέμμα σας με τη limited-edition Day & Light Eye Shadow Palette, με 8 ΝΕΕΣ σκιές σε απαλά ροζ, ελκυστικά κρέμ και μαγευτικές φυσικές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

JADESTONE EYE SHADOW PALETTE

Μάτια που μαγνητίζουν. Η παλέτα σκιών Jadestone φωτίζει το βλέμμα με 12 ΝΕΕΣ σκιές σε χρυσές αποχρώσεις, που θυμίζουν παγιέτες, ζεστά nudes και σαγηνευτικά πράσινα.

 

 

 

 

EXTRA INDULGENCE SKINCARE SET

Αυτό το limited-edition σετ προσφέρει extra περιποίηση στην ξηρή επιδερμίδα με διπλή δόση ενυδάτωσης,που θα διαρκέσει όλη τη σεζόν. Το σετ περιλαμβάνει  μια Extra Repair Eye Cream Ιntense σε full-size, μια Extra Repair Moisture Cream Intense σε full-size και ένα limited-edition Makeup Bag.

 

 

 

 

 

CELEBRATE LASHES MASCARA SET

Απογειώστε τις βλεφαρίδες σας με αυτό το limited-edition σετ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τα μάτια, για βλεφαρίδες που μαγνητίζουν και εντυπωσιακά looks στη στιγμή.

 

 

 

 

 

OUT ALL NIGHT MINI LONG-WEAR CREAM SHADOW SET

3 από τα υπέροχα quick sticks μας, για να παίξετε με τα eye-looks σας στο σπίτι, στο δρόμο ή όπου αλλού σας οδηγήσει αυτή η μαγική εποχή. Η κρεμώδης σκιά ματιών swipe-and-go γλιστράει με ευκολία πάνω στο βλέφαρο για ένα γρήγορο, εύκολο eye-look που θα διαρκέσει 24 ώρες.

 

 

 

 

Άντε να διαλέξεις τώρα.

 

 

10 Σχόλια
  1. Bobbi Brown και ξερό ψωμί 😉, δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει ❤️

  2. θα κρατήσω την τελευταία φράση:άντε να διαλέξεις τώρα……

  3. Φανταστικά… όλα! Η πρώτη παλέτα είναι τόσο glam & chic όσο επιθυμώ!
    xx

  4. Αυτή η παλέτα με τις σκιές και το highlighter , σαν να λέμε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια ,πολύ μου άρεσε!

  5. Υπέροχη η παλέτα σκιών! Πολύ ωραία χρώματα! 💚💙♥️💙🧡❤️🧡❤️💛💛❤️💛❤️💛💙🧡💙🧡💙♥️💜♥️💜💚💚💜💚💜💚💙♥️💙❤️❤️💛💛❤️❤️💛💛❤️🧡💙🧡💙♥️💜♥️💜

  6. Αντε να διαλέξεις τώρα όπως ακριβώς το πες 🤣🤣… όλα είναι ένα κι ένα..!!! Για τις γιορτές ειδικά είναι σούπερ προϊόντα να κάνεις το πιο τέλειο μακιγιάζ !!!!! Κ φυσικά Bobbi Brown απόλυτη ποιότητα!

  7. ολα τελεια πανεμορφα δεν εχω δοκιμασει κανενα κλαψ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.