Υπέροχο, λαμπερό και τονωμένο δέρμα και τον χειμώνα με τα κατάλληλα 100% φυσικά προιόντα Stella’s Recipy

 

 

 

 

Θαμπό και άτον δέρμα τον χειμώνα; Αντιμετωπίστε το με τα πλούσια θρεπτικά προιόντα Stella’s Recipy.

 

 

  1. ΛΑΜΨΤΕ ΜΕ RADIANT PEARLS!

 

Επανορθώστε τις φθορές που προκάλεσε η έκθεση στον ήλιο των προηγούμενων μηνών και προετοιμαστείτε για τον χειμώνα. Δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο, φωτεινό, βελούδινο, νεανικό, σφριγηλό και αψεγάδιαστο. Χωρίς σημάδια, κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, γραμμές έκφρασης ή ρυτίδες.  H συγκλονιστική σειρά με σκόνη αληθινών μαργαριταριών (fresh water pearls), πρωτεΐνες και έλαιο ρυζιού (rice bran oil).

 

Η σκόνη μαργαριταριών είναι ένα κορυφαίο όπλο ομορφιάς των γυναικών της Ασίας. Ιδιαίτερα πλούσια σε ασβέστιο αναζωογονεί και κινητοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, λεπταίνει τους πόρους, αναπλάθει και ομορφαίνει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες και προφυλάσσει από την γήρανση του δέρματος.  Το ρύζι, το παραδοσιακό καλλυντικό των γκεϊσών της Ιαπωνίας,  έχει χημική δομή παρόμοια με τα ceramides και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου για πιο νεανικό δέρμα. Στην Ιαπωνία, χρησιμοποιείται για λάμψη και φυσική κατάλευκη όψη.

 

 

 

 

 

RADIANT PEARLS face & eye night serum

Ενισχύει και ολοκληρώνει την βραδινή δράση της κρέμας με συστατικά που δρουν συνδυαστικά για ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση.  Περιέχει επιπλέον βιτ. Α την φυσική μορφή ρετινόλης και προβιταμίνη Β5.  Σας καλύπτει όπως και η κρέμα σε μάτια, πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ. Δυο, τρείς σταγόνες αρκούν.

 

 

 

 

RADIANT PEARLS 24h Face & Eye Cream

Είναι η τέλεια κρέμα για κάθε στιγμή της μέρας, πρωί ή/και βράδυ χωρίς τους περιορισμούς των χημικών λευκαντικών προϊόντων.  Αντιγηραντική, αναπλαστική, ενυδατική.  Είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ γιατί αντανακλά το φως, ενισχύοντας την φυσική λάμψη του δέρματος.  Δουλεύει ως primer και δεν χρειάζεστε κανένα επιπλέον προϊόν λάμψης, γιατί το πρόσωπο αποκτά φυσική φωτεινότητα.

 

 

 

 

  1. ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑ!

GOLDEN

Tο πολύτιμο χρυσάφι της ελληνικής γης, το σαφράν, συναντιέται με τον μαροκινό χρυσό, το αργκάν. Μία αξεπέραστη σειρά αποκλειστικά για τη νύχτα. Η πρώτη σειρά προϊόντων που ενσωμάτωσε στη σύσταση της το βιολογικό σαφράν και απογείωσε την νυχτερινή φροντίδα ομορφιάς. Τώρα που ο χειμώνας το επιτρέπει, τη νύχτα είναι η στιγμή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πιο δραστικά συστατικά. Βιταμίνη Α, αιθέρια και φυτικά έλαια για λεύκανση,  σύσφιξη, θρέψη, ανάπλαση, αντιρυτιδική προστασία.

 

  

 

 

 

Το βιολογικό σαφράν είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και κάλιο. Έχει μοναδική αντιοξειδωτική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση και το καλύτερο… δεσμεύει και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Το αργκάν είναι ένας πραγματικός θησαυρός που λειαίνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και ταιριάζει τέλεια στις Ελληνίδες.

 

Golden Face & Eye Night Serum

Το ελιξίριο νεότητας που απογειώνει την δράση της κρέμας, με έναν πολύτιμο συνδυασμό από έλαια καρότου, αργκάν και εσπεριδοειδών που δίνουν λάμψη, εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου, αντιρυτιδική ενίσχυση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, δερματική εξισορρόπηση. Εξαιρετικά δραστικό για την περιοχή των ματιών. Δυο, τρείς σταγόνες αρκούν για πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ.

 

 

 

 

 

Golden Face & Eye Night Cream

Δυο κρέμες, δύο εκδοχές πολλές δράσεις! Η Youth Face & Eye Night Cream για νεανικές, ευαίσθητες, λιπαρές-μεικτές και ακνεικές επιδερμίδες και η Golden Face & Eye Night Cream για ενήλικες ή ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται αντιρυτιδική δράση, ανάπλαση, σύσφιξη, λάμψη, χρωματική ομοιογένεια.

 

  

 

 

 

Μόνο από τα Stella’s Recipy!

 

 

7 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία προϊόντα κ φαίνονται όντως να είναι πολύ δραστικά ως προς τις ανάγκες που απευθύνονται! Η σειρά Radiant pearls ειδικά…

  2. Εξαιρετικά προϊόντα και ως προς την σύσταση τους & ως προς την δράση τους. Το Golden Face & Eye Night serum, μοιάζει με ένα μικρό θαύμα!
    xx

  3. H Radiant Pearls είναι τέλεια για επανόρθωση απο τις φθορές του καλοκαιριού!

  4. Η σειρά golden με βιολογικό σαφράν ακούγεται θε’ι’κή…

  5. Πολύ ωραία σειρά! Μπράβο για ακόμα μια φορά!! 💜🧡💚💙♥️💙💜🧡💜💚💙❤️🧡💙💜🧡💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.